- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
baaaazz... lehet megint guberálni minden szart össze, hogy legyen elég weapon part
Increased costs for converting crafting materials and crafting High-End items:
- 10 Standard (Green) materials instead of 5 to craft 1 Specialized (Blue) material
- 15 Specialized (Blue) materials instead of 5 to craft 1 High-End (Gold) material
- 10 High-End (Gold) materials instead of 8 to craft 1 lvl 31 High-End (Gold) itemChanged deconstruction yield of Standard (Green) and High-End (Gold) items:
- Deconstructing a Standard (Green) item yields 1 Standard material instead of 2
- Deconstructing a High-End (Gold) item yields 1 High-End material instead of 2 -
oriic
HÁZIGAZDA
-
ada19
senior tag
Én már biztos nem veszek semmit és nem is craftolok, addig esetleg napikat letolom és részemről keddig ennyi.
Viszont, módfelett kíváncsi vagyok arra hogyan oldják meg az új geareket - ha csak BP-be tesznek iLvl 31 és 32-t, akkor értelmét veszti a farmolás (bár nem mintha eddig túl sok hasznos esett volna), Incursion farm nem életszerű (ha tényleg olyan nehéz lesz mint mondják).
Én reálisan valami olyasmit tudnék elképzelni hogy DZ4-5-6 csak iLvl 31 és 32 eshet például.
Szerk.: typo.
-
Nekem tokeletes a 300as crit minden nelkul, persze lecserelem majd egy m1a-ra ( ha lesz tervrajz v. Esetleg megtisztelne a jatek egy normalis dobasaval ), de ugy erzem, az a 3 talent aktivos mk17 nagyon fogja adni. Este kiderul. 400crit siman meglesz vele
( felrakom a mesterloveszkesztyum ( +1700 sebzes, 6% krit esely, 35% kritsebzes... )
-
Egy nem tul jo darabot probaltam ( 101edps modok nelkul, modokkal 162e), 23e sebzes 150% fejloves), azzal rohangalok 2 napja. Balanced es fejloves talentes. 3. Nem aktiv. 34xl/p.
Tegnap kikraftoltam este egyet, melynek probajara mar nem volt idom. 3 talant aktiv. Balanced, fejloves es kritikus esely, 25e sebzes +160% fejloves, 130edps alapbol modok nelkul. Ez eleg faja lesz ugy erzem.Persze hogy jobb az m1a, de abbol nalam normalis meg nem jart. Lila sem, nem hogy arany...
-
-
Sehogy sem tudsz visszamenni, de ott a lehetőség új karakternél
Viszont mivel én nem csinálom rendszeresen a napikat, rohadtul nem tudom követni, mi volt meg és mi nem... Azt tudom, hogy a bal oldala a térképnek már kész hardon, de a jobb oldalon lehet még 1-2, de ezért most kb. mindet végig kell majd nyomnom, mert nem tudom, mi maradhatott ki
-
Ezzel nincs is baj.
Jon 2 srac. Mi 4en vagyunk. Megyunk tolteni. Chekpoint, sracok be. En szaladok leghatul. Suttyo ramlo. Odajonnek, megfordulok, kerdez mit szeretnenek. Valadz semmit. Es 2en arconlottek. Eselyem sem volt bal egergombot nyomni. Persze amikor nem egyedul voltam, mar nem ampekodtak... Legyen pvp, legyen nagy pofa, de ne hatba, meg 2en 1 ellen...
-
.LnB
titán
Én is mindenkit felszedek ha lefekszik. Múltkor is felszedtem egy tagot dz3 kimentési pontnál. 4-en voltak én egyedül. Felszedtem, felhealeltem. Majd mikor tettem volna fel a csomagomat, egy elég durva térdvédővel a csomagban, szépen hátba (szét)lőttek. Van ilyen. Utána még összefutottunk 3szor. Mindig megöltek. Aztán szervert váltottam, mert épp húztam magam DZ50-re és nem akartam több XP-t bukni. 1v4-ben meg felesleges lett volna rájuk lőnöm.
Ilyen a DZ, van ez így.
-
-
Anonymus23
veterán
Hát ha a jelenlegi kihívás módhoz hasonlítom a dolgokat, akkor 4 embernek, akik össze tudnak dolgozni, mennie kell.
Tegnap kihívás módban letoltunk pár pályát 2 idegennel, de ment nagyon hamar, azzal együtt, hogy az egyiknek pl annyira kevés HP-je volt, hogy nála két csík volt a max. Ehhez képest megfelelő healer támogatással alíg feküd 2-3x. Elég gyorsan végigmentünk az orosz követségen is. Mindig volt valakinek flash, időben jött a pulse is, jó volt.Rúzs meg akkor jó csak ha csapatban vagy, egyedül gyakorlatilag esélytelen, ha vannak a szerveren. Tegnap egyedül kóvályogtam DZ 6-5-4-ben, és mentettem ki cuccot. Volt olyan kimentési hely, ahol sikerült a cuccot kimenteni, majd megjelentek a npc-k, és elkezdtem lőni őket, volt köztük boss is. Jött egy csapat "besegítettek", majd megnézték, hogy van-e rajtam cucc, és mivel nem vettem fel semmit életben hagytak, de gyanúsak voltak.
Ott volt egy halom lila, de hagytam és elmentem onnan, fellőték a cuccot, láttam, hogy érkeztek mások, 15 másodperc múlva már 4 rúzs is volt ott
Megvártam míg eltakarodnak onnan, visszamentem a lilákért, és szépen kimentettem a DZ2-ben.
