- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
-
PROHARDVER!
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Újabb kérdésem lenne.
A PPTP kicsit körülményes nekem, mert nem mindig csatlakozik a gyári (androidos) VPN. Néztem külön progit hozzá, de nem az igazi. Gondoltam kipróbálom az open VPN-t a leírás szerint
Meglepő, de egyből működött.
A történet a következő lenne. Ebben a leírásban a Server1/Advanced fülnél, a Custom Configuration résznél a "keepalive 30 120"-t kellett beírni. Viszont így a telefonom kapcsolódott ugyan, de szerintem nem VPN-en ment ki. A Viber szakadozott (mint normál adatkapcsolat esetén) és ha felmentem egy oldalra, ahol kiírja az IP-met, ott a voda IP címét írta ki.
Gondoltam módosítom a Custom Configuration résznél a beírt szöveget egy másik leírás szerint "push "redirect-gateway def1" "-re. Így már működik is és az otthoni IP-t írja ki az adott oldal és a viber sem szakadozik.
A kérdésem az, hogy ez a beállítás megfelelő?Illetve ilyen esetben a routerren futó torrent az ugye simán megy ki a netre, tehát nincs köze a VPN-hez? Valamint a csatlakozó (nem VPN-en) helyi PC is simán megy ki?
Vagyis, csak az az eszköz megy ki VPN-en, amelyikkel csatlakozok a routerre VPN-en?
Mindezt azért kérdezem, mert VPN-en mintha lassabb lenne a net (gondolom ez megfelelő).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ingatlanos topic!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest