Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee86
senior tag
válasz
torma1981
üzenetére
Előttem is írták. Most sokkal több a troll, mivel szinte ingyen bétázhatott bárki. De a teljes játékot kétlem, hogy trollkodásból megvenné bárki is. Én azt mondtam neked, hogy egyedül is érvényesülhetsz DZ-ben. 5290 DZ pénzt szedtem össze és lényegében egyedül mentem. Ha van egy 3-4 játékosból álló társaság aki trollkodik akkor ott lesz 20 másik játékos aki elkapja a szájukat. Ezt tapasztaltam. Mai történet. Mentem kimenekítőpontra, már ott volt 3 másik játékos. Nem tudom, hogy csapatban voltak vagy nem. De egymást fedeztük, majd miután mindenki kimenekítette a cuccot, mentünk a saját dolgunkra. Volt olyan is, hogy láttam jön 4 rogue ügynök a sarkon. Gyors az ellenkező irányba futottam. Nem vettek észre. Ez meg a játék másik nagy pozitívuma, hogy nem mutatja a nem csapatban lévő játékosokat a térképen. A másik, hogy én sem vagyok időmilliomos, de szakítok időt a játékra. Ennyi.
-
Kicsimix
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Nem trollkodásból támadnak az emberre DZ-ben hanem azért mert komolyabb DZ valutát össze lehet szedni ezekből amit a vendornál be lehet váltani.. És mivel elég jó cuccokat árul ezért elég sokba kerül. Így ha bevállal az ember neccesebb szituációkat akkor erősebb lehet mint mások keményebb munkával.. Előbb utóbb rá fognak jönni az emberek, hogy a DZ nem békére teremtődött hanem kemény ész és taktikai játék mindenkinek..
Szerk;
Szerintem ez sokaknak nem volt tiszta..
De akik megtámadnak elég nagy kockázatot vállalnak azzal, hogy árulók lesznek.Óriásit is bukhatnak rajta. -
ada19
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Haters gonna hate. Szerintem az elmúlt 1-2 hétben a negatív spekulációk túlnyomó része eloszlott mert mindenki rájött hogy nem úgy van, valószínűleg ez is pont ilyen lesz.
Nem kötelező DZ-be menni, ha nem tetszik, illetve nincs csapatod. Ha nem így oldották volna meg, tuti hogy sok embernek pedig az nem tetszene (pl. nekem se), mindenkinek úgyse lehet megfelelni.
-
vegitossj7
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
"Hidd el amikor a teljes játék lesz nem lesznek ennyire kedvesek az emberek. Tele lesz trollal. Akkor majd mást fogsz mondani. Na hogy azt mond esélyed van egyedül 3-4 ember ellen akik csapatban mennek?"
Mivel RPG, erre kell számítani. A csapatjáték hátrány ebben az esetben?
Nem inkább ad a játékhoz?
Nem mellesleg biztos több "troll" lesz akkor, mikor 14 ezer forint lesz a játék, nem 200.
Aki egyedül megy, vessen magára.
"Mivel a legjobb felszerelések a DZ-ben lesznek kénytelen lesz az ember oda is bemenni."
Miért mész akkor a DZ-ba? Kék, sárga lootot a "single" részből is kapsz, a DZ egy PVP&PVE hely."Nem kell hülye lootot kimenekíteni és várni ki lő le."
Milyen lootot szoktál szerezni a BF-be?
Vagy megkérdeznéd előtte, hogy lelő-e. Persze ha olyan hülye az ember, hogy besétál 4 ember közé egyedül, a hátán a nagy felkiáltójellel, hogy "LŐJETEK LE!", ne lepődjön meg.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Trollok komolyan
- Tesla topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Filmvilág
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem inkább ad a játékhoz?