- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Androidos tablet topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
benvolio
üzenetére
Sima ügy. Hát nem egyszerű?
Amúgy most hallottam hogy ez notebook körökben bevett szokás, Fujitsu-nál 5x driver van 1 eszközhöz, "találd ki melyik játékkal" egybefűzve.
Ezzel a vendor-os eljárással amúgy sikeresen beazonosítottam egy másik Pci eszközt is, neve: Intel Management Engine Interface (MEI). Viszont van egy harmadik eszköz is, ott már nincsen Vendor és Device szám, kódja:
ACPI\TOS1900\2&DABA3FF&1
Gondolom ez valami eco energy safe hardware-es tool kit szabályzó bizgenytyű lehet.Az itt talált 34 driver közül [link] adatok: [link] Volt egy pár ami nem teljesen világos. Modem Driver Conexant és Toshiba, ez nyilván a beépített modem verziójú lapophoz van (ha van ilyen 1XR-ből
) Registry patch-ből két féle is van, 1.1 és N/a, kiadási dátum megegyezik, leírás: Storage Configuration Patch . No melyiket szeressem. 
Továbbá a blur tooth stack: Ez megint egy aranyos kis oldalra dobott [link] (érted, halál pontos konfig adatot megadsz, még a gyártási számot is, és még is: 1.: feljánlja a bloo tooth-ot (ami nincs 1XR-ben) 2.: abból is ezer verziót.
Na de amiért felhoztam: nekem van egy külső bloo tooth csatlakozóm ami eddig sehogy sem akart komptailbilitásba kerülni egy régi BT telóval (hirhedt Nokia Pc Suite, gondolom most sokakban éles fájadolom hasít
) De gondolom minden ami itt van, az csak beépített toshiba bluetooth-okra vonatkozik, és veéltlenül sem működne együtt a widdcom-os BT-ommal (igen, widdcom driver nem megy vele) )Tanakodtam miért csak 2 USB van a Toshibán...hmm. Mondjuk sejthető hogy üzleti megfontolásból, de aztán találam ezt: starter kit:
bal alul ott van a kis aranyos. Egy külső USB elosztó. "Vedd meg" 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macska topik
- Linux kezdőknek
- Path of Exile (ARPG)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejhallgatós találkozó
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stargate
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
- Vadi új Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy most hallottam hogy ez notebook körökben bevett szokás, Fujitsu-nál 5x driver van 1 eszközhöz, "találd ki melyik játékkal" egybefűzve.
) Registry patch-ből két féle is van, 1.1 és N/a, kiadási dátum megegyezik, leírás: Storage Configuration Patch . No melyiket szeressem. 

Janou