- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Új gaming tablet érkezik a Lenovo légiójába
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Valami baja van a tápomnak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
Aktív témák
-
sssent
senior tag
Nem az a gond, hogy nem volt klaviatúrám, vagy ne lenne elég egy noti bill. az asztali helyett, hanem, hogy amikor tablet üzemmódban használom, kifordítva, akkor épp nincs. Pedig jóformán folyamatosan kéne, még egy böngészőben is. Például írni ide a PH-ra a hülyeségeimet

Az érintőképernyő így önmagában valóban jó buli szerintem is. Úgy egy fél óráig, amíg felfedezem, hogy lehet a képernyőn matatva navigálni, rajzolni a paintben, és e-bookot olvasni, majdnem ugyanúgy, mint egy klasszikus könyvet. Én legfeljebb a legutóbbi célra tudnám valóban használni. Emellett viszont az a gond, hogy akadnak hátrányai is. Ha feltesszük, hogy a pénz nem számít, amivel ez drágább, mint egy sima, akkor is kényelmetlen lehet, hogy a tablet kb fél centivel vastagabb, és 35-40 dekával nehezebb. Egy ekkora gépnél ez kb 30% többlet.
Persze, ha neked ennek ellenére egy tablet a szíved vágya, és megteheted, végülis vedd meg. Csak szerintem nincs semmi értelme, hacsak nem rajztáblának használná az ember. (Bár nem vagyok grafikus, nem tudom erre a célra mennyire használható egyáltalán.) -
sssent
senior tag
Nem hinném, különben minek lenne külön TPC Edition belőle. De tablet ügyben egyáltalán nem vagyok kompetens. Bár ahogy nézem Te sem, így szerintem nem ártana kicsit alaposabban körbejárnod a témát, mielőtt élesben belevágnál, hogy valóban megérné-e tabletet venned.
Én ugyan nagyon rövid ideig próbáltam ilyet, de azon túl, hogy jó játék az érintőképernyő, meg szűk helyen jó a kifordítható kijelző, igazából sok hasznát nem láttam. Nekem legalábbis állandóan szükségem lett volna a klaviatúrára, mert egérrel nem lehet mindent. Képernyőn pötyögni ceruzával elég macerás, a kézírásfelismerés is gázos, pláne hogy magyarul sem tudott (bár lehet, hogy ez utóbbira lenne megoldás). Ráadásul nehezebb is jóval, mint a sima.
Szóval általános felhasználásra sokkal értelmesebbnek tartom másra, vagy épp egy jobb nem tablet gépre fordítani azt a 100-150K-t amivel többe kerül. Persze, ha Te valami spéci dologban utazol (rajzolgatsz, vagy nemtom), az más.
Aktív témák
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Air 2019 13" Megkímélt 8GB/128GB/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4589
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest