- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- 3D nyomtatás
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
allein
addikt
válasz allein #14696 üzenetére
No, elmentem vásároltam SSD-t, pendrive-ot és RAM-ot. Szaküzletben lévő fiatalember azt mondta, nem gond ha a Samsung mellé Kingston memória megy, meglátjuk mi történik de jó, hogy 64 bites win 10-et le tudok tölteni. némi javulás azért lesz, szűk keresztmetszet amúgy is a CPU
Szerintetek lesz gond abból, hogy nem egyforma a két ram modul?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz allein #14692 üzenetére
Biztos hogy DDR3L-es a RAM (low voltage-s), ilyet is kéne nézni bele, 1600-asok mennek beléjük döntően. Gyárilag sokszor Samsung.
SSD-ből Sata III-as, igazából kettest már nem is nagyon kapni, és "hülyeség" is lenne azt venni.
[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
-
Janou
Topikgazda
válasz allein #14679 üzenetére
Media Creation tool-al tudsz telepítő médiát csinálni. A kulcs valóban a Biosban van, de ha nagyon meg szeretnéd nézni, egy produkey nevű progival (nirsoft) megnézheted. Ez kiolvassa a biosban található kulcsot is. Pontos sorrend nincs, de célszerű a chipset + vga duóval kezdeni. Viszont a Windows 10 elég sok drivert felismer, lehet fel sem kell tenned semmit. Eszközkezelőbe bemész, ismeretlen eszközre rákattintasz és azt válsztod hogy automatikus keresés. Ekkor felmegy netre és lehúzza. Videókártyára szintén menj rá, azt látod hogy általános microsoft videókártya és ezt is kerestesd meg neten.
-
nagyúr
válasz allein #14677 üzenetére
Szia!
Ajánlott SSD-t vegyél, a géppel kapcsolatban tudtommal nincs olyan, hogy ezzel az SSD-vel megy, amazzal pedig nem. Ez nem memória
Ezeknél a gépeknél már a BIOS tartalmazza a win kódját, így bármikor újra tudod telepíteni, nem fog kérni tőled semmit (csak a win accountod ha van ). Ha viszont klónozni szeretnéd a meglévő win10-et, arra egyéb progik vannak, de ebben nem vagyok profi. A tiszta telepítést jobban szeretem.*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Politika
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Asszociációs játék. :)
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 3D nyomtatás
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- NBA és kosárlabda topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX A1000 32GB DDR5 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ROG Strix G531GT 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB magyar vbill gar
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo IdeaPad 100-15IBY 80MJ (N3540-4GB-500GB) - teljesen újszerű, jól működik!
- HP 15-DW0029NH (Termékszám: 7MY13EA) használt notebook megkímélt állapotban, töltővel.
- EREDETI Dell KM742 akksi akkumulátor 11,1V 56Wh E5400 E5410 E5500 E5510
- Lenovo Thinkpad T470s - vékony masszív laptop - WIn11 Pro
- HP X360 10.gen 14" touch!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest