Új hozzászólás Aktív témák
-
DjFlanker
aktív tag
Kis hazánkban a SNES penetráció nem volt túl nagy emlékeim szerint. A trailer alapján nekem azonnal a Jazz Jackrabbit ugrott be
-
No hát felül kell írnom az első commentemet. Mert hogy tényleg van demo és ki tudtam próbálni. Egyből kiderült számomra hogy nem kérem

Gondolom a játék az aminek mondja magát, de most pl a dead cells-el játszom sokat és hát azért az jobb...
És amikor azt majd meguntam is lehet hogy találok majd mást ami hamarabb bejön mint ez. Aranyos kis játék, retro hangulatot hozza, de a demo alapján nekem kicsit... kevés? nem biztos hogy ez a jó szó.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Az Ori-ban nem sok centizgetés volt. Kihívás, az volt benne de kifejezetten jól játszható játék, és kifejezetten jól tolerálta, ha nem voltál pixel-pontos, de lendületben voltál. Ez adott az egésznek egy flow-élményt.
-
Z_A_P
addikt
Jol nez ki, jopofa, de en mar oreg vagyok bohocnak:

bizony milliméterre pontosan kell helyezkedni a szikla szélén, hogy átérjünk a következőre, a szöges falak...
-
Hú, ez nagyon jól néz ki. És még demo is van hozzá

-
Sinesol
veterán
"Helyenként bosszantóan nehéz kihívások;
Instrukció nélküli puzzle elemek, melyeket sokszor hosszú idő megoldani;"Igen, volt idő, amikor kihívások is voltak egy játékban, ne adj isten még gondolkodni is kellett...az a fura, hogy ez ma már negativum.
-
Low Noise
senior tag
Aki régi Amiga, Nintendo, Sega, és még sok mást játszani akkor ezen az oldalon emulátorral összegyúrt verziókat le lehet tölteni [gamesnostalgia]
Az Amigásakat próbáltam ott instant megy az Xbox usb controller. -
A Steamdeck-nek ezek állnak a legjobban szerintem. Fel is teszem a wishlist-re, köszi a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest