Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz myckey #2288 üzenetére

Hú hát én valahogy annyira nem vagyok fogékony az ilyesmire, hogy csak na. Én még a rendelkezésre álló alap fegyver skineket sem nagyon használom, mert szerintem a gyári festés nélküli kinézet a legautentikusabb. Egy fegyvernél állítottam be skint, de szinte észre sem vehető mert alig tér el látványban a gyáritól, azt hiszem valami grafit szürke színezetet kölcsönöz a fegyvernek. Ebből a hátizsákra tehető patch-bőlis is választottam egyet, hogy legyen valamilyen de igazából bármelyik is lehetett volna. Poénból az nVidia-s pólót adtam rá a karakteremre, de ez a ráadott mellénytől marhára nem látszik és mivel a mintázat a póló elején van, a karakter pedig nekem a legtöbb esetben háttal. úgysem látszana, így igazából mindegy is, meg amúgy is a legritkább esetben nézegetem a karakteremet játék közben :) Feltehetően a játék végéig nem is nagyon fog változni a karakterem kinézete. Nekem kinézetért felelős felszerelések és variálhatóságuknak negyede is elég lenne, ezért sem értem sokszor a fanyalgókat akiknek még a rendelkezésre álló mennyiség is kevés. Persze kinek mi és ezzel természetesen nem elítélni akarom azokat akik szeretnek az ilyennel pepecselni, csak leírtam az én hozzáállásomat, megközelítésemet :)

Új hozzászólás Aktív témák