- Autós kamerák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Projektor topic
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Ha további warez témájú hozzászólásokat fogok látni, akkor zárom a topikot. Légyszíves olvasd el az alapelveket: Bővebben: link
(nem Gambitnak és nem is Vikthor77nek szól!) -
ByB
addikt
Hali!
Olyan progit keresek ami letörli a gépről a Star-Force-t, miután unistalláltam a játékot! Már volt nekem ilyen, csak egyszerűen nem találom a neten!!! Előre is THX...
BBence -
Flashy
veterán
ez a játék tényleg ennyire nehéz, vagy most különösen béna napom van?? én azt szeretem ha egy játék úgy kezdődik hogy a legkönnyebb fokozaton legalább még a legelső kört meg lehet tenni simán...
vagy kormánnyal lenne csak játszható talán.
-
pBandi
tag
válasz
Alvin_ti4200 #283 üzenetére
Már jó. Nem szereti a könyvtárnévben az áéőúűóüöí betűket.
-
Anonymous_19
tag
jo jatek?
-
pBandi
tag
Miért nem megy fel a 1.2-es patch? 34-es hibakódot irkál
-
becso13
aktív tag
Vlahol már fent van normálisan? Ha igen, aki tudja -> privát. Előre is kösz!
-
Superman
nagyúr
Na, hát én sem tudtam ellenállni, mivel sokan állították, olyan szimulátorosok is, mint én, hogy némi kis fizika is szorult a játékba, ellentétben az első résszel, hogy ki ne próbáljam.
Kipróbáltam és azt kell mondjam, hogy köze nincs a valóságos versenyzéshez. A kamionverseny bűnrossz (a Synetic-féle Mercedes Benz Truck Racinghez képest), a rally egy merő vicc, mivel nincs súlya a kocsinak és a pályaverseny....Hát még el ismenne a pro-szimulációban (bár az autó olyan, mintha úszna a levegőben), de a sztori-mód (a karrier mód) katasztrofális.
Setupolási lehetőség alig van, vagy ha van, akkor sem sok minden változik (ez így volt az első részben is), a fék hihetetlenül erősen fog (ellentétben az első résszel, amikor az autók féktávja akkora volt, hogy a célegyenesben a felétől kellett fékezni, hogy lassuljon a kocsi), pro-szimben is szinte 90 fokot lehet fordulni elég nagy sebességnél és mindezt tetézik az ostoba módon elhelyezett triggerek a játékban. Ezeket nem lehet kikerülni, tehát ha mondjuk egy adott ponton fűre hajtasz, akkor megprödül az autó, akármilyen volt is a sebességed. Paraméterezés helyett jobb volt ez, legalább megtakarították a kódolást a programozóknak....
Rettenestesen idegesítő továbbá a pályák csillogása. Nem a napfény tükröződik vissza, hanem csillog, mint az NFSU-ban, de ugye ez szimulátornak készült elvileg....
A pályák....ez is megér egy-két szót. Egy helyen sem felelnek meg a valóságos adatoknak. Laguna Seca páldául olyan széles, hogy hat-nyolc autó elfér egymás mellett, holott ez egy köztudottan keskeny, poros pálya.
És hát a karrier-mód: nincs időmérő, megint, megint a gép rak be a rajtrácsra. Akiket meg kell előzni az első sorokból indulnak, te a tizedik helyről. Az AI a - a demóhoz képest is - szörnyen primitív és agresszív. Az ETCC-ben, vagy az SCC-ben, ha rálegyezek egy AI pilótára előzés közben, odébbrántja a kocsit, nehogy ütközzünk. na itt nem. Simán ripityre törnek.
És ami a legnagyobb negatívum: mint az első részben most is derekasan csal az AI. Az egyenesekben nem lehet utolérni úgy gyorsul és kilökni is csaknem lehetetlen. Hát ennyi dióhéjban.... -
atenza
senior tag
Igen ezeket tudom, csak a nemzetiségüket nem, kössz!
-
Superman
nagyúr
Bár azt megjegyezném, hogy habár a Codemasters maga is fejelszt játékokat, de alapvetően egy nagy kiadó cégről van szó, amelyik bérmunkában is foglalkoztat fejlesztőcsapatokat.
Olyan ez, mint amikor az EA Sports felkérte az ISI nevű programfejlesztőcsapatot, hogy készítség el az F1 2002-őt, az f1 Challenget és a Nascar Thunder szériát. -
atenza
senior tag
Senki sem vágja???
-
atenza
senior tag
Milyen nemzetiségű a játékot fejlesztő Codemasters csapat?
-
ByB
addikt
Aki már megunta, vagy végigjátszotta, jelentkezzen: megvenném a játékát!!! Persze csak és kizárólag Toca Race Driver 2-re gondolok!!!
-
vvzs
tag
Hali!
Valaki tudna segíteni elindítani a Toca RD 2-t? Roger Mause leírásával sajna nem jó! Előre is köszi! vvzs@freemail.hu -
uzsz
senior tag
warez warez warez warez
Ez wrez-olásnak számít? -
TexT-BoY
addikt
uhhh sry
[Szerkesztve] -
válasz
RoGeR_Mause #260 üzenetére
Kaptál egy BAN-t..
-
RoGeR_Mause
csendes tag
akit érdekel a megoldás az dobjon nekem egy mailt ide :
tocaracedriver2@vipmail.hu -
A warez szigorúan tilos a PROHARDVER! fórumain. Töröltem 73 hozzászólást. Ha bárki folytatja, szankcionálni fogjuk az illetőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós kamerák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Proxmox VE
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Airsoft
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged