Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
Aktív témák
-
néha
aktív tag
Az hogy lehetséges hogy tettem bwinen Skócia U19-Örményország U19 meccsre még mielőtt kezdődött vna, de most meg élőben nincs ott az események között? visszakarok fogadni, de pff nincs ott!

-
WaterWave
veterán
kidderminster vezet... nah meglátjuk hogy jön
-
giigz
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
A Tippmix kínálatból állíthatsz össze szelót, anélkül, hogy be kellene jelentkezned Szerencsejáték Online-ra.
Tehát nem kell írosgatnod, hanem itt megcsinálod a szelót, és kiszámolja, stb.
-
csib41
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Melyik? Ha szabad kérdeznem.
-
-
sz_abika
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
...a honlap ahonnan a fotó van?
-
-
giigz
veterán
A holnapi kínálat sem tetszik...

-
néha
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
nincs vége, de innen már nem lehet elszúrni!

-
fradi81
veterán
Na akkor most egy Leyton győzelmet

-
yogibear
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
még csak a 49. perc...
http://www.eredmenyek.com/
-
-
néha
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Na elég sima lett

-
-
sz_abika
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
http://tippmix.square7.ch/
-
enginev3.0
félisten
válasz
janos1988
üzenetére
Ez melyik oldal amiről a kép készült?
-
fradi81
veterán
gyirmót +2 2x
lehet érdemes lenne megrakni. -
yogibear
addikt
http://www.soccerfame.hu/l_main/england/conference-national
Ilyen meccsek is vannak ma még.

Az előző fordulóban csak 1 meccs volt, ahol nem lőtt gól mind2 csapat és az eddig lejátszott 154-ből 42 döntetlen volt, azaz 27-28%-a.
-
sz_abika
addikt
Isner @ 1.48 pipa
Cilic 2-0 @1.80 pipa
Paszek T. mehet a f@szomra....
-
giigz
veterán
Na hazaerek 8 elött, tudok rakni szelot.
A tanar elfelejtett bejönni az orara, es szolni sem birt a baromja... Igy utaztam 1 orat, aztan vartam most 40 percet, most meg jön egy bö oras utazas... -
janos1988
addikt
Na kb. így told meg. Ingyen pénz.

-
anonymus89
addikt
108 Tom Tomszk - Torpedo Moszkva 1.35
099 Växjö - Färjestad 1,85
121 Southend - Dag & Red 1,79Ezek mentek délután.
-
Vandit.
addikt
Nekem egy tippem van mára, de az nem tippmixes. Woking - Cambridge Utd. mindkettő rúg gólt.
-
giigz
veterán
Ma nincs semmi, amit jonak gondolnek, meg egyebkent sem tudnam megrakni, nem erek addig haza...
Hatha holnap lesz valami ertelmes dolog...
-
-
Leszophat J.Monaco is, örülök neki hogy már csak ő kellett volna, erre alap hogy most kikap
-
fradi81
veterán
SB-n a bónuszprogramot nyomatja valaki?
-
mario1012
tag
Ma elég gyenge a kínálat így kiragadtam 2 focit meg egy jégkorongot.
099 Växjö - Färjestad 1,85
131 Luton - Braintree 1,34
133 Newport - Ebbsfleet 1,39odds: 3,44
-
pohár
félisten
na akkor Görges -1,5 game, remélem lehozza simán
-
fradi81
veterán
élő tipp SB-n. Korea nyer 2,5 simán jöhet.
-
-
néha
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
nállam is, de ezt most nem birtam kihagyni, ugy is akkora gyér a választék!

-
-
néha
aktív tag
Mit gondoltok Győr nyer a ligakupába a Gyirmót ellen? tudom hogy nincs nagy tétje de azért még is....
-
-
néha
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
az utolsó kettő nekem is kéne! de nekem jó ha románia leX-el, de akkor már nyerjenek!

-
-
pohár
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
ikon? talán smiley
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Vandit.
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Az első meccset már lefújták.
-
Meglássuk mi lesz belőle... egy kis aprót megér.....
TomTomszk - TorpedoMoskva H 1,4

Leyton - Barnet H 1,48
U19 Skócia - U19 örményország H 1,47
U19 Svájc - U 19 Románia V 3,3 -
polaroi8d
csendes tag
Mi ez a mai gyér kínálat?
-
enginev3.0
félisten
Mi ez a nagy szerveződés? Mert múltkor elment minden pénzem, és most újra akarok feltölteni, de jó lenne valami milliós nyeremény
Szóval ha 3as feletti szorzóval rendelkező biztos meccsek vannak akkor ne privátban írjátok egymásnak ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vandit.
addikt
Tudom, hogy még messze a BL, de a Real a Dortmund ellen hatalmas ajándék 2-es oddsért, pláne úgy, hogy 3 meghatározó játékos megsérült a Dortmundnál.

-
WaterWave
veterán
ma ezt játszom:
Kidderminster - Hyde H 1.58
viszont mivel hármas kötés szükséges hozzá, ezért a mai szelóm:130 Kidderminster - Hyde H 1.58
237 Hollandia - Andorra H 1.01
247 Anglia - San Marino H 1.01 -
Vandit.
addikt
Na akkor tisztázzuk le kinek kell küldeni a tippeket és vágjunk bele. Ne a kifogást keressük, hogy valami miért nem jó, hanem a megoldást arra, hogy jó legyen, szerintem.

-
pohár
félisten
itt egy nagyon nagy ajándék a netes fogadóknak:
Lengyelország U19 - San Marino U19
félidő over, hendi, rendes játékidőre ugyanezek mehetnek bátran

-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy szerintem mindenki adjon be 100 ezret, és rakjuk fel 5 tutira...
-
Vandit.
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én mondtam, hogy péntekig nem nagyon rakok, mert nincs mire, így tippem sincs. Csak azért nem fogok küldeni tippet, hogy kilegyen a létszám, ha közben meg nem érzem. Arról is szó volt, hogy pénteken kezdjük, mert akkor már lesznek világbajnoki selejtezők. De ha csak ezen múlik én írok 2-3 tippet.

-
kukinyo
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ebben teljesen igazad van de így egy esetlegesen "nagyobb csípés" esélyét dobjuk el.Nem a mohóság beszél belőlem (inkább az ésszerűség) de pl. itt van a mai U19Svájc - U19Románia meccs.
Én itt teljesen esélyesnek látom Romániát (játszottam is).És nem mindegy a szorzó sem 3-4 vagy 5 meccsnél.
H: 1.88
D: 3.15
V: 3.30 -
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Oké nem offolok.

Mondom, legyen úgy, hogy bárki tippeljen, küldje el neked, te összesíted, kiteszed ide.
Több szem többet lát, ez így is van és ne legyen senki kizárva, abból hogy tippelhessen a közösség számára.
Az a lényeg, hogy segítsünk egymásnak, ha már így összejött ez a topik,
Ennyi és nem több.
A tippelt odds-oknak tényleg kell szabni alsó határt, egy angol - san marino 1,01-es hazai odds-ot értelmetlen megtenni.

Ezért alsó határt érdemes szabni, felsőt is lehet, de azt mondjuk nem biztos, hiszen simán jöhet megint egy kazany otthoni vereség 4-5-ös oddsért. -
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nézd ennek sincs akadálya.
Csak adott esetben "bele fogsz fulladni" a sok tippsorba, néha mondjuk egy BL fordulónál annyi lesz.
Nem lesz időd, energiád feldolgozni.
De ha vállalod, mehet így is, végül is több szem többet lát és az igaz, hogy minél több a leadott tippsor, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a véglegesből mindegyik bejöjjön
Aki akar, bárki a topikból, írjon neked mondjuk 3-5 tippet, te meg összegzed és kiírod ide a legtöbbet javasoltakat azzal együtt, hogy hányan "szavaztak" rá, meg azt, hogy összesen hány tippelő összesen hány tippet adott le. Ez is jó stat, hogy hány tippből javasolták az összesített oszlopot. Ha akarjátok, mehet névvel is mehet név nélkül is.
Ahogy gondolod, úgy legyen, amit én írtam az csak egy egyszerű javaslat volt, nem kötelező érvényű.
A lényeg, hogy indítsuk el és nézzük meg mennyire működik.
Nem kell mindenáron "adj uramisten de mindjárt" neki ugrani, mint tót az anyjának.
Fektesd le te az alapvető szabályokat: meddig érjenek be a tippek, mikor írod ki ide, hogy offline is felhasználható legyen, beszélj mindenkivel, ki vállalja a tippelést, az jelezze és csinálja.
De szerintem nincs értelme a minden szerda, minden hétvége felosztásnak.
Most is péntekig semmi érdemleges nincs például.
Minden vasárnap este el tudod dönteni, érdemes-e a következő szerdára tippelni, van-e annyi ajánlat, hogy lehessen választani vagy nincs.
Ha csak bajnokik vannak hétvégén de sok, akkor lehet egy szombati és egy vasárnapi oszlop.
Ha van EL-BL hét közben, akkor lehet 1-1- oszlop mindegyikre (a jelenlegi 24 és 16 meccsből simán választani lehet 3-5-öt, amikor meg egyenes kiesés lesz mindkettőnél, akkor egy tipposzlop a 20 meccsre).
Szerintem.
De mondom, együtt döntsétek el, az alapokat és ne "anyázás", meg "leszarom" legyen a vége, annak nincs értelme. -
sz_abika
addikt
Anderson K. (Rsa) 1 6(3) 7(10) 6(7)
Isner J.,,,,,,,, (Usa) 2 7(7) 6(8) 6(9)Ez jó meccs lehetett

-
yogibear
addikt
Minden jó szerintem, amit írsz.
Semmi akadálya szerintem sem, a tipsztereknek nem kell mindig állandóan ugyanazoknak lennie, mindenkinek lehet rossz szériája, míg másnak, aki épp nem tippel bele, annak meg jó.
Ha a tipszterek beleegyeznek, mehet névvel is, ez rajtuk áll csak és kizárólag.
Aki pedig első körben nem került be a tipszterek közé, de van affinitása hozzá, beírhatja ide majd a tippjeit, abból látható lesz, hogy hétről-hétre jól nyomja és ha a tipszterek közül van, aki kiszáll, vagy rossz passzban van, beszállhat helyette a másik.
Mindig lesz utánpótlás.
Szerintem első körben jelentkezzen B-L-A-C-K-nél az, aki vállalja a tipszterséget.
Ő majd kiválasztja azt a mondjuk 15-öt, vagy felkérhet bárkit belátása szerint.
Aztán adja le a megbeszélt ideig a hétvégi VB-selejtezőkre a tippjeit.
Nézzék meg hány meccs lesz és ahhoz mérten 3-5-öt mondjuk, nagy átlagban a meccsek 10-15 %-a legyen a mérce szerintem, az már elég nagy mozgástér nekik, de így kevesebb az esély hogy egyáltalán nem lesz átfedés. -
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ellent kell mondanom neked némileg.
Most szerdára értelmetlen tippeket összeszedni, nincs elég választék.
Péntek reggelre már van értelme, az összes hétvégi VB-selejtező a választék.
A másik, hogy kellenek a tipszterek. El akartam kerülni, hogy neveket írjak a sértődések elkerülése végett, de kénytelen vagyok.
A döglött reptéri kutya nem kíváncsi az én tippjeimre, de például a tieidre vagy Vandit-éra vagy WaterWave-ére, janos1988-éra, pohar-éra nagyon is. Már ha vállalják persze, hogy tippelnek, mert ugye nem kötelező.
Ezért kellene előbb kiválasztani azt a mondjuk 15 tipsztert, aki küld tippeket, aki vállalja is ezt.
Utána lehet tovább lépni. Mondjuk úgy, hogy mind küld neked a hétvégi VB-selejtezőkre 3-5 tippet, attól függően, hogy hány meccs lesz összesen. Már tudnak előre is gondolkodni, de ráérnek mondjuk péntek reggelig, péntek estétől vannak a meccsek, ha péntek délelőtt kikerülnek a tippek, még van idő offline is megtenni.
Te kiírnád majd ide, hogy mik a legtöbbet javasolt tippek, hányan adtak tippet és összesen hány darabot. Ennyi az egész, nem kell túl bonyolítani.
Csak előbb meg kell egyezni ki tippeljen. Ez nem lehet olyan bonyolult, azért aki idejár, nagyjából tisztában van azzal kire érdemes hallgatni.
Az is lehetséges első próbaképpen, hogy te felkérsz 15-öt és ha ők vállalják, már mehet is.Később is lehet cserélni a tipsztereket annak függvényében, hogy például nem vállalja tovább (nem kötelező ugye) vagy épp rossz szériája van és vele egyeztetve lecserélitek, míg egy másiknak meg épp jó.
Sértődésnek nincs értelme, ez nem óvodás homokozó. .)
Ahogy megboldogult Hofi is mondta, "aki megsértődik, sértődjön meg".
Ennyi, nem több.
Az egészet lehet majd tovább finomítani, de egyelőre induljon útjára, az is elég. -
B-L-A-C-K
titán
"csak en meg azt tartanam jonak, hogy nevvel legyen"
Itt meg megint az lesz a gond hogy tegyük fel neked pont egy rossz hónapod van, és semmi se jön be, és akkor utána kutya se fog rád figyelni, ezért kell név nélkül. Oddsokra kell kategorizálni a tippeket, mivel van aki érez egy 4x oddsot, vagy döntetlent, az valószínű hogy nem annyira fog bejönni mint egy 1.5ös...
-
giigz
veterán
válasz
yogibear
üzenetére
Benne vagyok igy en is, csak en meg azt tartanam jonak, hogy nevvel legyen, hogy mondjuk ha esetleg honapokig müködne a dolog, akkor le lehessen vonni, hogy ki az, akinek 10/2 tippje jön be, meg ki az, akinek 10/8 tippje jön be, mert akinek nem megy a tippeles, az csak rontja a csoport talalati arányát, itt pedig az lenne a lenyeg, hogy a legjobbak tippjei alapjan legyenek a dolgok, minden mas tipp megosztasara itt a forum.
Meg lehet ezt csinalni, csak ki kell valasztani a csoport tagjait, ha meg a tagok nem irnak, akkor kikerulnek a csoportbol, meg aki sorozatosan rossz tippeket ad, az is.
A meccseknek tenyleg adott ligabol kell lenniük, hogy legyen atfedes, tehat legyen olyan meccs, amit pl. 8 csoporttag is jonak gondol.
Azert fontos, hogy valaki hozzaerto, "lelkiismeretes" vezesse a csoportot, hogy lehessen szepen vezetni a statisztikat.
-
WaterWave
veterán
príma srácok
-
yogibear
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
Kösz WaterWave, csak még nem tudom szőrös (Galericinae) vagy tüskés (Erinaceinae) sünök legyenek-e.

Ez az egész kezd megint olyan "magyaros" lenni, ahogy Vandit is írta tegnap.
Kapkodni sem kellene, amúgy magyaroschan, durr bele, aztán majd lesz valami,
aztán a végén csak a nagy semmi.Még egyszer leírom azt általam kigondolt alapvető szabályokat. Lehet vitatkozni
velük, átgondolni, van rá idő, nem kell kapkodni.
Mert a lényege az lenne a dolognak, hogy pont az olyan tipszterek tippjei
a fontosak, mint pl. te is, aki régebb óta csinálja, végig gondolja.
A döglött reptéri kutya nem kíváncsi például az enyéimre, még akkor sem,
ha mindenkinek lehetnek jó meglátásai. Azokat majd beírom ide a topikba.
Mint ahogy eddig is beírták mások is, a lehetőség továbbra is adott.
Ugyanígy továbbra is jöhetnek az online tippek a topikba, például: mindkettő szerez gólt,
vagy olyan hendikep, ami a tippmixen nincs. Azokat is figyelembe veheti továbbra is
mindenki.
Itt arról lenne szó, hogy kialakulna egy, a prók által preferált oszlop,
amit mindenki a saját belátása szerint használhat fel, de benne van az is,
hogy a rendszeres és legtöbbször jól tippelők által választott tippek, tehát
nagyobb az esély, hogy be is jönnek.
Szóval az eredeti elképzelésem a következőképpen nézett ki:- csak akkor lenne tippküldés, ha van is értelme, ha van választék
azaz BL csoportkör (16 meccs), EL csoportkör (24 meccs), egyenes kiesésnél ezek
összevonva (20, majd kevesebb meccs), szombati és vasárnapi bajnokikra
külön-külön, amíg sok bajnokság üzemel, mint most, télen amikor csak pár
működik, akkor egy tippsor a hétvégére, 3-5 tippel, attól függően, hogy hány meccs lesz..
Ez így, mint írtam egy, kupahéten 4 tippsor lenne egyelőre, sima bajnoki héten 2.
Vagyis olyankor lenne tippelés, mikor egy nagyobb csoportból lehet válogatni,
akár a most hétvégi EB selejtezők is, ennél mehetne akár egy próba.
Azért kellene a fogadások előtti nap estéig, vagy aznap reggelig tippelni,
hogy lehessen összesíteni és aki offline játszik, az is használhassa a tippeket.
Az alap ezért lenne a tippmix hétfői és csütörtöki ajánlata és a H-D-V.
Ebben benne van az a rizikó persze, hogy nem "percre kész" infók alapján tippel
a tipszter, mert nincs benne az, hogy pl. a gólvágó a meccs napján lesérül és
így csökken a csapat esélye. De ezt beírhatja a topikba bármikor és aki
online játszik, figyelembe veheti.
- ne tippeljen mindenki, hanem csak a kiválasztott, mondjuk 15 emberke, akiknek
a tippjeire a többség kíváncsi, akik hosszabb idő óta csinálják folyamatosan
és ezáltal nagyobb a tapasztalatuk. A döglött reptéri kutya nem kíváncsi például
az enyéimre, ha akarom, úgyis beírom a topikba, hogy én ezt vagy azt látom jónak.
például, lehet sokan nem buktak volna a Lok. Moszkván a múlt héten, ha azt
látják, hogy ez nincs benne a prok oszlopában. Ha valaki ennek ellenére
mégis beleteszi, szíve joga, mint ahogy bukni is vele.
A lényeg, hogy a régi tipszterek meglátásai legyenek csokorba szedve, ami
mindenkinek segítség és alap lenne a tippeléshez.
- annak nem sok értelme van, hogy minden szerdán és hétvégén legyen tipp.
a lényeg, hogy amikor egy nagyobb csoport játszik, akkor legyen, mert akkor
van miből választani, nincs megkötve a tipszterek keze.
Úgy számoltam, hogy körülbelül a választék 1/10-ét kellene megtippelnikük
a kiválasztott tipsztereknek: BL 16ból 3 tipp, EL 24ből 3 tipp,
szombati bajnokiknál egyelőre 5 tipp, a vasárnapiakra szintén 5, mivel itt
egyelőre elég sok meccs van, később, mikor téli álomra megy sok bajnokság,
akkor 3 tipp lenne fejenként.
A mostani sűrű hétvégi bajnokik esetén érdemes lenne annyiban szűkíteni a
tipszterek mozgásterét, hogy néhány bajnokság lehetne csak figyelembe véve a
tippelésükkor, szintén azért, hogy legyen átfedés a tipp ajánlataik között.
Akinek van külön tipp ötlete pl. az andorrai vagy a lichtensteini bajnokság
egy-egy meccsére, majd beírja külön ide, hogy ezt fogadjátok, ez tuti.
Volt már ilyen, amit itt láttam meg, szeptember végén, Grasshoppers-Luzern
H 1,91-ért. Megtettem és be is jött, utólag is köszi.
Azért is kellene megkötés a tippek számát illetően, hogy a tipsztereknek
legyen mozgásterük, ne 10ből kelljen 5öt választani, de azért 100ból se csak 2-t,
mert akkor meg nem lesz átfedés, nem lesz olyan tipp, amit többen is preferálnak,
és amiből látható, mit érdemes használni. Bár abban is lehet ráció, hogy
ha 15 tipszter 45-75 különféle tippje van, és abból válogathatja mindenki
össze a saját oszlopát.
Vagyis kell némi megkötés a tipszterek felé is (hány meccsből hány tipp kell),
de mindenképp maradjon bővebb választási lehetőségük. Ezért értelmetlen pl.
a eheti hétközi tippelés, mert nincs választék.
- az utolsó pont, hogy egyáltalán nem kell túl bonyolítani a dolgot.
15, a topiklakók által kiválasztott tipszter priviben elküldi a tippjeit B-L-A-C-K -nek,
vagy aki csinálja, ő összesíti és a legtöbb 3-5 meccsre leadottakat kiírja ide.
Ha mondjuk nincs egy szombati bajnoki fordulóra 5 olyan tipp, amire legalább
2 "szavazat" érkezett, akkor mondjuk feltöltheti az egyik általa kiválasztott
tipszter tippjeivel 5 darabig. Ezt egy excelben simán össze lehet írni.Az alapötlet nagy vonalakban az, hogy 15-20 pro tipszter 3-5 tippje 30-50 meccsből,
összesítve. Ez segítség lenne a magamfajtáknak is, meg azoknak is közülük,
akiknek épp rossz szériájuk van. Ez ugye mindenkinél jöhet.
Lenne 3-5 tipp, amelyekre többen is tesznek, így nagyobb a valószínűsége,
hogy be is jön. Persze biztosíték semmire nincs, de az esély nagyobb, ha többen
látják jónak ugyanazt.
Ha pl. látnám, hogy egyikük sem ajánlja a Lok. Moszkvát otthon 1,3-ért a Perm
ellen, mert az a tapasztalata, hogy bizonytalan a kimenetel, leadhatja a meccset,
nem teszem bele a fogadásba és nem megy el a szelvény. Vagy beleteszem, de akkor
az az én bajom. Vagy egy kamikázéba teszem, de a fő oszlopba nem.Ennyi a lényeg, semmi magyarosch cifrázás, agyonbonyolítás, semmi extra.
Lehet megbeszélni, de kérek mindenkit, ne ugorjon miatta egymás torkának, meg ne mondja rá egyből azt, hogy áááá ez szar, amíg ki nincs próbálva és be nem járatódik.
Ez nem kötelező senki számára és rizikó sincs rajta gyakorlatilag.
Veszíteni nem veszít rajta senki, de nyerni nyerhet mindenki.
Ha meg mégis olyan magyaroschan áll hozzá mindenki, mint ahogy ebben az országban szokás, akkor hagyjuk a francba az egészet és maradjon minden olyan, mint eddig.
Vélemény?
Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az a 4-5 ember ugyan így beírja ide is hogy mit rak mindig....