Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- OLED monitor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz
RECSKA
üzenetére
De itt nem 11% van az alapsebzésen henem +100% szinte. Még talán az lehet hogy feltöltött striker bónusz mellett lőtte a képet. Az ha jól tudom az alp sebzés növeli golyónként 1%.
Valaki akinek 200k körüli DPS -e van csinálna nekem egy videót a komplet geare -jéről vagy képeket. Mert én nem tudom hogy lehet olyan magas DPS -t összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő