Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz norti #35946 üzenetére

Köszönöm!
    A sötétnarancsból csak egy pisztolyom volt,azt odaadtam a barátomnak.

Woker: :W Ez borzasztó! :-((( Téényleg!Raktam rájuk ilyen módosítokat. :-(((
    Erre nem gondoltam amikor szórtam ki a cuccokat pedig voltak olyanok amik nagyobb értékűek voltak mindenben kivéve persze az egyik 205-öt. :-(((

És mi van akkor ha a jobb alsó sarokban nem csak egy vagy két hely van (módosítóknak),hanem közvetlen felettük is van egy üres hely és nem lehet oda semmit berakni.?

Ma megcsináltam az egyik napi küldetést -warren gate erőmű- nehéz(?) fokozaton.Olyan emberekkel voltam akikkel csak végig szaladtunk rajta,majd behívott az egyik barátom ugyanide csak legendary nehézségen. :-))) Elmondta,hogy ez a legnehezebb.És tényleg.
    Beszaladtam és 2 sniper lövéstől már csúsztam is vissza. :-//
    "Gyerekek",aki akár csak egyszer is lenyomta ezt legendás nehézségen,Gratulálok neki!!Iszonyat nehéz!!És állítólag ez a küldetés a legnehezebb (a 3 olyan küldetésből amelyeket lehet legendás nehézségen indítani),mert ebben van egy rész amit időre kell.
    Nagggyon kemény volt. :-)) Eddig a kihívásról gondoltam,hogy elég nehéz,de EZ!Nagyon nehéz!
    Viszont a végén van osztás is.. :-) Kaptam egy Ferro gázmaszkját.Azt mondta a barátom,hogy az nagyon jó!Így megbontom a magányos csillag duót. :-/

Ha másik küldetést játszunk legendary-n,ugyanígy megadhatta volna ezt?

Szerk.:
    Arnikusz: Ez nagyon kemény karakter!!!

Új hozzászólás Aktív témák