-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Hú hát én valahogy annyira nem vagyok fogékony az ilyesmire, hogy csak na. Én még a rendelkezésre álló alap fegyver skineket sem nagyon használom, mert szerintem a gyári festés nélküli kinézet a legautentikusabb. Egy fegyvernél állítottam be skint, de szinte észre sem vehető mert alig tér el látványban a gyáritól, azt hiszem valami grafit szürke színezetet kölcsönöz a fegyvernek. Ebből a hátizsákra tehető patch-bőlis is választottam egyet, hogy legyen valamilyen de igazából bármelyik is lehetett volna. Poénból az nVidia-s pólót adtam rá a karakteremre, de ez a ráadott mellénytől marhára nem látszik és mivel a mintázat a póló elején van, a karakter pedig nekem a legtöbb esetben háttal. úgysem látszana, így igazából mindegy is, meg amúgy is a legritkább esetben nézegetem a karakteremet játék közben
Feltehetően a játék végéig nem is nagyon fog változni a karakterem kinézete. Nekem kinézetért felelős felszerelések és variálhatóságuknak negyede is elég lenne, ezért sem értem sokszor a fanyalgókat akiknek még a rendelkezésre álló mennyiség is kevés. Persze kinek mi és ezzel természetesen nem elítélni akarom azokat akik szeretnek az ilyennel pepecselni, csak leírtam az én hozzáállásomat, megközelítésemet
Új hozzászólás Aktív témák
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest