Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Helló.
Ha T42-be (1024x768) a 6 cellás akksi helyett 9 cellásat veszek, akkor ahhoz elég lesz ugyanaz a töltő?
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
T42-re (1024x768) nem tud valaki olyan Ati drivert, vagy Catalyst drivert amivel teljesen szét lehet húzni a tv-n a képet mikor filmet szeretnék nézni? Mert a mostanival vízszintesen tudok sokat húzni, de függőlegesen picit nyomott.
HELP!
THX.
-
Sziszifeca
őstag
Halihó.
Help ME!!
Sikerült valahogy felraknom azt a progit a T42-hez, amivel a hangerőt, fényerőt nyomogatva az OSD-n is megjelent. Most egyszercsak eltünt. Már mindent próbáltam letülteni, de nem sikerült.
Hiába olvasgattam vissza, nem megy.
-
Sziszifeca
őstag
lenne még kérdésem:
Összekötöttem a T42-met a TV-vel S-video-rca kábellel, és szép a kép meg minden, de a tv-n nem full-ban teszi ki a képet, hanem olyan mintha el lenne csúszva. (bármilyen felbontásban)
Ebben tudna valaki segíteni?
-
Sziszifeca
őstag
sziasztok.
van olyan progi, ami T42-re való, és a thinkpadon használható a gördítősáv?
-
Sziszifeca
őstag
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
IBM T42 géphez tud valaki olyan progit ajánlani, amivel be tudom lőni a venti sebességét hőfokhoz?
Köszi.
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
1 hete vettem T42-es laptopot(14.1, 1024x768), és olyan kérdésem lenne, hogy ha 9 cellás akku-t veszek bele (az a kilógós
), akkor annak mennyit kell bírnia általában? (ezt órában gondoltam) Nem találtam leírásokat hozzá.
Köszi a segítségeket!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Filmvilág
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged