- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Billentyűzet gondom van
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
optikus
senior tag
Vegigneztem egy csomo (megvasarolhato) tipust. De nem nyerte meg teccesemet, vagy sajat adoval mennek vagy akkora bumszlik mint egy haz, hogy az elemigenyrol ne is szoljak. A sajat adosnal meg ugyis be kell dugni az usb-be akkor meg mar nem sokat jelent hogy kanocos vagy nem. Legroszabb amelyiknek az aljan van egy kapcsolo es azzal kell kibe kapcsolgatni.
Vegul vettem egy pofas szolid, fekete, m$ mini egeret usb kanoccal (termeszetesen optikai). Ezt szejjelszedtem es a kabelet kb. felére levágtam. Igy mar egesz jo nem kell a fele drotot hatul osszetekerve fityegtetni, es elrakni is sokkal konnyebb.Buy books not gear.
-
-
félisten
Hivatalosan bizonyos markakbol nem kaphatsz OS nelkuli gepet. (OS altalaban = Windows.)
En nehany Sonyn kivul nem lattam meg installalhatatlan gepet. Toshiba, IBM, HP, Dell, stb. - mindhez fent van a neten az osszes installer, barmilyen OS felmegy rajuk gond nelkul.\while (!sleep) sheep++;
-
félisten
Nem értem ezt a ''saját driver'' dolgot. Mindegyik gép megy sima Windows install CD-ről felinstallált OS-sel, + netről letöltött driverekkel. Semmiféle hekkelés, astalavistázás nem kell, minden fent van a neten, egyszerűen letölthető.
Mondd a gép típusát, és már mutatom is, hol vannak a gyári driverek, manualok, stb.
Az árukapcsolás nem szép dolog, de mivel nem a saját termékük...IBM gépet már lehet Linuxszal is rendelniwhile (!sleep) sheep++;
-
Shadowfax
addikt
Amelyik gyártó nem ad telepítő cd-t (most már a notebookgyártók többsége), s helyette a vinyóra tesz fel egy rejtett partíciót, amivel gond esetén újrahúzható a win, azokon van lehetőség az ún. Recovery cd-k/dvd-k legyártására saját kezűleg, egy hozzáadott, előtelepített szoftver segítségével. Ennek segítségével is helyreállítható a rendszer, ill. telepíthető másik vinyóra.
(A bolt, ahol most ezt nagy kegyesen megteszik, vlsz ezzel a lehetőséggel él.) -
Sipi
addikt
Ez a speciális hardver a laptopban, amit nem ismer a Windows, szerintem a SATA-vezérlő lenne... Ami se nem különleges, se nem ismeretlen. Csak a Windows-ok egy részének.
Pont emiatt jó oprendszerrel venni a gépet. (Mellesleg, említette valaki, hogy az ellopott laptopjának rendszerét tette rá. Ezt nem is lenne szabad, lévén OEM verzió, ahhoz a géphez járt.)
Ilyenkor meg kell tudni (pl. gyártó oldaláról), hogy mi van pontosan a gépben, letölteni a drivert, floppy-ra másolni, úgy telepíteni.
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
ans
aktív tag
Mint ahogy te is írtad, ha internetes boltban vette, futárral szállítva, akkor 8 napon belül elállhat a vásárlástól és visszkapja a pénzt, ha a termék '' gyári eredeti csomagolásban, sérülésmenetes csomagolási elemmel és kiegészítővel érkezik vissza'', ezek szerint akkor még nincs bukta, ha kibontotta, de bukta van, ha elveszett, vagy sérült a doboz. Gondolom ez azért van mivel ezeket újra eladják.
[Szerkesztve] -
egysrác
csendes tag
Igen, ha 3-nál több jön elő, akkor javítják gariba. Dehát nem tok mit csinálni. Elég sokat fog menni a gép, naponta min 8 órát tuti a munkám miatt.
Ha legtöbbet hálózatról használom a gépet, az aksit ki kell venni, vagy nem lesz baja ha benne marad?
Hallottam, hogy lehet garit hosszabbítatni, ez hogyan lehetséges, mi az ára és hol? Bocsi a sok kérdésért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED UM3402 - 14"QHD+ 90Hz (2880x1800) - Ryzen 5 5625U - 16GB - 512GB - Win11 - Gari
- Dell Latitude 5420,14"FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5410,14,FHD,i7-10610U,32GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS ROG GT531GT - I7 9.gen / GTX1650 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD / 144hz FHD kijelző / RGB bill
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest