Hirdetés
- Autós kamerák
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Új vertikális egeret dob piacra a Logitech
- Akciókamerák
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
underdark
aktív tag
Én nem is engedném a játékokat értékelni a megjelenéskor, hanem mondjuk 2-3 nap múlva
Nem az első játék ami megjelenéskor behal és ezért teljesen lehúzzák :S
Kedvencem a fél óra játékidővel rendelkezőkPedig jó lenne valós képet kapni, hogy mit gondolnak róla az emberek
-
underdark
aktív tag
ha valaki nem felejti el, belinkelhetné majd a megjelenés napján
melóban leszek, de kíváncsi vagyok mennyien tolják, meg, hogy végre CSGO-t lenyomja-e valami -
underdark
aktív tag
engem csak az érdekel, steam piacot támogatni fog-e a játék
erről még nem olvastam semmit, de jó lenne -
underdark
aktív tag
@Edem05
Most úgy elgondolkoztam, hogy a játék milyen ötletet adhat a terrositáknak pl -
underdark
aktív tag
Katana nem lesz?
-
underdark
aktív tag
hát ha ezeket az
összetákoltzombis túlélőjátékokat még 2-3 év után is mennyien játsszák, főleg, hogy még mindig korai hozzáférésű játékok,minősíthetetlenélménnyel
azokban sincs több tartalom, sőt... akkor nehogy már egy jól felépített, jó grafikájú játékot (amiről még mindig nem tudunk semmit, csak találgatások mennek a teljes verzióra) 1 év után lelőjenek
ha csak a konzolos bétázók fele megveszi a játékot, az már szép szám + pc
vagyis én ebben bízok, de biztos túl naív vagyok -
-
underdark
aktív tag
-
underdark
aktív tag
Vicc ami napok óta itt megy, komolyan, alig találni hasznos hsz-t
Nekem tetszik az oldal amit csináltok, mivel én még sose nyomtam mmo-val, mert nem jön át az a világ amiben játszódnak
Ez az egyetlen ami már elejétől kezdve megfogott, de tökre elveszi a kedvem ez az "erőszakos" hozzá állás egy-két embernél, mintha tényleg a világot akarnák megváltani vagy nem is értem
Szerintem ez még mindig egy játék, ami lehetne jó szórakozás is, de már most látom előre, hogy mi lesz a voice chaten, ha már itt is van aki vezérnek képzeli magát és mindent tud mindenről...
Elhiszem, hogy sokan mmo-n nevelkedtek, de biztos nem én vagyok az egyetlen akinek új lesz ez az egészÉn szeretnék majd hasznos dolgokat is olvasni... ha lehet
-
underdark
aktív tag
Ezt az Uplay-t amúgy minek kellet csinálnia az Ubisoftnak? Mi értelme van vagy csak, hogy legyen, mert menő?
Én csak ps4-en FC4-nél találkoztam vele, de csak felbasztott olyan lassú volt az egész kezelőfelülete + nem láttam semmi értelmét így gyorsan ott is hagytam
Ez is csak újabb hülyeség, hogy még 1 felesleges dolog telepítve legyen? -
underdark
aktív tag
DZ-n kívül akkor nem is lehet megölni, ha találkozok valakivel?
-
underdark
aktív tag
csak, hogy alvás előtt még "kötekedjek"
Összefoglalóból:
XP-vel szintet épünk mellyel jobb fegyvert érhetünk el -
underdark
aktív tag
Sziasztok
Engem az érdekelne, hogy a bázisról tudunk-e már valamit? Mi lesz a szerepe a játékban, hogy lesz stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest