- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- Autóhifi
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Rossonero89 #41999 üzenetére
Widdz egy youtuber no recoil csaló, a makrózott egérről nem is szólva szerintem.
Igazuk van a mostani ubi fórumon és redditen íróknak az összes ilyen youtubert banolni kellene. -
Rossonero89
tag
Látom népszerűek a fórumtársak a youtube-on
https://www.youtube.com/watch?v=GHUJn3BcLhU2:50
-
PETEE78
senior tag
válasz
arnikusz #41993 üzenetére
2 napja frissítettem 1.7-re gondoltam ránézek hátha megint lázba hoz.
csalók, lag... még szarabb mint volt
Az a csaló aki nem csal?
Lesz ebből még valami? vagy csak a lassú kivérzés?
Jó lett volna pár csapattárssal még játszani, de pár kör után feladtam.
Figyelek, ha bannhullám lesz () újra mehet a csépelés. Addig pihi.
-
törölt tag
Tegnap este azért kijutott nekünk is a hősökből.
[link]
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41988 üzenetére
Akkor a GE 5. világszinten kívülieket lehet is szépen csinálgatni a Bravúrok mellett.
Bravúrokra visszatérve azért vannak gyerekes baromságok pl. alkalmazz 50-100 stb emote-t.
De pl. ölj meg 1000 ellent smg-vel az fekszik.Apropó szürke cuccot új karakter indítása nélkül lehetne valahonnan szerezni- szettelemre gondoltam,
A Last Standosok közül meg van olyan amit szerintem normál Agent simán nem csinál meg.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
arnikusz
veterán
Menj be a személyes mappádba és ott válaszd ki a teljesítést mutató fület (nincs most előttem pontosan) és szektoronként haladva nézd meg hol a hiányzó, majd jelöld ki és meg is tudod csinálni.
Azt tapasztaltam, hogy a drop ráta csapatban jobb. Hétfőn míg csapatban voltam DZ-ben 1 órán belül 3 classi esett. Tegnap viszont csak 40 perc és csak egy.
Érdemes a következőt csinálni fent DZ7-9 elkezdeni a landmarkok takarítását, majd amikor jön a fertőzési azt bezsákolni és egyidejűleg a megjelenő supplykból legalább 2 közelit is.
Nálam a Deadeye térdvédő hiányzik. A tegnapi Végső zsákot, meg a Hétfői 3-at is örömmel adtam a csapattársaknak.
A glitchre nézve pedig volt ahol azt írták PC-nem ment, én nem foglalkoztam vele inkább MP7-el gyakoroltam a Magányos csillaggal.
-
HKorn
veterán
Missing agent mellékküldestésből még van kettő amit nem csináltam meg, de sehol nem látszik a térképen, mit kell hozzá megcsinálni, hogy előkerüljön?
-
dvd24
senior tag
Azért a fenyítés már megy az RPM glitchért
-
qukesz
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #41982 üzenetére
Bakker. Én tegnap szétfarmoltam a DZ minden lehetséges pontját de semmi nem esett.
Fertőzöttség se adott egy darabot se.
Egy rohadt térdvédő kellene a végső megoldáshoz. -
törölt tag
Ma DeadEye autoaim kombinációval jött egy játékos. 4-en haltunk kb 2sec alatt.
-
VTom
veterán
válasz
Mr.Franczy #41974 üzenetére
Hát, ez kemény.
Micsoda fatökű egy banda ez a massive.
-
arnikusz
veterán
válasz
Mr.Franczy #41974 üzenetére
Ps4 ment ahogy olvastam, de jön még más is, mint a frissítések után megszokott.
Annyi, hogy most a GE - classified maszk glitch miatt még nem jelentek meg. -
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Ez vajon, működik pc-én is?? Mert akkor újabb mókák jönnek!https://youtu.be/NyG9khxb6og
-
arnikusz
veterán
válasz
Rossonero89 #41968 üzenetére
Mondjuk nálam nem volt ennyire alpári, csak azt kifogásolta, hogy sok képet töltök fel.
Valószínűleg ő, én annyit válaszoltam neki, hogy felhívtam a figyelmét, hogy 15 éve van olyan jogi végzettségem és a zaklatás esetén megteszem a szükséges intézkedéseket. -
törölt tag
válasz
Atyaúristen!
-
Lifer092
senior tag
válasz
Úgy látom valakinek hormontúltengése van...
Nem tehet róla, iskolában állandóan verik, most legalább még kiadhatja magából a dühét. Péntektől úgyis verik majd megint.
-
válasz
Jó lenne vmi IP bannolás ide...
-
Rossonero89
tag
válasz
arnikusz #41905 üzenetére
Erre a nyomorult patkányra gondoltál, hogy zaklatja a fórumozókat?
TheSupport néven kaptam egy csinos üzenetet tőle, akinek nem tudtam válaszolni, mert már ki van tiltva!"Hallod kussolj mar a division forumban a kurva anyad.egyfolytaban ugatsz panaszkodsz,szidsz mindebkit.ne jatsz azzal a kibaszott jatekkal akkor.vagy ha megis akkor itt ne pofazz mert senki sem kivancsi ra es unalmas.fogd be a pofad es fejezd be a rinyat faszkalap"
Netharcos kisköcsög!
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #41966 üzenetére
Az jó móka.
Én minden nap minden classified elemet ami még nem maxos az én olvasatomban pörgetek 10-szer és utána megyek még creditet gyűjteni. -
arnikusz
veterán
Ha marad a jelenlegi loot ráta, akkor hamar meglesz a többi is, akár játékostól is.
A tegnapi 3db DZ-ben esett különböző szettelem közül csak 1 volt 881 -es páncéllal a másik kettő 1604 és 1961-es.Ha már megvan egy elfogadható 6-os szett minimum 100 millió sima kredit elmegy a pörgetésre és még nem max értékekről hanem pl. 1390 és1400, vagy 16200-16700 stb értékekről beszélünk.
Tapasztalat ezeket nehezen adja, de pl. a 9% képzettséggyorsítást igen. -
Nyugis
senior tag
jó reggelit!
esetleg a tapasztaltabb játékosok között van/ lenne valaki akinek lenne kedve in -game segitene pár kötben?
-
törölt tag
Tegnap jót játszottunk.
Külön élmény volt, hogy Manhuntként játszottunk erre ránkjöttek sokszor DmB kicsi pici valaki és baráti köre. Estek keltek mind.
-
arnikusz
veterán
Érdekesség-classified Lone-Starnál, 9.33.-nál feltolja az rpm-et 1740-re. Előtte pedig van hogy 110-es tárat hoz a Lvoa-C esetében, mikor a kocsinál van, ez xboxon volt. [link]
-
válasz
Snip3r_HUN #41955 üzenetére
Csak menjek vissza......
-
válasz
Snip3r_HUN #41952 üzenetére
Tugggyuk....
---------------
Egyébként valóban érthetetlen...egyes játékosnak mennyi cucc esik amíg másoknak szinte semmi.
-
Nahhh helló lányok
14 boss-ból 2 Classi cucc esett,egyik kuka másik maradt,de nem azért mert olyan jó,csak majd el fér a szettben.
Hudson-t érdemes tolni most is,6 körből két exo cucc esett a boss-ból.
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #41927 üzenetére
Hihetetlen vagy
Tegnap kb 4 orat farmoltunk dz-ben keresztul kasul, fertozesi esemeny, supply drop, mindent csinaltunk. Egy kis tulzassal az egvilagon minden hulladek volt megint.
-
Rossonero89
tag
válasz
Nyugis #41942 üzenetére
A rainbow az egy jó játék, de nehéz is egyben. Ahogy írták előttem is, nem az a cod stílusú pörgős, reszelős játék.
De ha úgy jársz vele mint pl én, hogy alig tudtam ölni benne, hamar elmegy tőle a kedved. Nekem sajnos nem sok sikerélményem volt benne, pedig nem az első fps amivel játszottam már, így jegeltem.De a Rainbow six-es topikba részletesebben elmondják neked, ha érdekel a játék.
-
Nyugis
senior tag
üdv!
szépen csandben Halkan, szereném megkérdezni, hogy a Tom Clancy's Rainbow Six Siege az jo/jobb/ rosszabb/ játszhatatlan, mint a Division?
vagy teljesen más?
az nem MMO fps? -
arnikusz
veterán
válasz
Gordon32 #41940 üzenetére
- Exotic láda egy alt karakteren 9 db per hét.
- Heti sima feladatok, Incursionok hősin, Legendaryk.
- Emellett exotic item esehet field láda és PVE- DZ boss supply is.
- D3 bárhol, Javaslat ninjabike beszerzése és 3 D3 + 2 Nomád jó, de jobb a 2 Predator hozzá.
-D3-hoz Navy Mp5,
- Egyébként AR M4 és Lvoa-C.
- Heti vendor kínálatot is nézd meg pl. DZ east 53 267 firepower 3% skill haste mód kötelező vétel.
- D3 kesztyű DZ6 bolt, D3 maszk DZ9, D3 holster BOO terminal.Olvasd át az 1.7 patch-et és gyűjts classified elemeket a három szettből: Deadeye, Magányos csillag, Végső megoldás.
-
Gordon32
tag
Sziasztok!
Underground megjelenesekor jatszottam utoljara de most kedvet kaptam de kene egy kis segitseg.
Honnan tudok exotic ladakat szerezni?
Defence set itemek hol eshetnek ?
Mik most az ajanlott fegyverek,tervrajzok?
Jelenleg egy defence+nomad setben gondolkozok valami jo kis gepfegyoval meg autosniperel.
Szerintetek? -
Lifer092
senior tag
válasz
Nem vagyok benne biztos hogy egy játékkal játszunk...
GE vége óta, én egy classi itemet sem kaptam, semmilyen bosstól, se fertőzésiből, se sehonnan... -
arnikusz
veterán
Egy levélke Yannicktól a következő GE/Leaderboards kapcsán: [link]
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #41935 üzenetére
"Mondjuk azzal, hogy bejött ez, hogy ha nem rugókén fekszel, akkor nem veszíted max a lootot, el tudom képzelni, hogy a sok köcsög csíter ríííí a cheat programozóknak, hogy így nem fun.
"
Ez már akkor tényleg a legalja, ettől már jobb lenne ha lekapcsolnák a szervereket
Mondjuk a helyedben biztos indítanék egy reddit témát, mert ez már minden elképzelhető határon túlmegy...
-
törölt tag
válasz
bombibmw #41930 üzenetére
A tag olyan csalást használt amilyet még nem látott senki. Gondold el ott volt 10 játékos közöttük HKU, Xer is anyázták, hogy ez meg mi a faxom volt. Néztük Csiguval a palit aki ha rádfogta a fegyvefét és valamit megnyomhatott Ő meghalt és Te rugo lettél.
Sokan jelentettük. -
arnikusz
veterán
válasz
Rossonero89 #41932 üzenetére
Majd akkor milyen sírás lesz, ha a Strikert úgy hagyják és bejön a következő GE után.
Egyébként meg DZ-ben tényleg lőni kell mindenre. Tegnap míg egyedül bóklásztam és segítek landmarkot takarítani 2 IQ bajnoknak, majd kimentés közben hátulról leszednek és később csodálkoznak mikor már 3-an vagyunk és harcolunk a két ruszki csalóval és befut a IQ bajnok a kereszttűzbe és 19 sec-es rugók lesznek rögtön lelövöm az egyiket. Egyébként is a havi semmitmondó láda egyik feladata.
Majd ismét kimentés felrakják ők is és rám dobnak egymás után 2 gránátot és csodálkoznak, hogy megeszi a Végső. Utána meg mondja az egyik ja classified és elmennek.
-
FaTHI
őstag
válasz
Rossonero89 #41920 üzenetére
Köszi Rosso, és a többi hozzászólást is köszönöm. Megvettem és kipróbálom, remélem jó kis game lesz!
Erre a Tarkov-ra én is vevő leszek ha megjeleni valamikor.... -
Rossonero89
tag
válasz
Anonymus23 #41931 üzenetére
Annyira unalmas már ez a sírás a DE miatt. A sok tetves csaló az nem rákfenéje a játéknak, a DE az igen. Idióta vadbarmok. Ezek a szarháziak miatt basznak el minden használható szettet.
Persze nyílván sírnak a patkányok, mivel a DE-vel legalább van valami esélyed egy 4 fős csapattal szemben is, és sírnak, hogy így van lehetőség leszedni őket. -
Anonymus23
veterán
válasz
#92704512 #41929 üzenetére
Azért a DE miatt már most is megy a sírás
Tegnap köcsög banda hátulról (Remedy klán) lelőnek bennünket, amikor takarítjuk a supply-t, "szóvá tettem" mondják, hogy hozzátartozik a játékhoz. Jó, visszamentünk rájuk, pont rugók voltak, le lettek lőve (nem csak én persze) és azonnal jött a DE noob, meg minden.
Megint találkoztunk velük, mondják, hogy mekkora noobság a DE, és hogy ez a Dvivision rákfenéje.
Nem, mondom, ez is hozzátartozik a játékhozDe ennyi csíterrel ritkán hoz össze a sors, mint tegnap este...
-
arnikusz
veterán
válasz
Fent DZ 8 Kazán jó hely ott szeret adakozni. Grat.
Még az Északi és Déli alagút közötti részt ajánlom ott is adakozó + még jól lehet harcolni a nem csaló rugók ellen, de ezt neked nem kell mondani. -
arnikusz
veterán
válasz
#92704512 #41923 üzenetére
Hétvégén szintén takarítottam, egyedül az exotic arany és a Reclaimer- Alpha-Nomád - Ninja maradt 1-1 alton.
A 2.alton on egy Magányos Csillag classified, a harmadikon szintén egy csillag, egy végső és egy Deadeye.
A Stashba pedig egy D3-Predator-Ninja, maradt.
Minden alton fegyvertípusok felszerelve, de a Classified sajnos eddigi tapasztalataim alapján üti a Ninjabike-os kombókat.Jól írta korábban fórumtársunk, hogy ez lesz.
-
törölt tag
Bocs a duplázásért, kezdő fórumozó vagyok.
-
törölt tag
A hétvégén volt egy kis időm, így nagytakarítást csináltam, miután nálam se, meg a ládában se volt már hely. A felszereléssel kezdtem. Amikor először hallottam a Ninja Bike backpack új skilljéről, nagyon örültem, rakosgattam össze fejeben a különböző kombinációkat. Viszont nekem nagy csalódás volt. Csináltam egy maxos 3 predator/2 striker kombót NB-vel, de a Skulls MC kesztyű 16%-a gyakorlatilag verhetetlen, ha a másik 5 helyre megfelelő arany/exo cuccokat rakunk. (Szerintem.) Így aztán a Classified cuccokon kívül minden zöldet betörtem.
Ezután jöttek a fegyverek. Kb. 9000/3000/3000 beállítással, 400 körüli DPS, 330 stamina, 110 képzettséggel.
Második lett a versenyben egy LVOA-C/Light M4 páros, az első viszont nagy meglepetésemre egy közel maxos Vector páros (halálos/fogékony/gonosz tálentekkel). Lenyomta a Navy MP5-öt, az AUG Para és MP7 párosokat is. Nem értem, de örülök, LS-ben 20 körüli ölésszámot tud.PUBG nálam első napos vétel, ha lesz majd XBox-ra, csomó videót néztem, engem megvett kilóra.
-
törölt tag
A hétvégén volt egy kis időm, így nagytakarítást csináltam, miután nálam se, meg a ládában se volt már hely. A felszereléssel kezdtem. Amikor először hallottam a Ninja Bike backpack új skilljéről, nagyon örültem, rakosgattam össze fejeben a különböző kombinációkat. Viszont nekem nagy csalódás volt. Csináltam egy maxos 3 predator/2 striker kombót NB-vel, de a Skulls MC kesztyű 16%-a gyakorlatilag verhetetlen, ha a másik 5 helyre megfelelő arany/exo cuccokat rakunk. (Szerintem.) Így aztán a GE-n kívül minden zöldet betörtem.
Ezután jöttek a fegyverek. Kb. 9000/3000/3000 beállítással, 400 körüli DPS, 330 stamina, 110 képzettséggel.
Második lett a versenyben egy LVOA-C/Light M4 páros, az első viszont nagy meglepetésemre egy közel maxos Vector páros (halálos/fogékony/gonosz tálentekkel). Lenyomta a Navy MP5-öt, az AUG Para és MP7 párosokat is. Nem értem, de örülök, LS-ben 20 körüli ölésszámot tud.PUBG nálam első napos vétel, ha lesz majd XBox-ra, csomó videót néztem, engem megvett kilóra.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #41919 üzenetére
A fejlesztők azt nyilatkozták, hogy nem fog drágulni.
Steam Store-ban írják a játék főoldalán.Will the game be priced differently during and after Early Access?
“The game will remain to be at the current price even after Early Access.”(#41920) Rossonero89: Nem, nincsen túlhype-olva. Valóban ilyen jó játék, addiktív, a végjátékban dübörög az emberben az adrenalin.
Jó kis példát hoztál fel, mikor kb. minden játékban vannak hasonló dolgok, itt a Divisionben is vannak szebbnél szebb festések. -
Rossonero89
tag
Szia Fathi!
Nem rossz játék, bár én még nem próbáltam. Szerintem kicsit túl van hypeolva az is. Most mindenkinek tetszik, mert mindenki azt nyomja.
A másik pedig, megint csak személyes vélemény, hogy nekem illúzióromboló egy olyan "háborús" játék, ahol fehér öltönyingben meg heggesztősisakban rohangál az ember. Lehet támadni emiatt, de nekem ez fontos. Egy ilyen játékban szívesebben látnék valódi katonai egyenruhákat.Én pont ezért említettem a Tarkovot. Ott valódi minden. A játékmechanika, a környezet, a felszerelések, minden...
És Sniper mondta, hogy nem érdemes összehasonlítani. Valamilyen szinten, az is egy lootolós, túlélős játék. -
FaTHI
őstag
válasz
Rossonero89 #41910 üzenetére
Nekem playerunknown's battlegrounds-ot ajánlották, lehet meg is veszem valaki próbálta már? azt mondják az év PVP multija eddig!
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #41912 üzenetére
Ezt szerintem küld el az Ubinak, ez szép lesz, már ilyen cheat is lenne?
Mármint kiválaszt téged, és rugót csinál belőled, és aztán lelő.
Mondjuk azzal, hogy bejött ez, hogy ha nem rugókén fekszel, akkor nem veszíted max a lootot, el tudom képzelni, hogy a sok köcsög csíter ríííí a cheat programozóknak, hogy így nem fun. -
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #41914 üzenetére
A csalók evoluciója viccen kívül.
Nem hülyeség az, hogy mevzavarják a skilljeinket, pl. ládát ledobom és mintha ott sem lenne, elnyomom a támadó ultit és nem sebződik.Most még pl. a végső hatos gránátos bónusza müködött mikor 1 méterre volt fedezêkben a csaló és alàvágva 3- an leszedtük a sebzési bónusz ideje alatt.
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
Ezt megmagyarázná nekem valaki? Volt sok csaló tőlünk kb 30m-re.
[link] -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Rossonero89 #41910 üzenetére
Szvsz nincs értelme összehasonlítani az Escape from Tarkov-ot a Division-nel vagy a Destiny 2-vel...
-
arnikusz
veterán
válasz
Rossonero89 #41907 üzenetére
Szóra sem érdemes az ilyen, csak a fórumon nem trollkodik azért jeleztem, hogy 3 napos reggel más Fórumtársnál is bepróbálkozott- e trollkodásával.
-
Nyugis
senior tag
válasz
arnikusz #41906 üzenetére
kösznöm!
és ez a Destiny 2.ez FPS MMO ahol a PVE hasgsúlyosabb mint a Pvp?
mert hogy az a tapasztalatom, hogy ahol PVP van ott megy a csalás is, nem kis mértékben.
kerestem rola leirásokat egy két cinema/ és feltupirozott gamplay ennyi amit találtam.
persze még nem jelent meg.
de hogy igazábol mi lesz/lenne a játék profilja azt sajnos nem találtam. -
arnikusz
veterán
válasz
Nyugis #41904 üzenetére
Magánvéleményem, igen bár megjelenés óta játszom vele.
De DZ csalók hada nincs és nem is lesz anticheat és Battle eye sem.
Akkor inkább már a Destiny 2.
PVE területen elvagy 30 óra, ha szép lassan haladsz lehet nyújtani.
1.7 frissítéssel havi Globál események ami PVE területen fókuszál. -
arnikusz
veterán
Figyelemfelhívás.
Jegesmaci90 néven újra megjelent többször kitiltott fórumozó.
Akit privát üzenetben zaklatna kérem jelezze az estleges magatartás folytatása esetén jogi lépéseket kell-e fontolóra venni. -
Nyugis
senior tag
Üdv!
olvasgatva a leírásokat szimpatikus a játék.
Viszont nem tudom, hogy érdemes megvenni és elkezdeni?
A pve tartalom az meddig tart ki?
El tudok lenni pvp nélkül is?
Pont ugyan az a problémám, hogy a girelt playerek ugy is one shutolnak se perc alatt ergo értelmetlennek látom.
Főleg, hogy nekik már kb 1 év előnyük van szinte minden téren.a másik észrevétel:
Azt írják szinte mindenhol, hogy bár egyedül is játszható, viszont az igazi élmény csapatban jelenik meg.
Kerestem "klánokat" Is de nem találtam. Hátha velük -közösen - könyebb, élvezetesebb a játék.
merre nézelödjek? van egyáltalán klán lehetőség a játékban?
Mi a véleményetek?
Abszolút kezdőként érdemes még megvenni?
Vagy van másik/ jobb hasonlo mmo fps? -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
arnikusz #41902 üzenetére
Mindegy hogy frag vagy gyújtó egyformán +20% sebzést ad ez a kettő. Soha nem dobáltam magam alá a gránátokat,mindig van aki bepróbál hogy alámvág egy frag-et aztán megy a csodálkozás.
Csoportban éri meg legjobban mivel 30 méteren belül az összes csapattag megkapja a bónuszt.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41901 üzenetére
A többi eleme, sajna nem. Ami legjobban bejön a Striker, de a sapkája gagyi.
A reclaimer olyan sárbanfetrengő, az űrruha meg gagyeró.
A Végső classified meg összeállt 9700 tüzfegyver, 311 ezer keménység és 105 ezer képzettség, 33% képzettség gyorsítással M4, Navy MP5-el.
Gránátok közül a simát és a gyújtót ajánlod a plussz sebzés miatt?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest