Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyszegi
tag
Van egy küldetés amikor ki meg be kell kapcsolni az aszisztálót és lekéne lassítani a gépet. De nem tudom lelassítani mivel lehet vagy mit kell itt csinálni?
-
zolisx4
őstag
sziasztok
a szellemlovas pálya után van még valami ??
mert megcsinálom és mindig azt adja be ujból -
volvoguy
addikt
leszedtem egy 100%os mentést, kiválasztom a legjobb gépet multiba, mondjuk a Black Widow-ot vagy a Raptort....de állandóan leszednek, pedig mások iylen Mig-el meg Tomcat-el repkednek...hogy van ez? rossz rakétát ahsználok? mert mindig elkerülik a célpontot...orssz a taktikám? pedig tekerem a botkormányt rendesen...de egyébiránt az elterelő rakéták semmit nem érnek, a rakéta utjából pedig nem tudok kitérni...miért?
-
volvoguy
addikt
én kipróbáltam egy csomó hamachi szervert, egyik sem volt jó, mert mindegyik telitett...de fogadok, hogy egy csomóan nem játékot, és csak televannak a szobák inaktív játékosokkal...de aki ért hozzá az első hsz-t átszerkesztheti, ahol emgad egy szobanevet és jelszót, lehetne egy PH-s HAWX szeró
-
Drang
tag
tudja valaki, hogyan kell a kamerát kezelni? Elvileg az egérnek kellene működtetnie, de akárhogy is állítom be, az egér inkább a gépet irányítja, mintsem a kamerát.
Szeretném oldalról nézni, meg nemtom a cockpitban is hátha körbe lehetne nézni..stb DE HOGYAN???
A másik gáz, hogy semmilyen parancsot nem hallok, amit mondanak nekem. Látom, hogy pofáznak, de nem halok semmit. pfff
-
BullKoxa
őstag
Nagyon pörög a topik!!
-
BullKoxa
őstag
Hi!El kellene egy kis segítség(Hogy mit is kell csinálni),egy radarral teli pályán vagyok és nem tudom mit kell csinálni.Már 2 napja b@szakszik velem ez a map.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
NEkem nem megy egy pálya ,mikor meg kell nyomni a Ctrl és csak kívülről látom a gépet.
2x jönnek ezek a szarok ezek MKT III vagy mi a fene,és azokat az istenért nem tudom kilőni,tudna valaki segíteni? -
nixx-21
őstag
közben már rájöttem....nem volt fent a gépen az SP1...és mivel abban benne a DX10.1 ezért nem lehetett elérni (amugy tudtam h DX10-et külön kell elinditani....az sem ment egyből mert nem ismerte fel a DX10et hiába raktam fel...2 .dll-t kellet bemásolni és már ment is) volt egy kis windows update ,felkerült az SP1 és csodálatosan fut a H.A.W.X DX10.1-ben
-
nixx-21
őstag
Sziasztok HD4670-em van de nem engedélyezhető a DX10.1 az miért van?
minden más megy
szerk.: lehet még updatelnie kell a Vista-nak friss még a rendzser
-
Rossi
addikt
Tök jó, hogy a DLC nem jön PC-re. Bár már uninstalláltam a játékot, de ez akkor is gáz.
-
törölt tag
Igyekezz egyenesen arra repülni, amerről legelőször jelet kap a radar, ott lesznek azok. Szép nagy sík placc, hatékonyan szét lehet csapni köztük.
A SAM-eket kerüld ki, a kilövésük sok időt elvesz. Kivéve ha van radarirányítású rakéta valamelyik gépen, mert azzal gakorlatilag le lehet radírozni őket. De szerintem ilyened még nincsen.
-
Chapel
addikt
hali
gyors kérdés: mikor a radar beacon-öket kell lekapni a pityegős radar segítségével....első 3 próba ok...de utánna?? csak SAM és hajók megyek a pityegés felé de kerülni ,kell a piros zónátt...nem találom őket és lejár az idő.. valaki
-
törölt tag
Én is végignyomtam!
Tetszett, de szinte csak a legvégén éreztem rá az ízére. Most Elite fokozaton játszom újra, s a 8. pályáig egyelőre simábban haladok, mint először kezdőként. Megpróbálom megszerezni az összes Challenge arany fokozatát, ha nem unom el addig, akkor talán sikerül is.
Érdekes, nekem billentyűzetről jobban fekszik az irányítás, pedig Cordless Rumblepad II-vel is próbáltam.
-
Rossi
addikt
Bevégeztetett... Nem volt rossz játék, de egyszer szerintem elég volt végigvinni.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
PowerBuldog #84 üzenetére
az lényegtelen, kapcsold ki a voicecommandot vagy micsodát
-
Rossi
addikt
válasz
PowerBuldog #82 üzenetére
Mikrofon? A hangvezérlés szokott bekavarni.
-
PowerBuldog
veterán
Hello!
Másnál nincs az a probléma, hogy fogja magát a gép és kilövi a rakétákat? Nekem van hogy csak megyek előre és egyszer csak kilő egy rakétát.
-
athomi
veterán
Nekem túl árkádos ez a játék.
-
gabe_
őstag
Hát, a tokió felett, mikor a flottát kell védeni, nekem valahogy nem megy. Hiába irtom az ellent, mint a gép, akkor is elfogy a flotta...
Tényleg a tokiós küldetés hányadik? -
Chrys_
addikt
Asszem a héten én is kipróbálom ezt a játékot. Van egy Saitek X52 joyom pedállal, remélem be lehet állítani hozzá.
Ismer valaki HOTAS rendszerhez állványt? Mert az asztalon a tapadókrongokra bízva elég szar. Mindig elcsúszik. -
dudika10
veterán
Az ajánlott nem mindig a legjobb szerintem.
Nekem 4 küldetésnél volt az hogy az ajánlottal nem tudtam elsőre megcsinálni, másikkal meg egyből sikerült.
Nem is tudom melyik küldetésnél volt az hogy az ajánlott géphez volt levegő-föld rakéta, pedig csak repülők voltak ellenem. -
dudika10
veterán
Az, hogy milyen rakétával találkozol attól függ, hogy melyik géppel mész, és hogy arra milyen felszereltséget választasz. Kiírja hogy milyen harcból mennyi van a küldetésben és az alapján kell gépet választani (meg felszerelést hozzá).
Én a tankokat, hajókat és radarokat úgy szoktam leszedni hogy fel repülök majd zuhanórepülésben felülről. Így nem tudnak eltalálni és a célzás is elég egyszerű, csak a rakétákkal kell vigyázni közben.
-
dudika10
veterán
Nagyon jó kis játék, nekem nagyon bejön.
Nem túl nehéz, de azért némely pálya meg tudja izzasztani az embert.
Nekem a grafikával sincs semmi bajom.Valaki meg tudná mondani, hogy a társaim mit csinálnak defend-módban? Nem jöttem még rá. Attack módban szépen irtják viszont az ellent.
Egyébként ahol nagyon sok repülő jön, ott általában az ajánlott gép fel van szerelve levegő-levegő rakétával ami akár egyszerre 4 gépet is le tud szedni, ha valaki még nem jött volna erre rá.
Én csak az 5. próbálkozásnál kezdtem gyanakodni, hogy valamit 'elrontok'. -
Rossi
addikt
Na, ez a lopakodós küldetés nem semmi piskóta... Az első radart még ki tudtam lőni, de nem sikerül tartani az "ívet".
-
HolloW
senior tag
Ahol az Air Force One-t kell megvédeni, ott tudna valaki valami jó taktikát mondani ? Mert nekem nem nagyon megy, valami zavarja a rakétáknak a célratartását és nem lehet messziről kilőni az ellent.
-
-
Tomate
veterán
2. pályával nagyon szívok. Annyian jönnek mint az állat.... El kell pusztítanom az összeset?
Olvasom mindenki kivitte már, akkor én vagyok nagyon béna...
-
Tomate
veterán
Jó kis gamma lett!
Minden feltolva maxra 1280x1024ben 80-100FPS
Egy ilyen fapados Joyal nyomom és tök jól be van állítva minden alapbólKiváncsi vagyok milen 42"-on fullHD-ban
-
macy
addikt
Az utolsó pálya az valami katasztrófa. Olyan mintha nem lenne befejezve a játék.
-
gabe_
őstag
Majd lesz egy kicsit nehezebb is, mikor konvojt kell védeni, de annyi ellenséges ojjektum jön, hogy alig győzöd őket...
A grafikát nagyon dícsérik, szó se róla, a repülők nagyon szépek, jók az effektek, a föld viszont tényleg nem egy nagy durrantás. Néhol a google earth is jobb... -
gabe_
őstag
Hali!
Nekem is nagyon bejön a játék, bár csak billentyűzettel nyomom. A küldetések nem annyira bonyolultak, hamar rá lehet jönni, hogy mit akar...
Szóval tetszik. -
Rossi
addikt
Hamarosan kipróbálom, szigorúan billentyűzettel, annak idején úgy toltam az Eurofighter Typhoon-t is gond nélkül.
Mivel be lett harangozva, hogy árkád, nem várom tőle, hogy szimulátor legyen.
-
Hókusz Pók
aktív tag
Szerintem eszméletlen jó játék lett. Pár napig szenvedtem a billentyűzettel és a patkánnyal, aztán fogtam magam, s vettem egy Logitech Wingman Force 3D-t. Azóta olyan élményben van részem, amilyenre mindig is vágytam. A Force Feedback-et azonban még nem sikerült elővarázsolnom...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
DerStauner #47 üzenetére
Szerintem is jó játék. Sikerült is végig vinnem, most külön csinálom a küldetéseket, de egyre nehezebb nehézségi fokozatokon, illetve próbálom a különböző challengeket is megcsinálni.
-
DerStauner
senior tag
válasz
butcher eu #46 üzenetére
szerintem is marha jó játék.
az első és második pályán még küzdöttem az irányítással, és a harmadiknál éreztem rá.
tegnap újra el is kezdtem, és pl a 2. küldetést - amivel először alig boldogultam - elsőre megcsináltam, úgy, hogy az olajfinomítónak alig esett baja.
-
butcher eu
senior tag
válasz
DerStauner #44 üzenetére
kár, kb a 10.-nél járok, de nem akarom hogy vége legyen.
-
DerStauner
senior tag
válasz
butcher eu #41 üzenetére
18+1, alighanem. bár az utolsó...
-
macy
addikt
válasz
butcher eu #42 üzenetére
Ha elég közel mész a piros körökhöz megjelenik a rádió szignál a képernyőn. Addig forgolódj míg zöldre nem vált. Arra repülj ahol a legerősebb a jel. A többire rájössz.
-
ThaBoss
senior tag
válasz
butcher eu #35 üzenetére
a piros körök a radar hatósugarát jelölöik, le kell menni alacsonyabbra hogy belerepülhess.
lent már ahol nem látszik a piros fal ott lehet bejutni(azt hiszem 500 magasságon, vagy lejjebb...)
-
-
hercules999
csendes tag
Hát nem egyszerü a multi része se az biztos..
-
hercules999
csendes tag
Sziasztok!
Játék az odavág! Nagyon eltalálták az fps játékok után, csatlakoztam is a szobához
Grafhoz annyit, hogy a gépek hihetetlen szépek és a 3D-s házak is. Viszont ha közel mész a földhöz olyan mintha a Google Earth-on repülőznék
Aki jönne az igazán felvehetne xfire-re!(hercules999) -
bishoplogan
senior tag
Egyébként ha szeretnétek játszani magyar gémerekkel lanon, akkor tudok ajánlani egy hamachi szobát:
TC-HAWX -
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Ugyanúgy érzek, mint te. Szerintemis bődületesen jó lett, gyönyörű graf, ami reccenésmentesen fut, jó irányíthatóság, 1000 éve várok egy ilyen repülős game-ra!!!
Hosszú hónapok óta ez az első játék, ami ott tud "ragasztani" a gép előtt.
2, vagy 3 hete mondtam az asszonynak, nincsennek már olyan játékok, amik lekötnének, mint anno (halkan megjegyeztem, vagy csak megöregedtem?), de nem, újra érzem a pezsgést, hogy tovább-tovább-tovább, és ez jó! Hála a H.A.W.K.-nak. -
Departed
őstag
Szerintem fergeteges játék! Jelenleg billentyűzettel nyomom, nem mintha nem lenne spéci gamepad-om, de így is nagyon jó. Lehet hogy egyszer végigtolom, aztán mégegyszer gamepad-del
Mindig vágytam olyan repülő-játékra aminél nem kell szenvedni már a felszállással is. Hát most megkaptam, és baromira élvezem a repkedést és a gonoszok írtását. Hang, grafika (mondjuk az lehetne még szebb, a 4850-es bőven elbírná) történet, játékélmény, egyben van minden. Köszönjük Ubisoft
Ja és sorry a lelkendező hangvételért, ha február legjobbjai nálam Dawn of War 2 és F.E.A.R 2, márciusé - eddig - H.A.W.X
Aki még nem próbálta, rajta! -
ThaBoss
senior tag
válasz
bajtokarpi #26 üzenetére
nincsmit
jó írtást -
ThaBoss
senior tag
válasz
bajtokarpi #23 üzenetére
4. Operation Blacklight: bombázót kísérni az útvonalon, és megvédeni a vadászgépektől és a légvédelemtől az útja közben...
Ctrl-al Assistance OFF módba kapcsolsz, amivel külső nézetbe kerülsz, ilyenkor nehezebben irányítható, de jobban manőverezik. Nem kötelező használni, csak az 5. missionba a robotok ellen.
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Szerintem baromi jó a game, de mit kell csinálni a 4. pályán, amikor (lctrl-t kell nyomni), és külső nézetbe kerül a masinám?
-
ThaBoss
senior tag
nekem is volt hasonló gondom, de nekem még a demoval. ahányszor fülessel toltam néha csak úgy fegyvert váltott vagy kilőtt egy rakétát. mire rájöttem hogy nem kéne belepofáznom a mikrofonba, mert vette a voice commandokat (persze hülyeségeket
)
de gondolom neked nem ez a gondod, ha van joyodnak konfigprogramja, abban nézz körül, hátha valami be van kapcsolva...
egyébként passz, nem tudom mi lehet a gond... -
ThaBoss
senior tag
válasz
bajtokarpi #18 üzenetére
Nincsmit!!!
-
Szemi82
tag
Hello.
Kérdezném hogy valaki találkozott e azzal a problémával hogy a gép folyamatosan magától lövi ki a rakétákat feleslegesen akár milyen kontrollert használsz.
Elég idegesítő hogy 5s-onként kilő egy rakétát a vakvilágba.
Ha valaki tud megoldást kérem segítsen!
Köszönöm. -
bullseye
addikt
PC változathoz ajánlott a Joy, az oldalazó mozgás sokat segít a magasságlimites küldetésekben, meg amúgy is mindíg. De X360 változatot gamepaddal végigvittem, békés dolog. igazából nekem egyedül az assistance off miniküldetéssel volt gondom, mert úgy nem lehet normálisan irányítani a gépet + nem látom ki merre meddig
amit még ajánlok kezdőknek, a motorhang levétele, mert assistance módban úgyis megy egy minimumot, az AFT meg látványos, tehát nem kell tájékoztatásnak, viszont elnyomja a dumákat...
-
Valty
aktív tag
Helllo!
A gamepadot hol lehet bekonfigurálni? És hogyan, mert nekem nem ismeri fel a játék
Szerk.: a gamepadom Logitech Chillstream, és a demó simán ment vele
-
ThaBoss
senior tag
válasz
bajtokarpi #14 üzenetére
Én Logitech-re szavazok RumblePad-ból összes (Wingman, stb...) vagy MS XBox360 for Win. A Logitech strapabíró nagyon, igazi minőség, az MS meg talán kicsit jobban kézreáll (nekem). Mindegyiket 10e alatt megkapod.
LOGITECH RumblePad II Cordless
LOGITECH RumblePad II
LOGITECH WingMan Rumblepad 2
MICROSOFT Xbox 360 Controller Windows -
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Gamepad-ból milyet érdemes venni?
-
Sirandrish
legenda
nekem már a demo alapján sem igazán jött be...de a grafikára nem lehet panasz és az, hogy gamepaddal sokkal jobb az egyértelmü szóval aki teheti azzal küldje
-
L_ajos
őstag
Mondjuk ha repülés ( még ha arcade is ) csak jó joy-al az igazi. Ez tény. A gamepad meg jó lövöldözni meg ugrálni
Amugy a játék baromira nem nehéz, viszont kellően változatos ( bombázás, területvédés, levegő-levegő küzdelem, bunker rombolás stb.
), szóval nem egy unalmas darab
-
{Zodiac}
senior tag
nem is várok sokat, csak hentelnék a levegőből...
bill-el sincs gondom az irányítással, de még sosem volt joy-om. van egy momo-m, de azzal mégsem állok neki
gamepad (nem akarok megsérteni senkit) de szerintem gyerekes...
egy jó kis Logitech cordless mégiscsak "komolyabb" (nagyobb gyerekes)
-
tomi_mod
aktív tag
Joy erősen felejtős, én félnék, hogy eltöröm
Nekem sajna nem jött be a game, Szépnek iszonyat szép, de nekem valahogy kezelhetetlen, képtelen voltam normálisan befogni a célt...Pedig nem ez az első rep. program"om". FSX-el elég sokat repkedek, de hogy ne érje szó a ház elejét, arcade jellegűekkel is sokat volt dolgom, még dos-os időktől kezdve, azokban is főként dogfight volt, de azokkal nem szenvedtem ennyit -
{Zodiac}
senior tag
Az első két küldetést normál módban, billentyűvel vittem végig, később nehezedik? Azért kérdem, hogy érdemes-e joystick-et használni hozzá?
-
ThaBoss
senior tag
máshonnan sok panaszt kaptam hogy nem tudják visszahozni a gépet a "stall" állapotból. egy kis segítség: a gép orra a talajhoz viszonyítva min. 25-30 fokos szöget zárjon be, majd folyamatosan nyomni kell a W-t. remélem segített annak akinek nem ment...
-
ThaBoss
senior tag
Gondoltam nyitok ilyen témát, hogy kibeszéljük az észrevételeket, hibákat stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest