- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- ZIDOO médialejátszók
- Mikrofon topic
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VirDan
aktív tag
válasz
westlake #3813 üzenetére
Így van.
Elejében biztos nem lesz annyira szervezett az egész online társadalom, sokan nem fogják a helyüket találni,nem tudják majd mit is akarnak valójában. Személy szerint nem fogok meghunyászkodni az biztos.Mindenki gyanús lesz, és óvatosan kezelem. Biztos én se vetek meg néha majd 1-2 "róg-os" akciót sem. De majd mindenkinél és nálam is kialakul az, hogy túlnyomóan milyen fajta "modorral" szeretne játszani.
Az első beta-ról lemaradtam sajnos... De annyi videót néztem, hogy szinte már "játszottam".
Na de majd jövő héten
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest