Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Senki sem töröl ennél jobban
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Nyilván mindenkinek szive joga mit oszt meg, én csak azt nem értem, hogy mi értelme van, mert a kezdők nem hiszem hogy bármit vétettek volna a titkolózók ellen, aki meg nem kezdő az ugyis tudja annyiból hogy "arany szett" hogy miről van szó

(#37613) RazoR: lehet csak én nem értem, de nem látom mivel esett neked
De én már kezdem elveszteni a fonalat 
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen routert?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ, SZÁMLÁS, GARANCIÁS GAMER PC Ryzen 5 9600X RTX 5060 Ti 32GB RAM 1TB NVMe AIO vízhűtés
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- MSI GS65 Stealth Thin 8RE I7 8750H, 32GB, GTX1060, 144Hz, 2.5TB SSD
- 5 ÉV GARANCIA - Asus TUF Gaming LC II 240 ARGB
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De én már kezdem elveszteni a fonalat