Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- RAID
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Hú hát én valahogy annyira nem vagyok fogékony az ilyesmire, hogy csak na. Én még a rendelkezésre álló alap fegyver skineket sem nagyon használom, mert szerintem a gyári festés nélküli kinézet a legautentikusabb. Egy fegyvernél állítottam be skint, de szinte észre sem vehető mert alig tér el látványban a gyáritól, azt hiszem valami grafit szürke színezetet kölcsönöz a fegyvernek. Ebből a hátizsákra tehető patch-bőlis is választottam egyet, hogy legyen valamilyen de igazából bármelyik is lehetett volna. Poénból az nVidia-s pólót adtam rá a karakteremre, de ez a ráadott mellénytől marhára nem látszik és mivel a mintázat a póló elején van, a karakter pedig nekem a legtöbb esetben háttal. úgysem látszana, így igazából mindegy is, meg amúgy is a legritkább esetben nézegetem a karakteremet játék közben
Feltehetően a játék végéig nem is nagyon fog változni a karakterem kinézete. Nekem kinézetért felelős felszerelések és variálhatóságuknak negyede is elég lenne, ezért sem értem sokszor a fanyalgókat akiknek még a rendelkezésre álló mennyiség is kevés. Persze kinek mi és ezzel természetesen nem elítélni akarom azokat akik szeretnek az ilyennel pepecselni, csak leírtam az én hozzáállásomat, megközelítésemet 
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen videókártyát?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Feltehetően a játék végéig nem is nagyon fog változni a karakterem kinézete. Nekem kinézetért felelős felszerelések és variálhatóságuknak negyede is elég lenne, ezért sem értem sokszor a fanyalgókat akiknek még a rendelkezésre álló mennyiség is kevés. Persze kinek mi és ezzel természetesen nem elítélni akarom azokat akik szeretnek az ilyennel pepecselni, csak leírtam az én hozzáállásomat, megközelítésemet