Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
Don Karesz #7573 üzenetére
lehet hogy én vagyok nagyon hülye, de nem értem ezt a bekapcsolási mizériát, kicsit komolyabb gépem van egy htc dia2 és azt megfogom rádugom ha be van kapcsolva ha nincs és ha müxik a lapos akkor tölt, de ugyanez volt a samsung d900ommal meg az Se k750 emmel, meg anyámnak van valami 2330as nokiája és énnekem mindig töltött mindegyik, sőt dec 24-én fenyőzésből hazamenet találtam a budaörsi harley szalon előtti kúton a hóban egy 6500 classicot és azt tom hogy csak simán rádugtam az adatkábellel és feltöltött.
ha be van kapcsolva a lapos akkor annak mindenképpen kell áramot juttatnia a tyúkbélen keresztül a telefonra, mert elvileg meg gyakorlatilagis az usb-ben van feszkó meg áram is, én csak rádugdosom és már szívja magába ha ki van kapcsolva ha nincs. ilyen problémával nem találkoztam, próbáld ki asztali gépen vagy másikon is ha ott se akkor kábelcsere kérj kölcsönbe ha az se akkor nem jó a teló valószínűleg(bár ezt kétlem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest