Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- SSD kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
mdk01
addikt
Na voltam T-mobilnál...nem irom most már mobilinternetes topicba mert itt kezdtem el kérdezgetni.
Csak annyi hogy persze nem ment simán a dolog, mert szombaton az ügyintéző csajnál még volt netkártyás modem cucc(PCI expressz) ma már nem volt mert a két nap alatt kiderült hogy kivonták a forgalomból és amit az ügyintéző csaj mutogatott nekem szombaton azt vissza vitték a központi raktárba, mert senkinek sem kellett(mármint ez a fajta modem)
Egy szóval csak USB-s sticket lehet kapni mobilinternetbe a szolgáltatóknál.
Ha vkinek PCMCIA vagy PCI expressz modemre van szüksége az vegye meg függetlenül 40-50k-ért és rakja abba a szolgáltatónál kapott SIM kártyát.
PCMCIA-ba 1800mbit a maximum letöltési sebesség míg PCI Expressz card-nál 7200mbit.
Ha vki letölt annak szükséges a PCI EX., böngészésre elég a PCMCIA,szerintem.
Lényegében ennyi.
Most aláírtam 2évre a szerződést így ingyen kaptam az USB sticket, aztán tovább nézelődök PCI EX vagy PCMCIA modem után mert ez a kiálló xar engem nagyon zavar.:Üdv.
-
Tim82
félisten
Minőségileg? Ezt hogyan érted?
Nem attól függ, hogy a T-mobil adja, hanem a modem gyártójától.
A Huawei-t inkább kerüld, javasolt mobilnet-modemek pl. a Globetrotter, a Novatel és a Sierra. A Voda és a Pannon jellemzően Huawei-t szeret szórni a népnek, a T-mobil kínálatában azért vannak minőségibb gyártóktól való modemek is.
Félreértés ne essék: a Huawei termékei most sz@rok, viszont ez nem lesz mindig így, a vállalat nagyon fejlődőképes.
Jelzem, ha meg akarod osztani valahogy a mobilnetet, akkor felejtsd el a PCMCIA/Express Card-os megoldásokat, inkább usb-s modemben gondolkodj. Van ugyan olyan router, amelyik képes fogadni PCMCIA-t, de jellemzően Vodafone-os firmware-rel hozták forgalomba.
Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- ÚJ Bontatlan Apple Magic Keyboard (HUN)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest