Hirdetés
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Autóhifi
- Mini PC
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjFlanker
aktív tag
Kis hazánkban a SNES penetráció nem volt túl nagy emlékeim szerint. A trailer alapján nekem azonnal a Jazz Jackrabbit ugrott be
-
No hát felül kell írnom az első commentemet. Mert hogy tényleg van demo és ki tudtam próbálni. Egyből kiderült számomra hogy nem kérem

Gondolom a játék az aminek mondja magát, de most pl a dead cells-el játszom sokat és hát azért az jobb...
És amikor azt majd meguntam is lehet hogy találok majd mást ami hamarabb bejön mint ez. Aranyos kis játék, retro hangulatot hozza, de a demo alapján nekem kicsit... kevés? nem biztos hogy ez a jó szó.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Az Ori-ban nem sok centizgetés volt. Kihívás, az volt benne de kifejezetten jól játszható játék, és kifejezetten jól tolerálta, ha nem voltál pixel-pontos, de lendületben voltál. Ez adott az egésznek egy flow-élményt.
-
Z_A_P
addikt
Jol nez ki, jopofa, de en mar oreg vagyok bohocnak:

bizony milliméterre pontosan kell helyezkedni a szikla szélén, hogy átérjünk a következőre, a szöges falak...
-
Hú, ez nagyon jól néz ki. És még demo is van hozzá

-
Sinesol
veterán
"Helyenként bosszantóan nehéz kihívások;
Instrukció nélküli puzzle elemek, melyeket sokszor hosszú idő megoldani;"Igen, volt idő, amikor kihívások is voltak egy játékban, ne adj isten még gondolkodni is kellett...az a fura, hogy ez ma már negativum.
-
Low Noise
senior tag
Aki régi Amiga, Nintendo, Sega, és még sok mást játszani akkor ezen az oldalon emulátorral összegyúrt verziókat le lehet tölteni [gamesnostalgia]
Az Amigásakat próbáltam ott instant megy az Xbox usb controller. -
A Steamdeck-nek ezek állnak a legjobban szerintem. Fel is teszem a wishlist-re, köszi a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 17 - alap
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs