Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
TommyS_27
üzenetére
Kicsit aláztátok őket
Egy kört én is mentem tegnap, nálunk végig fej - fej mellett ment a 2 csapat, egy minimális különbséggel nyertek, nem voltak hero - k, bárkit le tudtam lőni, még én is

Jó volt

Más
Mi most a jó elosztás a 3 dolog között ?
Tűzfegyver/életerő/képzettség ?Nekem most alpha smg - vel 292/417/81, de ezzel a 81 - gyel lófüttyöt nem heal - elek vissza

-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27
üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Gratula.

A tegnapi próba után a többi területen ezt ki kell próbálni, ha már megvan.
Csaló volt?
Köszönöm.Nézegettem pár videót, de természetesen az Agent a saját tapasztalatai után alakítja ki a saját cuccait.
Elsőre sárga szettben teszek egy próbát egy kis kozmetika után, Bullfrog és MP7 társaságában, utána az Alpha is teszt és meglátjuk. Striker még nincs, de azt is idővel.Az új részek a DZ-ben szépen kidolgozottak, de elég mókás, hogy a fenti részen nincs stash láda egy ellenőrző ponton se.
Ezt az új vírus szint csökkenős játékmódot valaki kipróbálta?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Házimozi haladó szinten
- Robotporszívók
- Linux kezdőknek
- MIUI / HyperOS topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4545
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest