Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
hepibáb
tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
én 9300al
-
hepibáb
tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
remélem a 212 D összejön, mert én is megpakoltam. Csak nem tudtam, hogy nem játszik Ba, így azért para....de hajrá x. Te mennyivel raktad meg ezt a 3at?
-
hepibáb
tag
ezt jól benéztem, buktam 25öt

-
hepibáb
tag
csak én nem örülök annak a MU gólnak
? -
hepibáb
tag
yes folytatják
-
hepibáb
tag
Egy jó tipp szombatra: swansea-chelsea v 1,67re per pillanat. A swansea kapusa lesérült..., és a chelseanek kell a pont, hogy lépésben maradjon. És fontolgatom, hogy megrakom mellé az ajaccio-marseillet vre 2,03ra per pillanat, régen nyert.
-
hepibáb
tag
Hajrá Milan, legyek vidám

-
hepibáb
tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
arsenal nyerni fog
-
hepibáb
tag
-
hepibáb
tag
Végre egy kis szerencsém is volt
chelsea-united 2-3
Olvastam, több mint 10 éve nem nyert a united a stamfordon, 2-2 ig néztem aztán kikapcsoltam a tv-t. Amúgy jó mecs volt, az összefoglaló itt. -
hepibáb
tag
Na ahogy olvasom a cikkeket, elég sokan megraktátok a münchent. Pont tegnap néztem ezt az irreális szorzót, amit adtak rá. Én szerencsére elég szép pénzt raktam meg a unitedra, de most tényleg ennyiszer nem lehet nyerni, a törésre figyelni kell, nem kapott még ki, és nagyon elhúzott volna. Így pont jó 2,7re ajándék főleg 30 rugóval
2-2 ig néztem addig eléggé full 3 esélyes volt, azt inkább kikapcsoltam a Tv-t. Hát amit kinéztem magamnak, eléggé jó mecs sztem palermo-milan vre. A kérdés mennyivel....
-
hepibáb
tag
ma bordeuax-lillere mit mondtok?
-
hepibáb
tag
A gecibe, miért nem ezt a romákat raktam meg a portugálok helyett

-
hepibáb
tag
hajrá Dánia, már a portugálokkal buktam. Ha viszont a dánok nyernének, akkor nagyjából 0ba vagyok. Ezt a romákat is mennyire éreztem, csak 4/3ban raktam meg albániával elment, azt xre raktam. Van rajta egy dán, meg egy bosznia siker.
Legalább 1 ismerősöm jól járt ezzel a román meccsel....egyébként holnap nagyon ígéretesnek néz ki a ponferedina mecs.... -
hepibáb
tag
nekem volt egy papírom, amin bejött a milan, malaga, és a porton ment el azt xre raktam
2000ből lett volna 44rugó
üröm az örömben, hogy egy x bejött a middlesbrough 8ból 24800
volt egy 3. papírom, ahol bejött a (1-0) zenit-milan d 3,8, malaga félidő 2,8, (0-1) shalke-montpellier v 2,45, és a cityn buktam 4v t gólra raktam, meg este lett volna egy argentin-brazil d 3as odds
remélem az udi nyer holnap -
hepibáb
tag
na egy milan hendi bejött eddig (1-0) zenit-milan d 3,8
van egy (0-1) shalke-mont pellier v 2,31
city-dortmund 4 v. t. gól 2,58
argentina brazilia d 3
1100ból 74735 -
hepibáb
tag
Na ez a BATE engem is leszopatott. Ezentúl sose rakok 2es alatti odds-t. Holnap malaga, milan és porto x.
-
hepibáb
tag
hétvégén a southampton-fullham mecs is jó lesz vre, a csütörtöki újságban benne lesz majd megy rá pénz, ha jön az udi
de a milan-inter, és a marseille-psg is jó mecsnek ígérkezik..... -
hepibáb
tag
gusztustalan x, fujjj
-
hepibáb
tag
hajrá herta
-
hepibáb
tag
van egy merész tippem csütre.....liverpool-udinese V 5,45re
amúgy nem tudjátok, hogy di natale jól van? -
hepibáb
tag
hát ez a duisburg sokakat leszopatott

-
hepibáb
tag
Látom sokan megrakták a hertát, köztük én is. Akkor be kell jönnie...Egy másik szelvényen eltaláltam a sönderskjét 3,55re, de a fredrikstadt elvitte azt hazaira raktam és kikapott.
-
hepibáb
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Fuu szegény ismerem az érzést
Nekem egyszer egy 5ös papír ment el úgy, hogy a milan barca xem bejött 4es szorzóra kb., (1-0) marseille-bayern münchen v az is volt vagy 3,4 körül, ZTE-debrecen v 2es, newcastle-liverpool hazai 2,6os kábé, és egy rennes-lyonon buktam azt vre raktam és xlett. 900ból lett volna 130 k. És egy gólon múlt. -
hepibáb
tag
Azon filózok, hogy a spanyolban nem volt x a hétvégén. Ezért a getafét xre raknám. Nehéz mecs, mert a mallorca jó.
-
hepibáb
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
pl a juvét éreztem, hogy x lesz hétközben. a marseillel is éreztem, hogy nem nyer. Azt én xre raktam volna. Túl sokat nyert már és nem combosak, akiket megvert, kiv a montpellier, de hogy már elment onnan egypár ember nem megy a szénájuk. A hétvégen lesz 2 nagy rangadó: marseille-psg és milan-inter. psg és a milan nyer sztem.
Persze ez attól is függ ki fog lesérülni a blben. -
hepibáb
tag
porto-psg is kemény mecs lesz, nem érzem, hogy mire rakjam. Szívem szerint a PSGre raknám.
-
hepibáb
tag
ma lesz egy qpr-west ham és egy getafe-mallorca. Sztetek?
-
hepibáb
tag
Az egyetlen eddig 6os papírom. Bár ennek nem annyira szép az eredő oddsja, mint az 5öseimnek, De azért szép.....
-
hepibáb
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
5ből 30225 Ft, montpellier 17150 Ft 2,45ös odds, bordeaux 12425 Ft 3,55ös odds. Ha nem kapott volna ki a marseille, akkor nem rakom meg. Tegnap volt egy hazai, egy x a franciáknál, bordeaux 4x ikszelt ezelőtt. Persze a Lyon sokkal esélyesebb volt, szóval még nem volt vendég a tegnapi napon ezt vettem figyelembe, meg a bordeaux az nem gyenge.
Amúgy átlagosan mínuszban vagyok tavaly kezdtem el, de sajna volt egypár "rossz" megérzés... -
hepibáb
tag
A legnagyobb tétes papírom az a dánokkal volt. Soxor próbáltam már 5ös papírt, volt 1-2-3-4-6os om ez hiányzott. Most a legnagyobb a döntetlenes papír.Nehéz eltalálni. Hülyeség 2es szorzó alatti mecset megrakni, ha már nem jön vissza az a pénz, amivel megraktad, akkor nem éri meg a kockázatot. Pl zenit-terek 1, 36ot kapott a zenit. De a 2.al játszott, aki akkor veretlen volt. 8,95öt kapott, haverom megrakta 10el, én is megjátszottam volna, de nem volt cashem.
-
hepibáb
tag
a legnagyobb bukó, amikor az addig veretlen valencia kikapott a betistől tavaly. ráadásul olyan csúnyán, hogy a 90. percben vezetett és akkor rúgott egyet, és a 92. ben még egyet. 2-1 volt. Akkor 50et buktam, én egy meccsel szoktam játszani általában.
-
hepibáb
tag
Életem első 5 ös papírja volt. Már mióta vadászok erre. Sőt jött szombaton a 2. is. Ezen a héten 1 kilót nyertem annyira jó volt ez a hét, ma a bordeaux val is, 3,55ös odds.Sztem a milan megveri a zenitet otthon, sztetek?
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Logitech z5500 5.1
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
csak úgy legyen