Aktív témák
-
mdk01
addikt
Na voltam T-mobilnál...nem irom most már mobilinternetes topicba mert itt kezdtem el kérdezgetni.

Csak annyi hogy persze nem ment simán a dolog, mert szombaton az ügyintéző csajnál még volt netkártyás modem cucc(PCI expressz) ma már nem volt mert a két nap alatt kiderült hogy kivonták a forgalomból és amit az ügyintéző csaj mutogatott nekem szombaton azt vissza vitték a központi raktárba, mert senkinek sem kellett(mármint ez a fajta modem)
Egy szóval csak USB-s sticket lehet kapni mobilinternetbe a szolgáltatóknál.
Ha vkinek PCMCIA vagy PCI expressz modemre van szüksége az vegye meg függetlenül 40-50k-ért és rakja abba a szolgáltatónál kapott SIM kártyát.
PCMCIA-ba 1800mbit a maximum letöltési sebesség míg PCI Expressz card-nál 7200mbit.
Ha vki letölt annak szükséges a PCI EX., böngészésre elég a PCMCIA,szerintem.
Lényegében ennyi.
Most aláírtam 2évre a szerződést így ingyen kaptam az USB sticket, aztán tovább nézelődök PCI EX vagy PCMCIA modem után mert ez a kiálló xar engem nagyon zavar.:Üdv.
-
Tim82
félisten
Minőségileg? Ezt hogyan érted?
Nem attól függ, hogy a T-mobil adja, hanem a modem gyártójától.

A Huawei-t inkább kerüld, javasolt mobilnet-modemek pl. a Globetrotter, a Novatel és a Sierra. A Voda és a Pannon jellemzően Huawei-t szeret szórni a népnek, a T-mobil kínálatában azért vannak minőségibb gyártóktól való modemek is.
Félreértés ne essék: a Huawei termékei most sz@rok, viszont ez nem lesz mindig így, a vállalat nagyon fejlődőképes.

Jelzem, ha meg akarod osztani valahogy a mobilnetet, akkor felejtsd el a PCMCIA/Express Card-os megoldásokat, inkább usb-s modemben gondolkodj. Van ugyan olyan router, amelyik képes fogadni PCMCIA-t, de jellemzően Vodafone-os firmware-rel hozták forgalomba.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Steam topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest