- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wjbhbdux
veterán
Min mosolyogsz? Hol töltöd le a GFWL storeban megvett játékokat, DLCket? Hol töltöd le a Zune storeban megvett zenéket? Hol játszol a MS Zone servereken? Aláírásod nagyon fanboyo, de azért ennyire nem kell erőltetni. Win10 store bizony kockázatos vásárlási hely a Steamhez képest, mert előbb fogja megkapni ezt az üzenetet a kedves vásárló.
-
westlake
félisten
Arról nincs hír, hogy karakterek között lehet-e tárgyakat cserélgetni. Remélem a raid-ek heti limitesek lesznek (like Destiny) és akkor lehet ugyanúgy farmolni, mint az előbb említett játékban.
Nem felejtem el, milyen felemelő érzés is volt egymás után háromszor megcsinálni a kétórás raid-et. -
-
Kicsimix
őstag
Én szinte biztos vagyok benne, hogy igen. A nehézség az egészben, hogy minden karakterrel végig kell vinni a játékot, hogy unlockold a képességeket meg a szinteket, hogy használhasd a dolgokat/átadott itemeket.
Szerk;
Tulajdonképpen ez nem kimaxolás mert mindegyik képesség mást ad, az erejük mindegyiknek ugyan annyi ezt az itemjeid határozzák meg, hogy mekkora. -
Kicsimix
őstag
Miert ne? Mindegyiket máshogy geareled meg más buildet állítassz be neki.. Aztán azzal mész ami éppen jobb a csapatba.. Legalábbis megvan a lehetőséged erre.
Szerk;
A kérdés csak az, hogy a 3 képesség helyére mindegyik ágból 1 dolgot rakhatsz-e be vagy pl techből 2 medből 1 stb.. Diabloban variálható minden.. -
-
törölt tag
ez mondjuk igaz, tényleg irritáló tud lenni a sok sniper. viszont npc-k ellen lehetne használhatóbb. remélem lesznek rá perkek vagy skillek vagy bármi.
(#2082) orichalcos: minden ilyet megcsináltam már. egyedül a dz ikon maradt fent, ami küldetésre utal, illetve a kórházas egy esetleges restart miatt, de az ugye lényegtelen már.
-
.LnB
titán
Sajnos nem tudtam pontosan ugyan azon a helyen képet készíteni, mert a beállítás újraindítást igényel. Újraindítás után pedig változhat a napszak. High-on is bőven szép. Ultrán talán pár post-process effekt fedezhető fel.
Egyedi állítgatással szerintem lehetne még babrálni, megeresni a feleslegesen, nagy számítási igényű effekteket és kikapcsolgatni. Ennyire nem kerültem még bele.
cain69 Én sem gondoltam volna. Meg is lepődtem.
-
westlake
félisten
Szerintem ezzel néhányan vitatkoznánk. Mégis hogy érted, hogy nem lesz szebb? A négyszeres pixelmennyiség a konzolhoz képest, meg ultra beállítás a nagyjából medium-mal szemben nem számít? Ezt hogy kellene érteni? Szerintem nem gondoltad át, amit írtál.
#1903: Az lehet, de az összes platformot butították, nem csak a PC-t. Én nem is próbálnám összehasonlítani a platformokat. Semnmilyen tekintetben.
Mennyire gagyinak kellene lennie egy játéknak ahhoz, jogy PC-n ugyanazt a minőséget tudja 200k-s VGA-kal, mint a konzolok? Elcseszett egy portnak kellene ahhoz lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest