- SSD kibeszélő
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
Én még a főküldiket csinálom, de kezdenek rutinná válni. Odarepülők, kicsit körülnézek a helikopterről, ha lehet, pofátlan módon landolok az egyik épület tetején. Aztán drónnal felderítem a terepet, felmérem, milyen sorrendben érdemes kilőni az NPC-ket, hogy minél később vegyenek észre. Rádióst, drónost gyorsan elintézem, aztán jöhet a többi. Ez még viszonylag szórakoztató, mert olyan, mint egy Sokoban. A maradékot meg nyílt harcban lenyomom. Miután tök üres lett a terep, megcsinálom a feladatot, begyűjtöm a ládákat, gyűjteni valókat, oszt jó napot. Néha Zastavával lövök egy jó hangosat, hogy ÉBRESZTŐ!, kempelek egy jól védhető helyen, ahova szépen libasorban odajönnek, én meg fejbe lövöm őket. Meg van, hogy Splinter Cell stílusban settenkedek, pisztollyal a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest