Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - OLED TV topic
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen joysticket vegyek?
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

- 

PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10

Új hozzászólás Aktív témák
- 

pottyoske197
tag
válasz

alibiman

üzenetére
						Akkor egyforma a lootaranyunk nekem sincs Taktikusbol pont a meleny es maszk meg, 73 ladabol nm esett 1 db sem
tobbi mindharom szett megvan, persze vitathato mikkel. a vadaszt es firecrest et mar betorom egybol ami jon, csak ha maxos pancelos nezem meg milyen, este kicsit kiselejteztem ezt a kettot 1-2 itemet meghagytam oltozekenkent.Taktikus mellenyem ahogy elnezem nem is lesz, de hat azt irtatok 5 eleg belole igy barett jo lesz melleje
Ninja bike ugy tudom nem aktivalja a 6 os bonuszt
 - 

törölt tag
válasz

alibiman

üzenetére
						A vadászt milyen séma alapján raktad össze?

Tegnap bekerültem a Hudson-on pár kör erejéig három "-RUS" mellé. Na apám, azok úgy mentek mint a golyó... Az előző eventen is lestem pár összeszokott csapatot, de ezek mindent vittek... Mindnek meg volt a maga dolga, mind mindig ugyanazt a mobot ölte, mintha totál be lett volna gyakorolva minden, semmi felesleges méter vagy mozdulat... Sokszor nem bírtam velük lépést tartani, s mindet egy szó nélkül... Félelmetes volt...

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Farming Simulator 25
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Modding és elektronikai kérdések
 - Windows 11
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Gyúrósok ide!
 - Arc Raiders
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
 - Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
 - DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest