Keresés

Aktív témák

• radamsky

senior tag

válasz Otisz #8061 üzenetére

tudtam hogy valami hátulütöje van a dolognak:D ez az akksi:D

mindegy , nem volt 700 dollár se a szállítással együtt, akkor is megérte. Ramom van kiveszem a másikbol.

ha a kezembe kerül megkereslek ugy néz ki április végen május elején lesz a kezembe. Akkor jön haza valaki az Usabol és a szép szememért elhozza, Bár szerintem csak a bill miatt kereslek, az akksit beszerzem valahogy.

• radamsky

senior tag

hamarosan én is belépek a ThinkPad-ek világába. Anno volt Lenovom n200-as nem tetszett mert kopott , kényes volt nagyon. Remélem az uj gépem strapabiro lesz, nem fog kopni , meg gyorsabb lesz

Érdekes modon vettem meg, Mondjuk malacom volt.

egy x61-es tabletett vettem, ami benne van az mind jo, meg föleg olcso volt. Nagyon olcsó, és uj

Még nincs nálam a laptop, de remélem hamarosan kézbe lesz, Akihez rendeltem, az már tapogatja :D Azt mondja szupi, de ö nem ért hozzá

Lenne egy kérdésem, mert ilyenem nem volt
    ahogy néztem 1 gb memcsi van benne, ezt picit keveslem. Tudom böviteni lazán a memoriát?? és ha igen van valami tipus ami biztos hogy megy??

Illetve csak 4 cellás akksival van :( Ezt majd lehet kicserélem, kérdés ez itthon mennyibe kerül kb?? Illetve a 4 cellás mennyi ideig megy mondjuk max?

illetve még egy kérdésem lenne
    magyar billentyüt tudok szervozni valahol? vagy meg kell elégednem az angollal

Remélem jo topikba vagyok. Csak ilyen gépem még nem volt (volt pár már), és alig várom kezembe legyen a kicsike.

Aktív témák