Hirdetés
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Megy, és tudom is irányítani, még bétában is ment, de rohadtul körülményes az egész légijármű irányítás az egész játékban. Azért ez nem egy szimulátor. Nekem ez nem tetszik, szerintem ezt jóval egyszerűbben kellett volna megoldani.
Ott volt az FC4 és benne a mini heli, azt simán megcsinálták, hogy használható legyen, vagy egy másik játék a Just Cause széria, ami hasonló sok tekintetben a Wildlandshez. Abban is van heli, repülőgép minden, de nagyságrendekkel könnyebb irányítani bármelyiket, és sokkal inkább hozzáad a játékélményhez, semmint elvesz belőle, ha azokkal megy az ember.
(#2905) s4hu|SyD^
Most látom te is a JC-t írtad, abban szerintem sokkal jobb a heli irányítás.
Ez a jármű spawn az érdekes, az biztos, tegnap haver mondja, hogy lehív nekem egy helit, hát pont rajtam landolt. Volt röhögés
Vagy a másik, védjük a mortart, jön egy heli lelőttük, elkezd zuhanni, mondom gyerekek ez rám fog esni, pedig elég messze volt tőlem, de mintha hőkövető rakéta lett volna, nálam meg egy magnéziumgyertya, úgy is lett, én is feküdtem, meg felrobban amit védtünk is. Akkor mondjuk nem volt röhögés
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő