- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Köszönöm!
A sötétnarancsból csak egy pisztolyom volt,azt odaadtam a barátomnak.Woker:
Ez borzasztó! :-((( Téényleg!Raktam rájuk ilyen módosítokat. :-(((
Erre nem gondoltam amikor szórtam ki a cuccokat pedig voltak olyanok amik nagyobb értékűek voltak mindenben kivéve persze az egyik 205-öt. :-(((És mi van akkor ha a jobb alsó sarokban nem csak egy vagy két hely van (módosítóknak),hanem közvetlen felettük is van egy üres hely és nem lehet oda semmit berakni.?
Ma megcsináltam az egyik napi küldetést -warren gate erőmű- nehéz(?) fokozaton.Olyan emberekkel voltam akikkel csak végig szaladtunk rajta,majd behívott az egyik barátom ugyanide csak legendary nehézségen. :-))) Elmondta,hogy ez a legnehezebb.És tényleg.
Beszaladtam és 2 sniper lövéstől már csúsztam is vissza. :-//
"Gyerekek",aki akár csak egyszer is lenyomta ezt legendás nehézségen,Gratulálok neki!!Iszonyat nehéz!!És állítólag ez a küldetés a legnehezebb (a 3 olyan küldetésből amelyeket lehet legendás nehézségen indítani),mert ebben van egy rész amit időre kell.
Nagggyon kemény volt. :-)) Eddig a kihívásról gondoltam,hogy elég nehéz,de EZ!Nagyon nehéz!
Viszont a végén van osztás is.. :-) Kaptam egy Ferro gázmaszkját.Azt mondta a barátom,hogy az nagyon jó!Így megbontom a magányos csillag duót. :-/
Ha másik küldetést játszunk legendary-n,ugyanígy megadhatta volna ezt?Szerk.:
Arnikusz: Ez nagyon kemény karakter!!!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged