Hirdetés

Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    Találtam 3 meccset holnapra illetve egy szerdai belőle, mint múlt héten is írtam pár "tutihoz" egy két sort, most ezekhez is írok!

    Erzgebirge Aue - E. Frankfurt: Német Bundesliga 2. Aue jelenleg 12. helyen tanyázik egy 18 fős bajnokságban. Nem egy gól erős csapatról beszélünk, 10 gólt rúgtak eddig, és ezzel a 3. legkevesebb gólt rugó csapat. Otthoni mérlegük se az élmezőnybe tartozik, 2 nyerő, 2 döntetlen, és 2 vereséggel a 14. helyen vannak otthon játszott mérkőzések szerint. A Frankfurt jó formában van, eddig veretlenek, 13 mérkőzésből 8-at nyertek, és 5-ször játszottak döntetlent. Holt versenyben a legjobb gólaránnyal rendelkeznek 32/11! Ebből csak idegenbe rúgtak 20-at, és a legjobb idegenbeli forma is az ő nevükhöz kapcsolódik 5 győzelem , és 2 döntetlennel. Szóval elméletileg simán nyerniük kéne. Vagy most megtörne a jég és kikapnának? Én mindenesetre bízom benne hogy ez nem most lesz...

    Tipp: E. Frankfurt
    Szorzó: 1.78x (tippmix)
    Tipp erősség: 7.5/10 (szerintem)

    Maccabi TA - Beitar Jerusalem: Izraeli bajnokság, Maccabi 2. helyen áll a bajnokságban, 3 ponttal lemaradva úgy, hogy az első helyen lévő csapat 1 mérkőzéssel többet játszott eddig. 10 meccsből 6-ot nyertek, 2-szer döntetlent játszottak, és 2-szer kikaptak. Gól arányuk 19/8. Otthon 4 mérkőzésből 3-szor nyertek, és 1 döntetlent játszottak. Beitar Jerusalem 12. helyen vannak egy 16 fős bajnokságban. 10 meccsből 3-szor tudtak nyerni, ebből idegenbe csak 1-szer. Szóval itt is egyértelműen a hazai pálya, és a jóval erősebb csapat győzelmére billen a mérleg, és szerintem ezt tovább nem is kell írnom hogy miért.

    Tipp: Maccabi TA
    Szorzó: 1.36x (tippmix)
    Tipp erősség: 9.0/10 (szerintem)

    Ruch Chorzow - Cracovia Krakkó: Ez egy Lengyel kupa meccs lesz, ahol ugye köztudott szoktak érdekes dolgok történni, de mindkét csapat a Lengyel 1. osztályban játszik. A Ruch Chorzow jelenleg a 3. helyen áll pont egyenlőséggel a 2. helyen lévővel. Nem az egyik legjobb csapat mivel 13 meccsből 5-szőr már kikaptak, 1-szer játszottak döntetlent, és 7-szer nyertek. Szóval nem olyan bikák azért, de viszont a vendég csapat (Cracovia) meg az utolsó helyet foglalja el, 2-szer győztek eddig a szezonban, és nincsenek egy jó formában. Az igaz ez egy kupa meccs lesz, de az odds ~1.95-ért elég baráti, hogyha azt nézzük otthon játszik a Ruch a bajnokság leggyengébb csapatával. Plusz eddig 5-ször kerültek össze, és csak első meccsükön játszottak döntetlent, több mint 2 éve, ezután mind a 4 találkozón a Ruch diadalmaskodott!

    Tipp: Ruch Chorzow
    Szorzó: 1.95x (tippmix)
    Tipp erősség: 7.0/10 (szerintem)

    49 Erzgebirge Aue - E. Frankfurt V 1,78
    45 Maccabi TA - Beitar Jerusalem H 1,36
    198 Ruch Chorzow - Cracovia Krakkó H 1,95

    Eredő odds: 4,72056

    Tét: 10 000 Ft

    Várható nyeremény: 47 205 Ft

    Én valószínű megrakom, ha valakinek van valami ellenérve szívesen meghallgatom....

Aktív témák