-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desy
tag
válasz
bazccka #3382 üzenetére
... szerintem, próbáld és ne kérdezd. A vélemények rendre megoszlanak de az egyén tapasztalata képes lehet ezt más irányba is görgetni.
Kemény öt percet játszottam vele. Ebből négy és fél a betöltögetés volt... majd a szinte azonnal megdőlt mukit gyógyítottam háromszor... mire vége lett a játéknak.
Aztán részemről kilép és töröl, mivel egy antik játék jutott róla mindjárt eszembe ghost környezetbe ültetve és a kavarás nem igazán nyert meg magának. A lényeg, hogy egy kezdő támadónak esélye sincs.... -
bazccka
tag
válasz
bazccka #3313 üzenetére
Üdv!
Kellene egy kis segítség. Pár napja nem indul el a játék, a Uplay visszadob a menübe a játék indítását megelőzően. Próbáltam már fájlellenőrzést, driver update-et, de a probléma nem oldódott meg. Odáig eljut a launcher, hogy mentett állások szinkronizálása a felhővel, aztán páff, visszadob a Uplay-be. Külföldi fórumoldalakon olvastam, hogy a játék C:/ meghajtóra másolása segíthet, de ehhez a művelethez meg nincsen elég helyem. Szóval kifogytam az ötletekből...megoldottam. töröltem a mentéseket a gépről. valsz. a felhőszinkronizálással összeakadt a kis szemét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest