- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszilard
tag
válasz
Alvin_ti4200 #99 üzenetére
Igen, multiban nagyon élvezetes. Talán jobb is, mint single.
-
mszilard
tag
válasz
Alvin_ti4200 #97 üzenetére
És az első nem tetszett?
Nem szimulátor inkább olyan átmenet, mert azért nem is NFS! -
mszilard
tag
válasz
Alvin_ti4200 #93 üzenetére
Az elsőt nem próbáltam, a 2. demóját sokáig játszottam. Igen abban igazad van, hogy egy embernek drága, mint általában a gammák. Hogy mennyit árul el a játékról a demó? Hmmm....minket meggyőzött, persze azért talál benne hibát az ember rendesen, sajnos.
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
''''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
- használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám közzététele, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
- használatára buzdítás,
- segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;''
Te nem segítséget kértél, hanem csak simán leírtad, hogy miként lehet használni. Semmi gond nincs, csak legközelebb figyelj oda kérlek! -
mszilard
tag
Vegyétek meg többen, akkor nem olyan húzós az ára.
-
-
mszilard
tag
Akkor küldjetek mélt, azt szabad!
Ha valakit érdekel a játék igen nehéz, az elején még csak könnyed kocsikázás, de úgy 40%tól nem egyszerű. VAgy én vagyok béna!
[Szerkesztve] -
mszilard
tag
Mi megvettük ezt a játékot -6an-, de ennek ellenére kipróbáltuk mit lehet csinálni vele (ez már warez rész).
Én viszont egy biztonsági másolat, hálózatos telepítését ismertettem.
Mindegy. -
mszilard
tag
Engusz: rendben elfogadom a döntést, de még mindig nem értem mi volt ebben jogsértő. Ha a windows telepítést írom le azt sem lehet?????
-
Break
senior tag
Kéretik a topicot zárolni...törölni....nem kő ide warez
-
bzoley
veterán
Na nézd csak
Amnesztiát kapott a warez a PH-n? -
mszilard
tag
Hali!
Először is : NEM HAZUDOK, és nem kellene ilyeneket beírni, mert valakinek nem megy! Tudja jól kinek szánom.
Mivel eszméletlen mennyiségben bombáztok imélekkel tessék:
Akkor itt a megoldás, nem egyszerű.
1.) *
2.) *
3.) *
4.) *
5.) *
6.) *
7.) *
8.) *
*
Ha nem menne szólj!
Üdv: SziSz
Elmodjam mi a vége?
WAREZ MIATT nagyon-nagyon törölve! Később ilyet ne csinálj, kérlek! Engusz voltam... -
erdol
senior tag
Hajrá h@ckerek!!!
Ki lesz a győztes? -
armand
csendes tag
nah srácok szóval ha a haveromnak megvan eredetiben ez a játék és én átmásolom DVD-n akkor ha berakom a gépembe akkor elvileg kéne mennie?!
-
Furky
őstag
Sziasztok!
Megszereztem a DVD-s verziot, es csak dvdvel megy. felraktam imagebe, meg virtualis meghajtora az image-et, es nem megy. Van valami crack mar? kaptam hozza kodot is, de csak akkor mukszik, ha bent van a dvd lemez a meghajtoban. Megoldas van? -
dante3
addikt
Azt olvastam,hogy hamarosan jön hozzá egy használható crack,amivel menni fog!
-
erdol
senior tag
-
ByB
addikt
Egyenlőre nem... Nincs olyan dolog ami feltörhetetlen, ez tény! De mivel ez az első ilyen játék, ezért kicsit többet kell rá várni...
Kiváncsi lennék, mi lenne a pc games piaccal, ha levinnék a játékok árát 3-4000 forintra... -
erdol
senior tag
Akkor mi lesz?Játszani akarok!!!
-
erdol
senior tag
Ha nem indul akkor minek tették fel vagy most mi van???????
-
Break
senior tag
Viktor77 nálad a pont.......
És ha valaki leszedi és kipróbálja a crackeket....az jó eséllyel pályázhat arra hogy összeszed jónihány virust is.......
Ehh .........vegyétek meg gyáriban.....nem olyan nagy érvágás.....
UI: a TRD2 onlineon Break.hu néven vagyok ...ha valaki keresne -
Banderasz
csendes tag
Ha minden igaz holnapra leszedem a Deviance-féle TocaRD 2-t(magyar ftp-n van),ami elvileg mukodik...legalábbis remélem!!!!
-
ByB
addikt
Nyomja, ''egyenlőre némi'' tartozással... Hát gondolkodom rajta...
-
Raymond
titán
Peldaul ha a teszebed vagy egy ismerosodet nyomja egy kreditkartya megprobalhatod innen: Bővebben: link
-
ByB
addikt
Bájos ahogy sejtelmes ködbe burkolózva hadakozik a illegaliti az legaliti ellen...! Asszem razorék vagy devianceék nem dobják félre a gépüket, hogy ez nem megy... Max kicsit várni kell annak, aki a warezra gyúr!
Amúgy a Break féle verzió, csak annyiban különleges, hogy külföldről valósi??? Érdekelne!!! -
ByB
addikt
Break!!!
Engem is érdekelne a játék 10pénz alatt, honnan, hogyan, mikorra??? -
Viktor77
titán
Aki azt állítja meg neki a tört verzió, az HAZUDIK!
Tudom, mert...... -
Tottu
senior tag
értem.De akkor ez most jobbra sikerült sima Race Driver?
-
Tottu
senior tag
Ennyire rossz lett, hogy senkinek sincs meg?
-
Tottu
senior tag
Valaki nem írja le a tapasztalatait?(irányítás, törés, játék élmény..)Hogy érdemes-e beszerezni.Mert hallottam olyat hogy nem lett vmi egetrengető.
-
roland04
csendes tag
Warez alkonya???????
Nekem működik a warez verzió. Igaz kikicsit körülményes de MŰKÖDIK!!!!! -
luki
tag
Gyertek a Ghost Recon 2-be ha szeretitek a taktikát
-
Sundesz
addikt
Az NFSU-ben sem az NV kártyáknál sem pedig az ATi-knál nincs simítás! Szal itt nem az ATi a ludas! A ToCA RD2-ben sztem meg azért nincs, mert ott a bazi nagy NV logo és vmivel imponálni kellett!
-
.:i2k:.
csendes tag
A helyzet a következő:
- StarForce 3 védelem. Ez úgy működik, hogy csekkolja az eredeti DVD jelenlétét.
Amennyiben - valaha - lesz törés hozzá, akkor sem fog eltűnni a következő jelenség:
A StarForce 3 védelem átlépésével nem szűnik meg a Játék eredeti DVD-éhsége, ugyanis, a játékmenet folyamán egyre másra rontja a grafikai- és menettulajdonságokat, s végül szinte régi Amiga-szinte süllyeszti.
Erről bővebben lehet olvasni külföldi siteokon, címeket nem tudok már.
Tehát, gyakorlatilag elérkezett a warez alkonya... s nagyon nehezen lesz újra fény.
Üdv, -
mszilard
tag
Ez csak egy infó: lehet vele játszani, higgyétek el
-
roland04
csendes tag
Warez itt nem megengedett! Van még egy dobásod!
- Som@
-
joe69
senior tag
az orok igazsag:mindent feltornek egyszer...
-
joe69
senior tag
meglatjuk, mindenesetre itthon meg sem leg., sem illeg. nem lehet beszerezni
-
joe69
senior tag
a dvd vedelme helyett koncentralhattak volna inkabb a gamera codem-eknel, mert eleg harmatosra sikeredett a demo alapjan...
-
Som@
őstag
És amúgy milyen a játék?
Mert nekem az első rész nagyon tetszett. -
Break
senior tag
szert tettünk pár ismerősünkel egy-egy ilyeg gémre.....
Az ára még az elfogadható kategóriába tartozik...30-40 €...
csak....a szokásos gondok......nincs élsimítás a játékban 9800-as kártyákon....
Sajos a Codmaster is csak olyan megoldást ajánlott , hogy a pálya betöltésekor az ALT-TAB kombinációval lépjünk ki a játékból és amire betölti a pályát újra lesz élsimítás.....hehehe
Na....ez a gyakorlatba nem így van.....
Szerintetek várjunk türelemmel az új ATI diverekre ....vagy valakinek van egy éppkézláb megoldása ? alap dolgokat nem kéne erőltetni, nem vagyunk kezdők
Előre is köszi minden jó tanácsot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged