Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz hitvanyalak #19661 üzenetére

Vannak benne nagyon furcsa dolgok, így második olvasásra, végiggondolva, amit szerintem a srác sem gondolt át.

DZ Chests and Keys have been removed from the game.
    Nem eltávolítani kell, hanem buffolni a rewardot belőle, a kulcs egy kedvelt item amit szeretnek az emberek, nincs értelme elvenni.

Freedom credits have been added to the game, which upgrade an existing item to the same item of a higher ILvl.

Ez mondjuk jónak tűnik, logikus lenne valami ilyesmit bevezetni, ami valamilyen áron felupgradeli a itemeket, hogy ne kelljen a teljes szettedet lecserélni amikor emelkedik a GS.

4 Piece Bonus: Headshot damage bonus now applies to body shots
    Ez nagyon durva lenne, gyakorlatilag a pvp arról szólna hogy m1a-val lövöldöznénk egymást.

4 Piece Bonus: You may now equip 4 Abilities
    Csak egy szett 4-es bónuszáért átvariálni az egész hud-ot, érdekes lenne.

3 Piece Bonus: Enemy NPC's may no longer notice you when engaging other players
    Ez nagyon vicces lett volna pvp-ben, ahogy a 4 fős rugó bandák full nomadban campelnek DZ6 midtown boss mellett vagy DZ6 cleaner nagyfiú boss mellett.

2 Piece Bonus: Increase your Electronics by 25% of your Toughness
    Itt ő inkább staminát akart írni, vicces lenne ahogy 500k toughness-es karakter után kapnál 125.000 electronics-ot, ami 1.250.000 skill power önmagában :D

4 Piece Bonus: Hitting an enemy with an MMR now causes confusion amongst enemies making them appear hostile. (Note: In PVP this will cause Friendly fire amongst friendly agents)
    Ez nagyon troll lenne.

Armor mitigation against players is capped at 50% irrespective of armor values.
    Ez szerintem rossz lenne, pont az volt a gond a pvp-vel, hogy rövid volt a nagy dps miatt, csökkent a dps, nőtt a hp és armor cap, hosszabb élvezetesebb csaták vannak, ezt eléggé megölné ha kétharmadára csökkenne az ember szívóssága pvp-ben.

Vannak jó ötletei, de összességében szerintem nem tenne jót a játéknak amiket változtat, elég sok troll - poén elem van benne.

Új hozzászólás Aktív témák