- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
Hali!
Köszi, remélem tényleg jobban beválik (eddig igen). Igaz a videokari nem játékra való benne, a képe viszont nagyon szép (bár lehet hogy a kijelző érdeme). Néztem amit belinkeltél, az enyém is M70-es, a háza ugyanez. Ez viszont már nekem baromi drága lenne. Az enyém listaára 247.200 HUF volt, ebből egy helyi akció keretébe 6%-ot levontak (plusz ugye Sulinetbe vettem, jövőre -60k). Igaz én is az elején ugy gondoltam max 200k-t szánok rá, bár igy összességébe a Sulinet miatt még olcsóbb is lett (ez anyagiakban nagy előny a Metrós cucchoz képest).
Ja igen, a hozzá adott Sonic CD-író alkalmazás überbutított példány. Lehet vele írni, de még azt sem tudtam benne kiválasztani hogy hányszorosan írja a lemezt. Egy Nero azért szerencsésebb választás lett volna.
Egyébként az xD kártyát is olvassa. Nekünk a családba Olympus a digit gép, emiatt még jól is jött.
[Szerkesztve] -
Studi22
aktív tag
Kellemes kis müszer megtolod egy 512 memcsivel és akár egy DTR noti is lehet belöle!
Én már lassan egy éve használok Toshiba Satellite-t és eddig semmi problémám nem volt vele akksi nagyon jol birja játékok jol elszaladgálnak rajta ahhoz képest hogy nekem csak agp-s karim van!
Tehát én csak jot tudok mondani a Toshiba Satellite modellröl!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elektromos autók - motorok
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- NBA és kosárlabda topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Janou