Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz sith7 #20042 üzenetére

Nem az Ő hibája, hogy hátba tudott lőni.
    Kérdés persze mi volt. Extractoltok, jöttek játékosok akiket nem láttatok, vagy már eleve ott voltak csak vártak.

Ha úgy jöttek, hogy nem vettétek észre őket, az nem az ő hibája. Mi is ha extractolunk, figyeljük a bejáratokat, és beszélünk, ha valaki lát valakit, akkor figyelünk jöhetnek-e többen, pulse megy folyamatosan, lássuk ha jön valaki.

Ha ott voltak, akkor pedig mérlegelni kell. Ha ott vagyok egy 4-es csapattal és az ellenfél is 4-en van, vagy lelövöm őket, vagy hagyom hogy extractoljon és majd utána mi, vagy elmegyek onnan, de elsőként odamenni extractolni nem fogok, az hátrány. Hagyni őket extractolni sem jó, mert utána ott van loot nélkül szóval nulla bukóval szemben veled tele loottal, és még sejtheti is hogy beszari vagyok amiért hagytam őt extractolni, vagyis nem mertem megelőzni, elsőként lépni, mert féltem hogy megtámad.
    Én lelőném ha odajönne egy banda ahol mi is extractolunk.

Persze a lényeg hogy nem szabad megállni, folyamatosan futni kell, egyszerre max 1 rakja fel a cuccot ha vannak ott többen, szóval sticky-t kerülni, overheal legyen rajtad, ilyen apróságok. Nagyjából lehet sejteni, hogy mikor kell harca számítani és mikor nem. Persze vannak meglepetések, én is szoktam úgy támadni 4 vs 1-ben hogy tudom hogy meghalok, de azért hátha egyet lelövök előtte :)
    Pl hétvégén rugók voltunk, megöltünk 4 exrugót akin lejárt a timer és nagy volt a szájuk, viszont jöttek ránk vagy 8-an, esélytelen volt. Ebből a 8-ból 2 vicces fiú elkezdett minket szídni, meg szórakoztak, valami olyasmit mondott hogy béna rugók után jól esik a bor, mondtam a többieknek hogy menjenek arrébb, egyedül legyek csak rugó, alájuk lőttem a sticky-t és megis feküdt a boros gyerek, 8 vs 1-ben nem számított rá, persze azonnal halott voltam, de jól esett megkérdezni utána hogy hogy izlett a borod :)

Másik eset amikor csak kijöttem checkpointból, belépés, első pár mp bent, erre jön 2 srác, és szórakoznak velem, alám lőtték egymás után a vakítós sticky-t, mert attól nem lesznek rugók, közben jól szórakoztak. Én meg visszalőttem alájuk a saját BFB stickymet, le is térdelt mindkettő, illetve mondtam nekik még hogy így kell csinálni látod, nem buzulunk a vakítós szarral, szerintem ők sem várták ezt 2 vs 1-ben.

Lényeg a lényeg, felesleges várnod, hogy udvariasan megkérdezze, készen vagy-e a harcra, kezdhet-e lőni téged, abból indulj ki ha játékos van a közeledben, hogy lőni fog és készülj rá.

Új hozzászólás Aktív témák