Aktív témák
-
Garmacor
aktív tag
Tegnap sikeresen megloptak.
Egy regebben mar nallam jart szamitogephez csak konyito emberke jott be a haverjaval hozzam, es sikeresen lenyultak par cuccot:
Eddig ami feltunt hianyzik:
AMD Sempron 2200+ - új
Elixir 256MB DDR PC2100
Maxtor 160GB - új
Kár : Kb ~ 30000
Mind aranylag kis helyen elfernek.
Sajnos en sem hittem hogy a sejtesem, hogy valami nincs rendben beigazolodik es el voltam havazva nem fogott annyira az agyam. Sejtettem pedig valami nincs rendben.
A koverebbik akinek a ket kezen tetovalasok voltak konyok alatt szepen lefoglalt hogy irogassak neki mindenfele monitor parametereket fel egy papirlapra...
Balfasz voltam sajnos, mert nem mertem megszolitani te nem 4 vinyo volt ott elobb?
A kover ratamasztva az asztalra falazta a masikat a hata mogott igy utolag rajottem.
A kisebbik ilyen vekonyabb 165-170 cm magas ilyen videki arc es kinezet meg beszed. Vonokozeli is lehet nem tuti mert nem teljesen annak tunt.
A magasabbik koverebb volt ugy 175 magas szines tetkok a ket kezen konyok alatt, amit akkor vettem eszre mikor '' melege '' lett es levette a jogingot es atadta a tarsanak. Ekkor be kellett volna ugrania az alap rejtesi trukk de sajna rovidzarvolt.
Farkas Istvan nevet adott a koverebbik es egy kamu 30-as szamot.
Raadasul mielott elmentek volna a kollegam is beesett, igy nem birtam figyelni. Mire eldontottem magamban eltunt keso volt. Sajna igy mukodik az ember amig osszerakja a mozaikokat addig keso.
Nos ez van csak azert irtam le hatha mashol is megjelennek mert nagyon ugytunik valahonnet az ilyen helyeket keresik mert anno mikor ittvolt a kisebbik akkor nem tudom honnet talalt ram, lehet forum. Akkor is ilyen monitor bizbaszokkal tartott fennn de nem emlekszem anno egyedul element volna valamit is.
Ezekutan viszont nem vagyok meggyozodve arrol nincs a keze a Tevebol ellopott biciglim ugyeben. Raillik az a leiras amit ott kaptam, hogy valami ilyesmi emberke jart akkor ott.
Jo tanulsag volt. Csak az a kar, hogy ezzel az en bizalmamat az emberek, vevok fele igen drasztikus mertekben csokken es ezt azok szivjak meg akik nem kellene.
Aktív témák
Hirdetés
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest