Legfrissebb anyagok
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
gép alján van Vista matrica Business, honnan tudom meg, hogy ez csak angol verzióban telepíthető vagy próbálhatom magyarral is?
Én úgy tudom, hogy az OEM Windows licensz csak az adott nyelvi változatra érvényes, azaz nálad csak az angolra. (Biztonság kedvéért a Vista topikban kérdezz azért rá.)gondolom itt már beleszól a kevesebb ram (4gb helyett 2gb és a 7200RPM helyett 5400RPM vinyó is...)
Igen, ez az oka, hogy ez a gép lassabbnak tűnik.A kérdés az lenne, hogy miért nem az eredeti órajelen megy a proci? (1800Mhz helyett 1900 körül...)
Biztos, hogy megbízhatóan mér a CPU-Z progi?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest