Hirdetés
- Autóhifi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
John_Shaft
tag
először is Gerlaip, köszönöm a segítséget, de már megoldódott a probléma, vettem egy másik lapot (Abit KG7-E) 256 DDR 333-ast, és most ugyanazzal az 1,4-es procival mindennemű húzás (gondolok itt proci vga memo) nélkül értem el 9500 pontot, ezzel végre meg vagyok elégedve. Aki normális hangnemben válaszolt annak nagyon szépen köszönöm a segítségeket megérdemlitek a
-ot.
köszönöm
az üzi másik része meg Grafiqs -nak szól:
figyi attól mert valaki egész nap itt ül a számítógép előtt, és úristen tag vagy akár olyan istentelen magasságba került mint te fanatikus tagként attól még ugyanolyan ember sztem mint én vagy akárki más, és attól mert tag nem kéne leugatni egy ''újonc''-ot mert nem feltétlenül vagyok újonc.
A másik meg az, hogy nem tudom mi a szarért fáj neked az ha én uj topikot nyitok meg, talán leterheli a bródbend hozzáférésed és emelkedik a számlád vagy nem tudom?!?!?!?!?! te sem vagy isten attól mert itt már olyan sok témához szóltál hozzá hogy fanatikus tag lettél. jah és képzeld használtam a keresőt. most gondolom csodálkozol hogy más is tudja használni az oldalt rajtad kivül, végigolvastam elég sok topicot a ti4200-assal kapcsolatban de egyik sem szólt pont erről a gondról amiről nekem és nem akartam be OFF-olni. Szóval ugyanúgy kéne tisztelni mindenkit, hülyeség ez a ranglétra, hogy most ki mennyi témában szolt hozzá, lehet hogy 20x csak annyit írt hogy
most akkor ettől már nagy ember lesz itt valaki aki mindenkinek oszthatja az észt császárként vagy mi????
Aktív témák
- Autóhifi
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gumi és felni topik
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Samsung kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-ot.
most akkor ettől már nagy ember lesz itt valaki aki mindenkinek oszthatja az észt császárként vagy mi????