- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Aktív témák
-
Rover623
félisten
A Toshiba laptopoknak jól fejlett topicja van...

Fáradj át oda plz...Ilyen üzenet egyébként akkor jön elő, amikor a rendszer nem talál egyetlen "normális" boot eszközt sem és végső elkeseredésében a hálókártyán keresztül próbál bootolni, vagy pedig fixre network boot-ra van állítva a BIOS-ban a boot device...
Tiltsd le a network boot-ot, egyedül a vinyót engedélyezd...ha továbbra is kiírja a hibát, SETUP default (mert lehet hogy az IDE paramétereket elbabrálta vki)...ha ezután is csinálja, beteg a vinyód és/vagy az alaplap. -
Lacoska
csendes tag
feltudtam rakni rá az xp-t , működik rendesen , de még mindig kiírja.
valami ötlet? -
Lacoska
csendes tag
help
-
Lacoska
csendes tag
nos ez a masinám lenne , úgy cseréltem és a lemezét pc-n formáztam.
bekapcsolásnál : Media test failure check kabel ezt írja ki és és másik sorba még valami PXE..... . nos F2-re bejön egy választómenü amiben c- CD-ROM d- default system... b- built hdd stb jön be de nem reagál semmire ugyanúgy kiírja a szöveget , és még hogy Újraindítás ctrl+alt+del. , a biost be sem tom hozni rajta :S , 1-2 szer bejött akkor is azért mert mindent egyszerre nyomogattam idegességembe
, szal windowst kéne rá telepíteni valahogyan és ehez kérném a segítségeteket.
jah mégvalami , driverekre is szükségem lenne mert nem találtam sehol sem : Toshiba satellite pro 4600.
köszi
Aktív témák
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, szal windowst kéne rá telepíteni valahogyan és ehez kérném a segítségeteket.