Keresés

Aktív témák

• Crow

tag

válasz Crow #7223 üzenetére

No, voltam tegnap a szervizben. A hibát ott nem jött elő nekem sem a Vistával. Ez végülis annyira nem lepett meg, mikor korábban otthon teszteltem a gépet, csinált néha olyat, hogy egyszer csak "megszűnt a hiba", és nem is jött elő csak a következő akksitöltés után.

Szerencsére az a srác nem dolgozott aznap, akivel korábban telefonon beszéltem, így egy másik kollegával tárgyaltam. Ő nagyon segítőkész volt, mondta, hogy ha szeretném, akkor természetesen folytatják a hibakeresést. Azt is felajánlotta, hogy hétvégére nyugodtan hazavihetem agépet, ha akarom és akkor én is nyúzhatom, megnézhetem, hogy viselkedik a Vistával. Úgyhogy végülis - ideiglenesen- elhoztam.

Otthon akksi feltölt, XP-nél a hibát előidéző beállításokat elvégez, tápegységet kihúz. A hiba nem jön elő...
    Nyúztam 2-3 óráig - semmi.
    Akksi feltöltöttem, közben ráeresztettem a Lenovo Updatert , a VGA drivert is frissítettem. Akksi feltöltött, tápot lehúztam - semmi.
    Ismét 2-3 órás tesz - minden tökéletesen műxik.

Most már végképp nem értem, hogy mi ez. :F Mert ezek alapján szoftveres hibának tűnik, de akkor XP alatt, miért nem megy 3 különböző driver közül eggyel sem rendesen?

...Mindenestere most már nagyon kíváncsi lennék, hogyan viselkedne vajon a Lenovo-féle gyári downgrade XP-vel...

Aktív témák