- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
Aktív témák
-
Garmacor
aktív tag
Tegnap sikeresen megloptak.
Egy regebben mar nallam jart szamitogephez csak konyito emberke jott be a haverjaval hozzam, es sikeresen lenyultak par cuccot:
Eddig ami feltunt hianyzik:
AMD Sempron 2200+ - új
Elixir 256MB DDR PC2100
Maxtor 160GB - új
Kár : Kb ~ 30000
Mind aranylag kis helyen elfernek.
Sajnos en sem hittem hogy a sejtesem, hogy valami nincs rendben beigazolodik es el voltam havazva nem fogott annyira az agyam. Sejtettem pedig valami nincs rendben.
A koverebbik akinek a ket kezen tetovalasok voltak konyok alatt szepen lefoglalt hogy irogassak neki mindenfele monitor parametereket fel egy papirlapra...
Balfasz voltam sajnos, mert nem mertem megszolitani te nem 4 vinyo volt ott elobb?
A kover ratamasztva az asztalra falazta a masikat a hata mogott igy utolag rajottem.
A kisebbik ilyen vekonyabb 165-170 cm magas ilyen videki arc es kinezet meg beszed. Vonokozeli is lehet nem tuti mert nem teljesen annak tunt.
A magasabbik koverebb volt ugy 175 magas szines tetkok a ket kezen konyok alatt, amit akkor vettem eszre mikor '' melege '' lett es levette a jogingot es atadta a tarsanak. Ekkor be kellett volna ugrania az alap rejtesi trukk de sajna rovidzarvolt.
Farkas Istvan nevet adott a koverebbik es egy kamu 30-as szamot.
Raadasul mielott elmentek volna a kollegam is beesett, igy nem birtam figyelni. Mire eldontottem magamban eltunt keso volt. Sajna igy mukodik az ember amig osszerakja a mozaikokat addig keso.
Nos ez van csak azert irtam le hatha mashol is megjelennek mert nagyon ugytunik valahonnet az ilyen helyeket keresik mert anno mikor ittvolt a kisebbik akkor nem tudom honnet talalt ram, lehet forum. Akkor is ilyen monitor bizbaszokkal tartott fennn de nem emlekszem anno egyedul element volna valamit is.
Ezekutan viszont nem vagyok meggyozodve arrol nincs a keze a Tevebol ellopott biciglim ugyeben. Raillik az a leiras amit ott kaptam, hogy valami ilyesmi emberke jart akkor ott.
Jo tanulsag volt. Csak az a kar, hogy ezzel az en bizalmamat az emberek, vevok fele igen drasztikus mertekben csokken es ezt azok szivjak meg akik nem kellene.
Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Bittorrent topik
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest