Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz i@lex #16468 üzenetére

Azért a falon át lövést, és amikor a 4-es csapat egyszerre hullik, illetve látom az infót, hogy IlIlILIlILILI megölt 8 playert egyszerre, akkor azért csak felmerül bennem, hogy talán nem akkora pro mint amilyennek tűnik.

Én nem tudom, hogy milyen csítek vannak, milyen beállítási lehetőségekkel, mert soha még csak utána sem néztem. A pszichológiáját értem, anno sokkal próbáltunk beszélni, megérteni (Swat4, clanbase ladder stb.), aztán rájöttem, hogy a legtöbbnek pszichológusra vagy gyógyszerre lenne szüksége, nem rám, vagy leginkább arra, hogy normális szülei legyenek, akik normális morális értékekre nevelik, mert 2 hét eltiltás ezeken nem segít, permaban, az igen.
    Talán amikor már a 3-4. accountot veszik meg neki a szülei, akkor talán már rákérdeznek, hogy mégis miért van ez kicsi kis fiam.
    Nem is értem miért kérdés ez, amikor mindenki leokézta, hogy igen elolvasta és elfogadja a feltételeket, akkor már azonnal ott benne kellene lenni, hogy ha csalok, akkor ban.

Engem sokkal inkább az érdekelne, hogy miért ekkora hatalmas dolog ennek a kivédése, amikor előre lehetett tudni, hogy online játék, lesznek csírák, akik eleve csíttel tudnak bármit is elérni, akkor miért nem lehetett már előre átgondolva ezt a védelmet beletervezni és beletenni.
    Én az UBI-t venném elő, de erre megint nem jó ez a fórum, mert hiába írok nekik, semmi válasz.
    Én pl jelentettem csítert, és ezzel együtt kérdeztem, hogy miért nem csinál semmit sem az Ubisoft, illet mit tesz ezután. Választ nem kaptam, szarnak ezek a fejünkre.

Ettől függetlenül maga a játék jó, ami leginkább rossz benne az meg a sok gyökér felhasználóból ered leginkább, a többivel együtt lehet élni.

• Brownage

tag

válasz i@lex #16468 üzenetére

Pontosan. Én is mindig ezt szoktam válaszolni rögtön azoknak, akik csalót kiáltanak első halálra:)

Új hozzászólás Aktív témák