Egyedül kb akkor van esélyed, ha nincs nálad semmi, mert az XP amit kapnak érted már nem éri meg a golyót beléd
Viszont így egyedül is kb 1,5 szintet mentem feljebb, 54 alapról 55 fölé jócskán. Kb 1 óra játék volt. DZ4-ig egyedül is el lehet bánni egy npc bandával, afelett már erősen taktikázni és skilleket használva lehet csak megoldani. Főleg amikor elkezdem lőni a bandát, és mögém spawnol a másik banda, és mindkettő csak engem lő -
baphomet
senior tag
-
Csabee86
senior tag
Köszi szépen. Igen a platina az ugyan az mint boxon az 1000G. Gondolkodom azon, hogy veszek egy Xbox One-t is. (főleg a Quantum Break miatt) Lehet oda is megveszem a Division-t.
Nagyon bekapott a gépszíj. Hihetetlen ez a játék. Minden nap ad valami olyasmit amiért érdemes játszani. Ráadásul a két kedvenc fegyveremmel mehetek. A Vector közelre valami hihetlen. A Caduceus távolra is jó. De mellettük van még egy Feketepiaci AK-47, Pakhan, és egy mesterlövész puska. Így minden helyzetben van fegyverem.
Második karaktert elkezdtem, majd azzal is 30-as szint a cél.
-
Egyszer sem mondtam, hogy csalódás, simán megérte a majdnem teljes árat (4-es coop jó lesz mindig, főleg ismerősökkel), inkább ezzel játszok, mint egy fantasy környezetbe helyezett játékkal, csak hogy egy idő után unalmas lesz, ha nem tolnak bele érdemi tartalmat (és ez alatt nem csak a nehézségi fokozat emelését értem). Nálam ez (unalom) már eljött 70 óra után, de azért, mert én inkább a single player játékokat szeretem, co-op addig jó, amíg nem olyan csapatban vagyok, aki csak farmolni/rohanni megy. Az nekem nem játék, hanem munka
Abból meg van már egy, úgyhogy inkább szórakozásra vágyom, amikor azzal végeztem
Nyilván amit szeretnék, sosem fog megtörténni, de azért örülnék, ha kicsit több PvE tartalom lenne vagy a PvP-t átgyúrnák valamilyen kompetitív co-opra és nem az fps felé hajló rogue rendszert erőltetnék, aminek nincs jövője ebben a formában. Pl. az Incursiont nagyon várom.
-
A rengeteg dolog nálam egész mást jelent, mint 3-4 DLC-t. Legalább még ugyanannyi küldetés kellene folyamatosan a játéknak (pl. havi két új misszió), mint ami most benne van, hogy legyen mit csinálni és ne csak a farming + agyaggalamb lövészet menjen. Legalábbis single player szemszögéből nézve. Co-oppal lehet még variálni, meg DZ-n, de ha nem jön érdemi PvE TARTALOM, ugyanolyan hamar ki fog fulladni, mint a Titanfall (csak hoztam egy ígéretesnek kinéző húzócím példát) vagy bármelyik multira élezett játék nem tisztán fps játék.
Nyilván sokakat kielégít az aranyfegyver és a nagyobb számok hajszolása, meg a napi küldetések "rush" fokozaton, de már most maximált ezeknek a hatása, minél előbb kell az új tartalom, hogy a top level játékosok ne hagyják ott az egészet 1-2 hét után.
@sith7 ALT+ENTER megvolt?
-
ada19
senior tag
Már megfejtettük a dolgot, vgchartz csak retail eladásokat számo - tehát konzolból sem lesz benne a digitális.
Egyértelmű hogy sok a konzolos eladás, nade 156k példány világszerte PC-ből? Impossibru.
Egyébként Redditen durvasok casual van, külön thread van pl. az apukáknak, nagy részük még nem is 30.
-
-=Jam=-
őstag
Egy taktikai AUG nekem is esett tegnap a challenge végén a Boss-tól
De egyelőre a kraftolt AK-t használom. A magyarításban mik lettek javítva, arról nincs valami bővebb infó? Ami baromi zavaró, hogy a Health meg a stamina is életerőnek van fordítva, azt javították, nem nézte valaki véletlen?
-
warcat
veterán
-
vegitossj7
addikt
Nekem se jött így be, haveromnak jött be és csinálta a screenshotot. Amint belépett, ez várta.
Főmenübe.
(#9038) orichalcos: Én a talentekre is rámennék, írták is kis jegyyzetekben, hogy a talentek az endgame gear jelentős része, ugyanolyan fontos mint a dps és más stat.
-
-
Részese voltál, nem is kis mértékben, csak pont akkor nem voltál ott, amikor átléptem a bűvös határt! Így én köszönöm Neked a rengeteg segítséget!
Őszintén szólva az utolsó 10 szintet mát már nem élveztem annyira, de kárpótol érte az első 40, ami viszont csodálatos volt..
-
modflow
veterán
Bakker, most megijedtem.
Most akkor mi van? Nem megy se LAN-on, se WiFi-n.
Pedig a settings-ben minden rendben, le feltöltés száguld, szerinte meg minden szolgáltatás...
De a főképernyőn meg "Connect to Xbox Live", de nem csatlakozik, de nem is ír ki semmi hibát...Mit tudok ilyenkor tenni???
-
oriic
HÁZIGAZDA
Íme a hivatalos acsi lista. Ahogy látom ugyanaz.
-
daveoff
veterán
nem csúnya, teljesen rendben van, de pc-n teljesen máshogy jön át a grafika, nem ilyen mosott, hanem sokkal élesebb, úgyhogy konzolhoz nem érdemes hasonlítani. tényleg top kategória grafikai téren a játék, de mégsem az ami E3-on volt, mondjuk ez minden játéknál így van, nem lepődtem meg most sem. talán a dice az egyetlen, aki a frostbite-al megcsinálja azt, amit beígérnek, amit megmutatnak trailerekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest