- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
radamsky
senior tag
tudtam hogy valami hátulütöje van a dolognak
ez az akksi
mindegy , nem volt 700 dollár se a szállítással együtt, akkor is megérte. Ramom van kiveszem a másikbol.
ha a kezembe kerül megkereslek ugy néz ki április végen május elején lesz a kezembe. Akkor jön haza valaki az Usabol és a szép szememért elhozza, Bár szerintem csak a bill miatt kereslek, az akksit beszerzem valahogy.
-
radamsky
senior tag
hamarosan én is belépek a ThinkPad-ek világába. Anno volt Lenovom n200-as nem tetszett mert kopott , kényes volt nagyon. Remélem az uj gépem strapabiro lesz, nem fog kopni , meg gyorsabb lesz
Érdekes modon vettem meg, Mondjuk malacom volt.
egy x61-es tabletett vettem, ami benne van az mind jo, meg föleg olcso volt. Nagyon olcsó, és uj
Még nincs nálam a laptop, de remélem hamarosan kézbe lesz, Akihez rendeltem, az már tapogatja
Azt mondja szupi, de ö nem ért hozzá
Lenne egy kérdésem, mert ilyenem nem volt
ahogy néztem 1 gb memcsi van benne, ezt picit keveslem. Tudom böviteni lazán a memoriát?? és ha igen van valami tipus ami biztos hogy megy??Illetve csak 4 cellás akksival van
Ezt majd lehet kicserélem, kérdés ez itthon mennyibe kerül kb?? Illetve a 4 cellás mennyi ideig megy mondjuk max?
illetve még egy kérdésem lenne
magyar billentyüt tudok szervozni valahol? vagy meg kell elégednem az angollalRemélem jo topikba vagyok. Csak ilyen gépem még nem volt (volt pár már), és alig várom kezembe legyen a kicsike.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged