Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
42861
senior tag
Már kezdtem aggódni, hogy megváltoztatták a Predator set bónuszait. Aztán átraktam angol nyelvre a játékot.. hogy sikerült az assault rifle damage-et "támadás"-ra fordítani?
-
42861
senior tag
Sziasztok. Egy amatőr kérdés. DivTech-et is ki kell menteni DZ-ból? Én ezt még soha nem gyűjtögettem.
-
42861
senior tag
Ezt vágom, be is jönnek a grindes játékok, pl. Diablo 3. Ott élvezetes a grindelés. Itt ugyanaz a tizenpár küldi, ugyanazzal a négyféle ellenféllel akik ugyanott bukkannak fel.
Ha már a D3 kb. 70%-át lenyúlták, hozhatták volna még a nephalem rifteket is. Tudom, az undergroundban megpróbálkoztak vele, dehát a randomitás ott sem túl változatos pályák terén. Vagy legalább ezt hoznák fel a föld alól a felszínre. -
42861
senior tag
Sziasztok. Ez az első global event amin részt veszek. Nem tudom mennyi volt eddig. De ez tényleg csak ennyi, hogy a már 3 csilliószor lefarmolt sztori küldiket farmoljuk még húszezerszer egy hétig, csak most lilával van jelölve, meg van pár nehezítés? Vagy valamit nem veszek észre?
-
42861
senior tag
Sziasztok. A DZ-on kívüli nevesített eliteket farmolom. Itt eshet bármelyik set, bármelyik darabja? Vagy van olyan set item ami csak meghatározott helyen eshet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Black & Decker töltőt keresek
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest