Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Danecay
üzenetére
Azt majd valahogy beszédre kell bírni, el kell kapni. Az lesz a lényeg, hogy megkapd a rebel ops jutalmat. ( lázadó segítség felerősítése ) .
Én is bele szoktam botlani ebbe abba, hadd legyen.Amire lehetőséget ad a játék, azt a levegőbe repítem, vagy próbálom taktikába bele építeni C4 és akna, esetleg gránát segítségével. Ami nem esik szét, robban fel, az meg marad ahogy van.
Egyébként a lemez és fa bódék, tákolmányok egyik másik része/egésze szétrobbantható.
( pl. Itacua Echo kivonási ponton , a ház végében található fészerek, vagy tőle nem messze valami lemez tákolmány. Ezeknek repülnek a darabjai a szélrózsa minden irányába. )Ilyen ez a bicikli.

-Jelenleg viszont ezektől sokkal jobban érdekel és érdekesebb is -számomra- a fegyverek és azok kiegészítőinek hatása, eltérő ballisztika stb..
Csinálnék is most egy képsorozatot, vagy valami akármit. Épp veretem lefele a találati statisztikámat a millió próba lövéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec GPS-500 / Csavarmatricás!
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest