Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Egyébként nekem is pontosan ez futott át az agyamon tegnap.
Első körben nem tudtam hova tenni a Massive-ot, de tudtam hogy valahonnan régről ismerős a név. Aztán 10 sec guglizás után rájöttem hogy a gyanú nem alaptalan, az egykori kedvenc RTS játékomat ők csinálták, ez pedig a ground control 2
..és pont ez itt a baj. Sok évre rá ugye jött tőlük a world in conflict, ami gyakorlatilag egy sokkal jobban kinéző GC2 volt némi újítással. ..és kb részükről ennyi. Hiányzik a gyakorlat, a tapasztalat stb. Talán az egyik AC-be ill a Farcry3-ba besegítettek anno, de meg sem említik a nevüket az említett 2 címnél szal..
Én még azon sem lennék meglepődve ha annyi közük lenne a játékhoz hogy ők barkácsolták volna össze a grafikus motor nagyobb részét, a többit pedig a Montreal karöltve a Red Storm-Reflections párossal.
A fejlesztés végén pedig odavágták az egészet a Massive-nak, akiknek nyilván fingjuk nincs róla hogy hányas a kabát.
Itt (szerintem) az az 1 megoldás születhet hogy odaadják az egész játékot a Montreal-nak, ők azért jóval jártasabbak a játékfejlesztésben..Persze ez nem biztos hogy így van mert egyáltalán nem ismerem az ubisoftnál a studiok közti munkaleosztást , csak sajna az eddigiekből ezt lehet leszűrni..
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M1 16gb ram
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny MINI PC/i7-14700T vPro/32GB/512GB SSD/Nvidia T400 4GB/Új
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest