Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
asszem Én is hozzádmegyek lopni....
egyébbként nálunk valami tetű a pulton átugrott, és lenyúlt 2 procit, a másik dobozát ( hálistennek üres volt ) ledobta a földre. kamera nincs...
azóta havonta benéz egy-2 banda, dakoták is... mindig ugyanaz a technika, mennyi ez mennyi az, mit tud a monitor, igyekeznek mindenkit lefoglalni. azóta kinyomtatunk mindent, ha sokan vannak ott az árlista, ott a speckó papir, és még szólok 1-2 kollegának jöjjön le figyuzni.
sajna egyre több az alkalmi tolvaj, és a megélhetési.
de addig nincs baj garma, amig a bőrfoteled megvan. -
.:Vision:.
aktív tag
Nálam is sokat loptak ameddig nem let mindig ''''rend'' a boltban, sztem is a pultos elválasztás a legjobb a drága cuccok mögöttem! a dobozok kint !
-
Gyurcika
tag
Részvétem.
Bár személyesen nem ismerjük egymást, de tényleg nagyon sajnálom.
Nekem egy Nokia telcsim bánta néhány éve a 'figyelmetlenségemet'.
Benne rengeteg SMS-sel és telefonszámokkal ...
Sajnos nálam (is) rengeteg cucc van elöl, mert nem férek el már ...
Amit én javasolnék : kamera ... DE !
Jól látható helyen, esetleg egy monitoron visszajátszva.
Szóval ne dugd el, mert úgy nem ér semmit.
Gondolj bele : van egy személyleírásod, egy képed ... ÉS ?!
Ez Magyarország, sokkal rosszabbul jársz ha utána megtalálják az embered.
Ezzel viszont valamilyen szinten meg tudod előzni néhány ember eme hajlamát ...
Egy egyszerűbb webcam is simán megteszi, gondolom van mire kötnöd
Na szóval ennyi okos tanács
Tényleg nagyon sajnálom, és mindannyiunknak kívánok egy, a mostaninál kevésbé mocskos világot és embereket ! -
TheReMiXeR
senior tag
Ezt a típust én is ismerem kiskerből... Jönnek nyócszázan és nem vesznek semmit, de a fele társaság feltart, a fele meg ''bámészkodik'' az apróságok polca körül... (cd, dvd, egér... csiribirik...)
Engem nem izgatott, hogy nem tűnök vevőszerető eladónak, de igen is keményen rájuk másztam. Minimum észrevetettem velük azt, hogy ott én vagyok a ''góré'', én felelek a cuccért és én ütöm meg, ha rákényszerít. Különben leltárhiány, amit nekem kell fedezni...
Bumm a fejbe -
Buszos
aktív tag
Hát kérem, ha hozzám két joggingos tetováltkezű cigánygyanús egyén jönne, azért fenntartásaim lennének. És most ne mondjátok, hogy a cigány szó rasszista, engem többnyire ilyenek ba**tak át! Manapság ha a hátadon is szemed van, az is kevés!!!
-
Dryman
őstag
Én sem okoskodni akarok, de arra gondoltatok már hogy ezeket az eszközöket nem csak úgy szanaszét az asztalokon kellene tartani az irodában?
Mert mikor ott jártam már ne is haragudj meg, de nagyon ugy tűnt hogy egy irodaboltod van.
Gondolkodni kellene abban hogy minimális beruházással mondjul egy komolyabb polcrendszert beszerezni, és a boltot egy kiszolgálópult jellegű asztalsorral elválasztani, így a parasztnak maradna egy két szék amin várakozhat, mondjuk egy kis asztallal szorolapokkal, nektek meg ottmaradna a helyiség 2/3-a hasznos tevékenységi területtel!
Vajon a többi kiskereskedő miért csinálja ugyanezt?
Mert valószínűsíthető hogy már ő is megfizette a tanulópénzt!
Esszerűen kell a mai világban védekezni ezek ellen, és azzal hogy kamerázod a helyet, ugyan mit oldassz meg, max ugyanígy kipakolnak, és mivel kis értékű lopásról van szó, a rendőrség feljelenti ''gázsit'' hogy lopott, a bíroság meg azt mondja hogy ''gázsi'' bűnös, de fizetőképtelen, lefoglalni nincs mit, és mivel 9 rajkójábú egy sem dogocik, ezír ő a csanádfentartó, és le sem ültetik!
Na ez a magyar valóság!
Ha nem teremtessz olyan helyzetet amiben az alja nép fantáziát lát, hidd el nem is tudná megtenni az hogy meglopjon!
Szóval nem kéne rögtön bizalmatlankodni leendő vevőiddel szemben sem, mert itt sajnos részetekről történt a felelőtlenség, sajnos olyan helyen tároltad a cuccot, ami másnak is hozzáférhető volt, és ezt kellően ki is használták, sajnos!
Sajnálom a történteket, de a pultos megoldásnál szerintem nincs jobb ezek ellen!
[Szerkesztve] -
DrLEEi
aktív tag
Hát meg ilyen ''bandázó'' népeket eleve így be sem szabad engedni.
Tehát itt arra gondolok,hogy max 1 embert mehet be.Persze tudom,utólag könnyen okoskodik az ember,de én soha nem engednék be több embert így pl.ha legalább 1-et nem ismerek régóta közülük.
1 ember jöhet be max,arra tudsz figyelni is.Ez alap szerintem.
Sajnos ilyen világ van már ,senkiben sem szabad megbízni.Sajnos ezt én is a saját káromon tanultam meg... -
LKW
aktív tag
Kamera, kamera, és kamera. A Főnőkömnek állandóan téptem a szám, hogy a kuckóját kameráztasa be.(Három szintes) Juniusban, világos nappal, egy hasonló társaság, mint ami Nálad járt, kirámolták. 2,5 milla volt a kár. Igaz, kb két hete elkapták öket, de esély sincs a megtérülésre, mert eladtak már mindent, max leülik, de abból nem térül meg semmi.
Azóta még a klotyókban is kuksik vannak, egy egész hálózat van kiépitve.
Te meg ne általánosits, mert az nem müködik. Engem is baszott már át pl kereskedő. Most én is vicsorogjak pl Rád ?
Remélem sikerül egyszer levadásznod ezeket a mocskokat.
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
rohadjon le a kezük az ilyeneknek akik 30K-ért eladják a becsületüket! ''részvétem''!
-
Garmacor
aktív tag
Tegnap sikeresen megloptak.
Egy regebben mar nallam jart szamitogephez csak konyito emberke jott be a haverjaval hozzam, es sikeresen lenyultak par cuccot:
Eddig ami feltunt hianyzik:
AMD Sempron 2200+ - új
Elixir 256MB DDR PC2100
Maxtor 160GB - új
Kár : Kb ~ 30000
Mind aranylag kis helyen elfernek.
Sajnos en sem hittem hogy a sejtesem, hogy valami nincs rendben beigazolodik es el voltam havazva nem fogott annyira az agyam. Sejtettem pedig valami nincs rendben.
A koverebbik akinek a ket kezen tetovalasok voltak konyok alatt szepen lefoglalt hogy irogassak neki mindenfele monitor parametereket fel egy papirlapra...
Balfasz voltam sajnos, mert nem mertem megszolitani te nem 4 vinyo volt ott elobb?
A kover ratamasztva az asztalra falazta a masikat a hata mogott igy utolag rajottem.
A kisebbik ilyen vekonyabb 165-170 cm magas ilyen videki arc es kinezet meg beszed. Vonokozeli is lehet nem tuti mert nem teljesen annak tunt.
A magasabbik koverebb volt ugy 175 magas szines tetkok a ket kezen konyok alatt, amit akkor vettem eszre mikor '' melege '' lett es levette a jogingot es atadta a tarsanak. Ekkor be kellett volna ugrania az alap rejtesi trukk de sajna rovidzarvolt.
Farkas Istvan nevet adott a koverebbik es egy kamu 30-as szamot.
Raadasul mielott elmentek volna a kollegam is beesett, igy nem birtam figyelni. Mire eldontottem magamban eltunt keso volt. Sajna igy mukodik az ember amig osszerakja a mozaikokat addig keso.
Nos ez van csak azert irtam le hatha mashol is megjelennek mert nagyon ugytunik valahonnet az ilyen helyeket keresik mert anno mikor ittvolt a kisebbik akkor nem tudom honnet talalt ram, lehet forum. Akkor is ilyen monitor bizbaszokkal tartott fennn de nem emlekszem anno egyedul element volna valamit is.
Ezekutan viszont nem vagyok meggyozodve arrol nincs a keze a Tevebol ellopott biciglim ugyeben. Raillik az a leiras amit ott kaptam, hogy valami ilyesmi emberke jart akkor ott.
Jo tanulsag volt. Csak az a kar, hogy ezzel az en bizalmamat az emberek, vevok fele igen drasztikus mertekben csokken es ezt azok szivjak meg akik nem kellene.
Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest