- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- CPU léghűtés kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigabyte alaplap topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Többet fogyasztó gépem van és nincs klíma, így is elvan a gép és én is. Nagy gond, hogy az arra érzékenyek észreveszik a késleltetést. Próbáltam és engem zavart a késés, ez mellett az akkori gyengébb gépemmel is jobb grafikai beállításokkal tudtam játszani. Ezek mellett nincs megszabva, hogy mivel tudok játszani, amit bárhol megveszek, az megy a gépemen, a gfnow esetében meg nem.
-
himpike
aktív tag
Ha minden játék működne sokan használnák, így meg kb senki. A kutyát sem érdekli mi mennyit fogyaszt ha nem azzal játszok amivel akarok.
A 3060Ti vétele előtt gondolkodtam konzolon de mivel a Days Gone, a God of War és a Last of Us is kijött PCre, nálam a konzol úgy 3-5 évre ki is esett. Életkoromat tekintve valószínűleg végleg. -
Cassi
őstag
"A OpEx és a CapEx-et kell számolni"
Azt nekik is kell, és mindezt ők már szolgáltatják neked, aminek az ára rárakódik a hardver árára. Ezért sem működik ez, mert nincs érdemi megtakarítás a folyamatban, amin osztozni lehetne. Akkor lehetne valami ebből az egész cloud gamingből, ha szerveroldalon jelentősen csökkenteni lehetne a hardver költségét, de ez nem teljesül.
Az Nvidia nem jótékonysági szervezet, méghozzá nagyon nem. Most valószínűleg hasonlóan veszteséges az egész Geforce Now, mint a Google Stadia volt. Eléggé véget értek a jó idők az informatikában, még a legnagyobb cégek is zárják a komolyan veszteséges projekteket.
-
tasiadam
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #13 üzenetére
De van in home streaming opció bennük. Veszel egy boxot, berakod a házba valahova és streameled a képet vele akár okos TV-re. Ugyan ez műxik steames játékokkal, telefonra, tv-re. Meg akár unraidel is lehet 1 nagy gépről virtualizálni és átadni videokártyákat, és egy akár 16 magos procival lehet 4 embert is ellátni, újabb unraidal meg tesla kártyát lehet többfele virtualizálni
-
tasiadam
veterán
válasz
cpt_sanya #11 üzenetére
A dolog egyáltalán nem halott, csak a jogi része hátráltatja. Egyébként teljesen játszható a dolog. Anno World of tanksban próbáltam ki, és rx580hoz képest nem volt sokkal rossza.. Érezhető volt egy kis delay, de teljesen megszokható volt. Nem egyszer jutott eszembe, hogy eladom a gépem és cloud gamingre megyek, de megtartottam, viszont már PC-t nem hiszem, hogy upgradelni fogom.
-
tasiadam
veterán
A OpEx és a CapEx-et kell számolni, és nem mindegy hogy mikor és mennyivel.
Ha van egy gammer géped, akkor az áram és a hő is hozzá tartozik, meg az amortizáció. Tehát szép és jó hogy de olcsón vettél egy FX AMD-t meg hozzá egy RX580-at, ha ez kitojik neked 3-400w hőt, azt hűteni is kell nyáron, akkor az már klímával fog történni és ki kell számolni annak is a használatát. Nem annyi a matek, hogy van 30usd előfizetésed és azzal szemben egy gamer gép ára.
TLDR: Számold ki egy komplett gép árát, amit ad az nvidia + a fenntartását, áram és hő meg amortizáció + kevés FPS/szar grafika (1660S-el nem fogsz highon ciberpankozni), és ezzel szembe nézd meg, hogy ebből a pénzből hány éveg/hónapig tudsz előfizetni. Valszeg ott lesz a metszet, ahol már amúgy is gépet upgradelnél. -
Szerintem Én még ennyit se fizetnék érte.
Csaka Záemdé!
-
himpike
aktív tag
Nagyon kevés támogatott játék van. Esetemben a steam library 168 gémet tartalmaz, ebből 57 támogatott. Nem vagyok benne biztos hogy háromnál több bekerült az elmúlt 8 hónapban. Nagyon limitált casual gamerkedéshez talán megfelelhet, én multiban pl egyáltalán nem játszom szóval az a része nem is akadályozna. Némileg meglepett hogy a Cyberpunk támogatott, Witcher 3 is, a Far Cry sorozat is, de pl a Resident Evilek nem, Days Gone nem, Horizon nem, Total War sorozat nem, Metrok nem....
Teljesen életképes volna ez a dolog de a támogatottságon elbukik, még nálam is aki nem játszik kompetitív "AAA" trágyákkal mint pl a COD 81 meg Battlefield 9.
Mindemellett birtokolni kell a játékot is a steamen, erre jön pluszban a 30 dollár. Kb pont fél év az az idő ahol már rentábilisebb venni használtan egy 1660 supert. Meg kellett volna tolni a supportot mikor túl drágák voltak a VGAk meg az emberek beszorultak a COVID miatt. Szóval egyet kell értenem, az nVidia ezt valahol elrontotta. Gondolom a játékok supportja nem rajtuk múlik hanem a játék fejlesztőcsapatán, de akkor viszont nem járták körbe rendesen hogy mennyi ilyen team hajlandó utólag dolgozni hátha valaki még megveszi a játékukat. -
Cassi
őstag
Ez már a vég előjelének tűnik, hiába várt sokáig az Nvidia, nem tűnik rentábilisnak ez az üzleti modell.
-
Ivy.4.Ever
őstag
Amióta bevezették a geoblockot, azt se tudni milyen játékot támogatnak itthon. Amiket eddig játszottam azoktól elbúcsúzhattam. Nem elég hogy alig van rendes játék, még azokról is akkor derül ki, hogy nem támogatja, amikor már megvettem, kipróbálnám.
-
Low Noise
senior tag
Egy olyan Geforce Now jó lenne, amivel havi előfizetésért távoli gamer gépet lehetne kapni, azt telepìteni rá amit akarok és nem kötött kínálatból válogatni. Igaz most nem ismerem, hogy mit kínálnak, steam összes elérhető e rá vajon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA 40%-os kedvezménnyel árulja a Priority csomagot.
- Update 05.13 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest