- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mister_X #113 üzenetére
Én eredetileg tanulni jöttem ki, de nem japánt. Dolgozok, mint diák (student researcher, az itteniek szerint), és tanulok, mint kutató(orvos). Szóval, érdekes a helyzetem.
Egyébként, itt valóban helyi látványosság vagyok, mint minden külföldi, aki Európából, Amerikából érkezik. A kínai, vagy koreai emberkék nem slágerek errefelé, de ha valaki egy távoli, ismeretlen helyről érkezik, aminek ráadásul még köze is van a fent említett kontinensekhez, illetve esetleg még szőke hajú, kék szemű, na az gyilkos kombináció. Amikor egy ismerkedő bulin összeeresztették a külföldi vendégeket a helyi medikusokkal a kínaiakat nagy ívben lesajnálta mindenki, pár new yorki gyógyszerésszel, meg velem egyszerre öten-hatan akartak beszélgetni három órán keresztül folyamatosan. Nálam ez kimeríti a súlyos lelki terror fogalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest