Hirdetés
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
Én még a főküldiket csinálom, de kezdenek rutinná válni. Odarepülők, kicsit körülnézek a helikopterről, ha lehet, pofátlan módon landolok az egyik épület tetején. Aztán drónnal felderítem a terepet, felmérem, milyen sorrendben érdemes kilőni az NPC-ket, hogy minél később vegyenek észre. Rádióst, drónost gyorsan elintézem, aztán jöhet a többi. Ez még viszonylag szórakoztató, mert olyan, mint egy Sokoban. A maradékot meg nyílt harcban lenyomom. Miután tök üres lett a terep, megcsinálom a feladatot, begyűjtöm a ládákat, gyűjteni valókat, oszt jó napot. Néha Zastavával lövök egy jó hangosat, hogy ÉBRESZTŐ!, kempelek egy jól védhető helyen, ahova szépen libasorban odajönnek, én meg fejbe lövöm őket. Meg van, hogy Splinter Cell stílusban settenkedek, pisztollyal a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pavilion 15eh1004nh 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell 27" 2K sok kis karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Onikuma GT808 Tri-Mode Vezeték Nélküli Gamer Headset
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest