Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #51890 üzenetére
Én tegnap bementem, de megláttam, ahogy kiírta a szerver, hogy trevor26rus kiiktatta az egyik ügynököt, szép csendben kikerültem még a mobokat is.
Valamelyik nap találkoztam BSE_CYBORG-al, éppen "segített" lelőni pár rugót, kérdeztem tőle, hogy hanyadik acc, csak röhögött, de mondta, hogy no hack, most már csak tisztán.Nagyon kíváncsi leszek a D2-re, hogy mit hoznak össze, de egyre jobban erősödik bennem a feeling, hogy az a PvP messze nem olyan lesz mint a jelenlegi, és nem azért, mert ott esetleg nem vagy csak kevés csaló lesz.
Régen azért szerettem pl a Cod-ot, mert bár viszonylag hamar le lehetett lőni egymást, de szinte azonnal visszakerült az ember a partiba, ehhez képest, itt ha lelőnek, akkor lehet, hogy 5 perc mire utóléred a másikat, vagy fordított helyzetben meg van, hogy a fél DZ-n keresztül kell kergetni valakit, és még akkor sem biztos, hogy elkapod, mivel ha menekül csak, akkor feltétlen hátrányban van az üldöző a célzott lövés lassítása miatt.Viszont lehet jó hír, hogy talán mégis működik a bannolás, 2 nyilvánvaló csalót is akiket jelentettünk, azóta nem láttam online (mármint a tracker szerint, akkor volt az utolsó belépés nekik és nincs további játszott idő).
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest