Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a bemutatók alapján nagyon bejön. Egy gondom van, és az nem más mint a magyarítás. Nem vagyok olyan topp angol, hogy érdemes lenne így előrendelnem.
Így spórolósan később szoktam a játékokat megvenni (amikor van hozzá magyarítás),de kevés olyan játék van amit ennyire várok. -
Nem lesz olyan, már a fű "mozgásán" is látszik, hogy nem annyira részletes, elég nagy világot kell mozgatniuk, Division nem open world, ott rá lehetett menni a részletességre.
Egyébként SkillUp (nagy Division játékos) kapott lehetőséget játékra és azt mondta a mai videójában, hogy a héten megosztja a tapasztalatait, kapott rá engedélyt a Ubitól.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő