- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi22
aktív tag
Ha 3 munkanapon belül vagy akkor kötelesek cserélni a terméket bármi problémád van vele(ha szine nem tetszik akár még akkor is),tehát a 72 órán belül vagy akkor cseréltesdd mert uttána egy pixel kevés lesz a pixel gari érvényesítéséhez!
A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
optikus
senior tag
Ha idokozben lett rajta az szivas, mert ezek menet kozben nem nagyon szuletnek, vagy eleve van vagy nincs. Kocsog szabaly miatt akar tob (3-4) doglott pixel is lehet rajta, a merettol fuggoen. Ezzel persze aladasnal nem dicsekszenek csak mikor visszaviszed vonogatjak a vallukat.
Nekem mindket laptopomon van 1-1, de nem zavarnak. Mivel hasznaltan vettem oket igy tudtam is roluk. Ha valaki ujat vesz akkor bontassa ki es nezze at, es csak akkor fizessen ha rendben van. Ha erre nem hajlandoak akkor ki kell kotni hogy pixelhiba eseten kicserelik, ha erre sem hajlandoak akkor goto masik bolt. De monitorknal divatbajott, hogy kulon hirdetik, hogy pixelhibamentes (mintha nem ennek kene lennie az alapnak).Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
Hat az nem jo jel ha ezek csak ugy lesznek...
Jarassad folyamtosan hatha jon meg elo.
De ha a szabvanyban leirt 3(?)-nal tobb lesz 1 even belul, az gari problem nem? Igaz akkor mar 3 nap lejart nem cserelik hanem javitjak (ha egyaltalan letezik meg ilyen lehetoseg), de a javitas az azert szivas mert a kereskedonek csak torkednie kell a mielobbi (15 napon beluli) kijavitasra, de ha ez nem jon ossze akkor se sokat lehet csinalni csak varni. Meg hat ki szeret egy egyhetes gepet valami sufniban javittatni.
off: Haver vett egy uj suzkit (se a szine se a felni nem lett az amit kivalasztott csak hasonlo, de ezen hamar tullepett). Suzuki korokben van olyan, hogy egy hetesen vissza kell vinni egy alapszervizre. Mikor ment erte, epp fel volt emelve es hegesztgettek az aljat Kerdezi mi van? Hat mikor felemeltek az emelo megnyomta kipufogot es most epp visszahegesztik... ez egy markaszerviz volt... Na ilyen dolgok miatt nem szeretek szerviz kornyekere sem menni..Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
Ha sokat hasznalod halozatrol akkor lehet hogy erdemes kivenni, mert ugy sok felesleges rovid toltesi ciklust megsporolhatsz, de persze csak akkor ha csipalja a geped. Meg ugye eleg egy ovatlan kihuzas s mar el is veszett minden nem mentett melo. Lehet hogy be sem indul akku nelkul lehet hogy menet kozben lehet csak kivenni, ki kel probalni.
Nekem az epson nyomtatomhoz van ilyen lehetoseg. Epson hungarynal kell +venni (de a kereskedo ugyis meg tudja mondani hogy hol, nala vagy a kepviseletnel) de az epsonnal nem sok a varia, a honlapjukon kell vegigmenni lepesenkent es a vegen kikuldik postan a szamlat es vagy befizetem vagy nem. Persze ezt csak a vasarlastol szamitott x napon belul lehet megtenni. Viszont bazi draga volt, ugy dontottem, hogy nekem nem eri meg (kb. a nyomtato aranak 1/4-e volt a plusz 2 ev).Buy books not gear.
-
amol
addikt
-
zolikaDB
veterán
válasz egysrác #1038 üzenetére
Hát, ha külső hangkártya van hozzá, én megveszem! Gondolom, PCMCI-os, ugye?!
Én igazság szerint nyáron vettem, discmanhez, és a laptop megörökölte... És azért kérdem, mert hallottam ennél sztem picit gyengébb Creativ-ot jobban szólni- azaz több méllyel!
Az enyém ilyen:
persze ebből láttam már kisebb, illetve nagyobb mélynyomóval szerelt verziót- az enyém a legnagyobb subbal forgalmazott verza! 13-ért vettem a debreceni Mediában, most 11... De én szeretem!
Ilyen hangkártyát használ valaki?
A PCX-en találtam...
Csak kicsit borsos az ára, azaz drágább, mint a hangrendszer 25e HUF
Info: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen2 újszerű szép állapotban!
- Dell i5-8gen laptop szép állapotban 6hó jótállással!
- ASUS Zenbook 14 OLED UM3402 - 14"QHD+ 90Hz (2880x1800) - Ryzen 5 5625U - 16GB - 512GB - Win11 - Gari
- Dell Latitude 5420,14"FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5410,14,FHD,i7-10610U,32GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP EliteBook 830 G8 / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD/ 6 hónap gyári garancia / Német billentyűzet.
- ÚJSZERŰ HP EliteBook 840 G5 Fémházas Laptop 14" Intel Core i5 8350 12GB RAM, 256GB SSD, + új táska!
- HP Elitebook MT44 Laptop - Ryzen
- ASUS ExpertBook / i5 // 14" FHD // DDR4 8 GB // 256 GB SSD
- HP Elitebook 820 G3 laptop - Core i5-6200/ 16 GB RAM/ 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest