- Konkrét irányba vinni a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Üdv!
Elég érdekes problémám akadt! Friss Windows, feltettem a drivereket, Total, stb. - tökéletesen működik minden! Használgattam a Total-t, hoztam létre mappákat, raktam hozzá ikononat, minden jól ment.
Újabban viszont a létrehozok egy mappát, és mondjuk rakok hozzá egy ikon-t, eltűnik a mappa, egyszerűen nem látja a Total, csak akkor ha beállítom, hogy lássa a rejtett fájlokat/mappákat. De hát nem rejtett, egy újonnan létrehozott mappa!
Érdekes!
És ha sajátgépbe megkeresem akkor ott van! Szóval total nem vágom, hogy a TotalC-be miért nem látható, és másik gépeken is tapasztaltam ezt már!
Lehet, hogy találkozott már valaki ezzel a problémával, és ki is tárgyaltátok már itt, de sajna nincs időm visszaolvasni ennyi oldalt! Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném!!!Talán vírus? Vagy bekavarhat, hogy voltak fenn különböző ikon/asztal témák (pl. Vista Inspirat)?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekes!